Şimdi Ara

Logitech Chillstream Fanlı Joystick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolu aldım alalı 5-6 saat kullanmışımdır. Hiçbir problemi yok. Logitech'in Ps3 ve Pc uyumlu 2 ayarlı fanlı koludur.

Aldığımdan beri neredeyse kullanmadım çok çok çok temizdir. SIXAXISteki bütün buton ve özellikler bunda da vardır. Onun haricinde eli terleyen oyuncular için 2 ayarlı fanı vardır.

Sıfır fiyatı 70 ytl civarında. Özellikle PES ve dövüş oyunlarında, araba yarışlarında performansı muhteşem. Sağlam ve kaliteli bir üründür, zaten resimden de anlaşılıyor. Bir alın yıllarca kullanın. Ayrıca fan muhabbeti de öyle iş olsun diye konmamış. Gerçekten de işini yapıyor, elleri terletmiyor. Terli elleri de kurutuyor. Sıcak yaz günlerinde odanızı serinletecek bu fırsata kayıtsız kalmayın.

Sıfırı 70 milyonun üzerinde olan sıfır gibi joystiği 40 ytl'ye satıyorum. Ankara içi elden teslim, diğer şehirlere kargo yapabilirim.

Satma sebebim kullanmıyor olmamdır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Elinde mp3 player ya da üst seviyeli kulaklık olan arkadaşlar ile takas yapabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRaVMaaa

sıfırı 55ytl ye 12 taksit

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=pYpx3dlEZpl2fQm6BkIXQw

aynı ürün değil yalnız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRaVMaaa

sıfırı 55ytl ye 12 taksit

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=pYpx3dlEZpl2fQm6BkIXQw

Cardfinans özel indirimli 12 ay taksitle onu alın o zaman.

1. Ürün aynı değil, bari bir iş yapıyorsunuz düzgünce kontrol edin kendinizi küçük düşürmeyin.

2. Zaten ben de 70 ytl civarı dedim. 55 ytl bile olsa sıfırı(ki değil) 40 ytl çok az kullanılmış bir ürün için iyi bir bedel. Cep telefonu değil ki 20-30 ytl indirim yapayım. Biraz mantık lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 16 Haziran 2008; 13:41:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.