Şimdi Ara

Logitech Chillstream Fanlı Joystick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolu aldım alalı 5-6 saat kullanmışımdır. Hiçbir problemi yok. Logitech'in Ps3 ve Pc uyumlu 2 ayarlı fanlı koludur.

Aldığımdan beri neredeyse kullanmadım çok çok çok temizdir. SIXAXISteki bütün buton ve özellikler bunda da vardır. Onun haricinde eli terleyen oyuncular için 2 ayarlı fanı vardır.

Sıfır fiyatı 70 ytl civarında. Özellikle PES ve dövüş oyunlarında, araba yarışlarında performansı muhteşem. Sağlam ve kaliteli bir üründür, zaten resimden de anlaşılıyor. Bir alın yıllarca kullanın. Ayrıca fan muhabbeti de öyle iş olsun diye konmamış. Gerçekten de işini yapıyor, elleri terletmiyor. Terli elleri de kurutuyor. Sıcak yaz günlerinde odanızı serinletecek bu fırsata kayıtsız kalmayın.

Sıfırı 70 milyonun üzerinde olan sıfır gibi joystiği 40 ytl'ye satıyorum. Ankara içi elden teslim, diğer şehirlere kargo yapabilirim.

Satma sebebim kullanmıyor olmamdır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 15 Temmuz 2008; 22:32:04 >
  • Anında yanıt.
  • 30+Evinden alayım kardeş Yol parasıda benden Ank'nın neresindesin?
  • Özel mesajda da dediğim gibi 30ytl'ye sen alırsın fakat ben satamam. Eminim ki 30 ytl'den ilân açsaydım 20'ye alayım diyenler olacaktır. Joystickler zaten öyle cep telefonu ya da bilgisayar gibi pahalı ürünler değil. Bir 10 ytl indirim yapayım bari, pazarlık sünnettir diyorsunuz amenna hoş diyorsunuz da zaten ürünün 1/4'ünü düşürmüş oluyorsunuz. 50 ytl diyeyim, 10 ytl düşüp 40'a satayım o zaman Yol parası ise çok tutmaz. Ben zaten merkezde, Tandoğan'da oturuyorum.
  • Elimde xbox360 kablosuz joistick ve logitech kablosuz rumble pad 2 mevcut fakat bu her iki joistick ilede bilgisayarımda test drive unlimited oynayamıyorum.Satışa çıkardığınız logitech chillstream test drive unlimited oyununda çalışıyor ise hiç düşünmeden kesinlikle bir kuruş indirimde istemeden ürünü almaya hazırım.Bu konuda bir bilginiz var ise lütfen yardımcı olun ki alan razı satanda razı her iki tarafında memnun olduğu bir alışveriş olsun.Teşekkür ederim.
  • Sanırım özel mesajımı okumadınız da böyle yazdınız. Zaten sizin teklifinize bir şey dediğim yok, yanıtım pm'de yazdığım ve sizin de okuduğunuz gibi netti ancak siz bir de burada teklif yapmayı seçtiniz burada da yanıt verdim. Ayrıca BMW sahibiyim demek için yazınızın altına "Not: Benim BMW'em var." deseniz daha az absürd olabilirdi Neyse artık bir gün oralara çay içmeye Cayenne'miz ile geliriz.

Edit: @ugurmurat360x , o kadar güzel bir şekilde anlatmışsın ki yarın arkadaşımın masaüstüne oyunu kurup deneyeceğim sizin için. Şuan için ne yazık ki kolun Test Drive Unlimited oyunu ile stabilite problemi çekip çekmediği konusunda hiçbir bilgim yok. Benden kolu almak zorunda da değilsiniz, en azından çalışan bir modelini bilirsiniz ve bu modelden alırsınız. Fakat şunu belirtmek isterim, kolu tanıtmak gibi bir olayım olmadı ve takıp oyunun ayarlarından gamepadi seçtiğimiz bütün oyunlarda kol problem yaratmadı. Hatta biz arkadaşlarla sürekli futbol oynadığımız için aynı kola sahip bir arkadaşımın bu gamepad ile GTA oynadığından da haberim var. Yani bir araba yarışına göre GTA oynamak daha şatafatlı geldi bana.

Edit2: Arkadaşım kesin çalışır diyor. Yalnız ben yine de bir denemek isterim. Siz eğer oralarda bulabilirseniz sıfırı 72 ytl gibi bir fiyattı yanılmıyorsam. Bendeki Chillstream X360 kolu değil. O kollar neredeyse 18 yıllık oyunculuk hayatımda gördüğüm en iyi FPS oynanabilen kollar(Zaten o zamanlar FPS olayı yoktu gerçi) fakat futbol ve araba yarışlarında ben Playstation kollarından kesinlikle vazgeçmem. Bilgisayarda ise Xbox 360 kollarını gereksiz görüyorum, çünkü mouse denilen ecnebi icadı mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 15 Temmuz 2008; 23:49:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabırsızlıkla gelecek cevabınızı bekliyorum.Ayrıca ürünü sizden almasam dahi sırf yardımcı olmak amaçlı arkadaşınızın pcde oyunu kurup zahmete girip burada sonucu yazacağınızı söylemeniz çok takdir edilecek bir davranış.İlginiz ve insanlığınız için çok teşekkür ederim.Yukarıdada dediyim gibi tek isteyim test drive unlimitedin chillstream ile çalışması.Sonuç olumlu olursa ki temennim bu yönde.O zaman chillstremi sizden satın almak büyük bir keyif olacak benim için.
  • Pm attım.
  • pm
  • PM
    (birkaçgün önce)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.