Şimdi Ara

lOGITECH BAĞLANTI ve KARARSIZLIK SORUNUUU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende hoparlör almak istiyorum ama benim bilgisayarım 5+1 i desteklemiyor sanırım bir kulaklık birde mikrofon girişi var sadece ama yinede almak istiyorum televizyona bağlarım hiç değilse, logitech Z506 5.1 Hoparlör ü nasıl sizce ? ve alırsam da bu sistemi bilgisayarıma, televizyonuma veya dvd player'ıma nasıl bağlarım ? Lütfen Yardım Edinn :((

(Ve eğer biliyorsanız o mavi yuvarlak içine aldığım girişler ne girişi bilgilendirir misiniz beni, fotoğrafını çekerken açtım kapak gibi bir şey vardı yeni gördüm orayı. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerascioglu -- 5 Şubat 2012; 16:24:53 >

• Bu arada alabileceğim diğer hoparlörler de;

Logitech Z506 5.1 Hoparlör.....186.01 TL KDV Dahil
    Logitech X-530 5.1 Hoparlör......174.76 TL KDV Dahil
    Logitech Z-523 2.1 Hoparlör......186,01 TL KDV Dahil

Bu fiyatları kaçırmamak için lütfen yardımcı olsun biri bana...
  • 5+1 çıkışı olan herşeye bağlayabilirsin. Stereo çıkışı olanada bağlarsın ama 5 kanaldan ayrı ses alamazsın. Stereo için aparatlar mevcut uygulayıp tvyede takabilirsin. Bilgisayarda da onboard ses veya ek ses kartı ile 5+1 alabilirsin.
  • Yani bilgisayarıma ve televizyonuma bir şekilde taktığım zaman, çıkan stereo sesi 5+1 hoparlörün hepsine mi dağıtacak yoksa 2 sinden çıkıp diğerlerinden hiç mi çıkmayacak ? Ve hangi hoparlörü almalıyım sizce ?
  • DVD ye 5.1 ch outputtan verseniz sesi,
    Televizyona kulaklık bağlantısından (stereo) verebilirsiniz sesi.

YANİ 3 NUMARALI YERE TELEVİZYONU TAKABİLİRSİNİZ ( KULAKLIK ÇIKIŞINDAN)
    2 NUMARALI YERE İSE DVD OYNATICIYI TAKABİLİRSİNİZ
  • Çok afedersiniz vaktinizi alıyorum ama son olarak bir şeyler daha soracağım, dvd oynatıcım da 5+1 ch audio out çıkışı 6 tane, ama 3 numaralı yerde ise 3 tane giriş var hangi kablolarla hangisini hangisine bağlayabilirim ve tam anlamı ile 5+1 ses i elde edebilirim ? Ve logitech Z506 mı, X-530 mu ?
  • bir ucu rca erkek diğer ucu 3.5 mm erkek yani kısaca adı rca to 3.5 mm
    bu kablodan 3 tane aldığınızda bağlarsınız büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -THIEF- -- 5 Şubat 2012; 17:11:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman Logitech Z506 5.1 Hoparlörü alıyorum ve herkese çok teşekkür ederim.. Peki bilgisayarım için Zalman ZM-RSSC V2 5.1 USB Ses kartı tarzında şeyler i nereden bulabilirim ve işe yarar mı ?
  • Buda benim uydu alıcının arkası buna bağlayabilir miyim peki televizyonum yerine ?

• quote:

Orijinalden alıntı: omerascioglu

Buda benim uydu alıcının arkası buna bağlayabilir miyim peki televizyonum yerine ?

L VE R yazan rca çıkışlarına taktığınız jakları televizyonunuz yerine ses sistemine takabilirsiniz.
  • Çok teşekkür ederim her şey için çok yardımcı oldunuz sağolun :))
  • 1-eğer tv uydu alıcı dvd player ve bilgisayar eğer 3 ünü aynı anda kullanmak istiyorsanız
    dvd player ve uydu alıcıyı scart ile lcd ye bağlamak ve siyah turuncu yeşil çıkışları bilgisayara bağlamak bu durumda bilgisayardan 5.1 ses alabilecekken diğer cihazlarda stereo ses gelecektir
    2- sadece dvd player ve uydu alıcısı bağlanacaksa
    yukarıda belirttiğim kablodan 3 tane alınarak dvdd player a 5.1 olabilecek şekilde bağlanabilirken audio out ile ses sistemini bağlarsınız uydu alıcının sesi stereo gelecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.