Şimdi Ara

Logitech C510 PC Algılamıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Logitech C510 Webcam'e sahibim, webcamde herhangi bir sorun yok, windows 7 işletim sistemi kullanıyorum.. Hiçbir USB portu webcami algılamıyor? 50 kere kurdum, farklı farklı portlara taktım ama bir türlü tepki vermiyor.. Ne yapmam lazım?

• revo uninstaller diye bir program var.. onla tüm webcam driverlarını kaldırın.hiçbişey kalmasın.sonra webcamın orjinal cd sinden driverı yükleyip tekrar deneyin... http://www.revouninstaller.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

revo uninstaller diye bir program var.. onla tüm webcam driverlarını kaldırın.hiçbişey kalmasın.sonra webcamın orjinal cd sinden driverı yükleyip tekrar deneyin... http://www.revouninstaller.com/

Hocam cok garip bisey var, pc kasasinin onundeki 2 adet usb portuna takinca calisiyor, arkadaki 6 adet portun hic birinde calismiyor, nedendir bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımsal... sen yine de driverleri kalıntı olmadan temizleyip tekrar yüklemeyi dene.. büyük ihtimalle çalışacaktır arkadaki usbler..
  • quote:

donanımsal... sen yine de driverleri kalıntı olmadan temizleyip tekrar yüklemeyi dene.. büyük ihtimalle çalışacaktır arkadaki usbler..

Bugün öndeki portlardada çalışmadı.. Bende dediğiniz programı indirdim, kurdum ve sildim driverları.. Sonra CD'den tekrar yükledim driverları ama yine çalışmıyor yine çalışmıyor.. Software'a giriyorum usb'den takılı kamera şuan, programda Webcam Algılanamadı yazıyor yani takılı değil gibi.. Napıcam ya? Gidip bitane Microsoft webcammi alsam acaba kurtulmak için bu olaydan?
  • ben farklı usbleri kullanmak koşulu ile aynı anda 3 webcam kullanıyorum bilgisayarımda hatta bir tanesini de logitech C525.. 3 ü de gayet stabil çalışıyor ama ön deki usbleri kullanmadım..
  • quote:

ben farklı usbleri kullanmak koşulu ile aynı anda 3 webcam kullanıyorum bilgisayarımda hatta bir tanesini de logitech C525.. 3 ü de gayet stabil çalışıyor ama ön deki usbleri kullanmadım..

Benim bu yaşadığım problem çok farklı bişey heralde, internette falanda bulamadım çözüm bir türlü.. Dediğim gibi microsoft marka bir webcam alsam, sorun devam edermi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • markayla ilgisi olduğunu sanmıyorum.. yazılımsal bir sıkıntı da olabilir.
  • quote:

markayla ilgisi olduğunu sanmıyorum.. yazılımsal bir sıkıntı da olabilir.

Kafayı yicem, verdiğiniz programla sildim driver'ı CD'dende yükleyipte denediğim oldu, son driverı da denedim hiç bi şekilde olmuyo.. Farklı pc'de denedim yine sıkıntı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.