Şimdi Ara

LOGITECH 920-006515 WIRELESS TOUCH K410 TR KLAVYE 59 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı fiyatta k400 yok. Ayrıca kötü ise ne açıdan kötü açıklarsan biz de anlayalım. Açıklamazsan malesef atıp tuttuğunu düşünmeye devam edeceğim.
  • Arkadaşlar yazarlık yapıyorum. Tuşları uzun süre yazmaya uygun maximum 100 tl olacak şekilde bir klavye tavsiye eder misiniz?

Teşekkür Ederim, Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowboy

Arkadaşlar yazarlık yapıyorum. Tuşları uzun süre yazmaya uygun maximum 100 tl olacak şekilde bir klavye tavsiye eder misiniz?

Teşekkür Ederim, Saygılarımla...

Tanidigim yazar yok ama apple keyboard veya mekanik klavyeler tercih edilebilir. Hatta ses seviyesine gore degisik urunler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam sipariş vermeye karar verdim, sadece mağazada gözüküyor.
    hep mi böyleydi yoksa internette stok mu bitti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deblod

tam sipariş vermeye karar verdim, sadece mağazada gözüküyor.

Aynen bende de oyle gozukuyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

tam sipariş vermeye karar verdim, sadece mağazada gözüküyor.

Sabah ben sorunsuz sipariş vermiştim. İnternet stoğu bitmiştir.
  • Arkadaşlar bugün Kipa'ya uğradım sıcak fırsatlarda konusu açılmıştı hatta logitech k400 59 TL, Microsoft 49 TL olarak kampanya vardı bundan bir ay önceki kampanyaydı stok olacağını hiç düşünmüyordum bugün yolumun üstünde uğradım bir tane teşir ürünü Microsoft buldum hemen aldım.

Logitech ile karşılaştırma şansımda oldu. İnanın elime alır almaz kalite farkı çok açıktı. Tuşlara basma hissi, malzeme kalitesi, dizayn her yönden Microsoft çok üstün geldi bana.

Fikir vermesi açısından ikibininde fotosunu çektim. Kipa'ya bakmanızı tavsiye ederim. Kampanya daha sürecekmiş yeni ürün gelebilir dediler bana ama kesin birşey söylemiyorlar ben o yüzden teşhir ürününü aldım logitechi iade edicem.

LOGITECH 920-006515 WIRELESS TOUCH K410 TR KLAVYE 59 TL LOGITECH 920-006515 WIRELESS TOUCH K410 TR KLAVYE 59 TL

• Melphis M kullanıcısına yanıt
    K410 dediginiz model aslinda K400r'dir. Farklarina gelecek olursak, f1 ve f12 tuslarina K400'de direkt ulasabiliyorken K410'da ulasmak icin fn tusunu kullanmalisiniz. K400 cok islevsel olan pause tusu varken bu modelde yok. K400 smart tv'ler ile de sorunsuz calisabiliyorken, K410 bilgisayarlar icin optimize edilmistir. Bu bilgilere logitech teknik destek bolumunden ulasabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Numarasız klavye işe yaramaz. K360 da kampanya bekliyorum. Bir ara 35-40 liraydı. Almadık 5-10 tane. Şimdi klavye lazım 70-80 lira veremiyorum bi klavyeye.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-k360-siyah-kablosuz-multimedia-klavye-191487926?gclid=Cj0KEQjw44exBRCu8vfS_bPEtNoBEiQACrt00xHKWWnSMeUS-arlViBSzeJwyBWQ50RhIegLFuKua-0aAhEO8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

K410 dediginiz model aslinda K400r'dir. Farklarina gelecek olursak, f1 ve f12 tuslarina K400'de direkt ulasabiliyorken K410'da ulasmak icin fn tusunu kullanmalisiniz. K400 cok islevsel olan pause tusu varken bu modelde yok. K400 smart tv'ler ile de sorunsuz calisabiliyorken, K410 bilgisayarlar icin optimize edilmistir. Bu bilgilere logitech teknik destek bolumunden ulasabilirsiniz.

http://support.logitech.com/en_us/article/39601?product=a0qi00000069v0EAAQ

Linke bakacak olursak K400r(K410)'nin güncel klavyeler seviyesinde olduğu ve K400'ün hala F tuşlarını kullandığı açık bir şekilde ortada.

Her bir F tuşuna işlevsellik getirilmiş ve windows 8 ve 10'u etkin bir şekilde kullanmamız sağlanmıştır. Yeni laptoplarda da F tuşları fn ile kullanılmaktadır.

Buna ek olarak istenirse Driver yardımı ile F tuşları aktif edilebilir ve Fn'siz kullanılabilmektedir.

Pause tuşu da K400 için Fn+Delete tuşu iken K410 için Fn+P tuşudur. Yani bir kayıp bulunmamaktadır.

Şu an ben K400r kullanıyorum ve K410 siparişi de 2. evim için verdim. Samsung Smart TV var evde ve klavye sorunsuz çalışmaktadır.

Dediğiniz gibi sadece K400 smart TV'ler için optimize edilmemiştir. Ayrıca K410'un tam adı zaten "Living-Room Keyboard K410"dur. Açıkça belirtilmiş zaten TV için design edildiği.

Yukarıdaki linkte de görüleceği üzere K400 Touchpad 3 fonksiyonlu iken K410 7 fonksiyonludur ve mouse'sız rahat kullanım fırsatı sunar.

K410 arama, ayarlar, ekran değiştirme, müzik değiştirme, masaüstünü göster, oturum kapatma gibi birçok efektif tuş sunarken bunlar k400'de bu tuşlar bulunmuyor.

Yani tüm bunlardan elde edeceğiniz sonuç K400 eski modeldir, Windows 8 çıkmadan önce üretilmiştir. K400r ve K410 ise yeni modellerin ismidir. Windows 8 ve 10 için aktif kullanma amaçlı üretilmiştir.

K410 alan arkadaşlara hayırlı olsun. Kesinlikle daha kaliteli ve güncel bir klavye aldılar. Hala inanmayan varsa yukarıdaki logitechin kendi karşılaştırma linkine bakabilirler.

LOGITECH K410 Wireless Living Room Keyboard :

Product features

Ideal for Smart TVs and Blu-ray players
    Media shortcut keys
    Built-in touchpad
    Windows 8 compatible

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melphis -- 18 Ekim 2015; 14:52:59 >

• Microsof istanbul da hangi kipalarda mevcut bilgisi olan paylasirsa sevinirim

• Stok bitmiş,başka bu fiyattan alabileceğimiz biyer varmı

• Benim siparişim az önce geldi. Klavye çok şık ve kullanışlı.. Haber veren arkadaşa teşekkürler..
  • fotoğraf atabilir misiniz

• Arkadaşlar teknosadan verdiğim sipariş iptal etmeme rağmen yollamışlar.

Bursa teknosa mağazasına iade edicem ürünü. Kampanyadan almak isteyip alamayan varsa diye yazıyorum almak isteyen olursa bursa'da yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.