Şimdi Ara

Logitech 5.1 Ses Sistemi Z506

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech 5.1 Z506 ses sistemi aldım arkadaşlar fakat bunu laptop a bağlamak istiyorum.arkasında 3 tane giriş var bunu tek giriş e düşürüp laptop un kulaklık girişine takmak istiyorum.bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar teşekkür ederim resim de yükledim ses sisteminin arka girişleri. yada 3 giriş yerine 2 tane streo olan rca girişleri kullansam ne fark olur acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar ? öyle bir dönüştürücü var çünkü 2rca yı tek e düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veliaht41 -- 11 Kasım 2011; 11:36:51 >

• Stereo çoklayıcı al kardeşim 2 tane 1 tl felan zaten o şekilde 5+1 olarak ses alabilirsin :)
  • 5.1 olarak ses almak istiyorsan ordaki streoya kablolalar almalılısın.Beyaz ve kırmızı uçlu diğer ucu bilgisayara takılabilecek standart 3,5mm jacklı kablolardan alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRay97 -- 19 Kasım 2011; 20:33:24 >
  • Ya bende kararsızım Z506 ya da X-530 almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?
  • bende z506 almayı düşünüyorumda... özelliklerinde laptoptan tek çıkış kablosuyla 5.1 ses alınacağı yazıyor vede gösteriyor. öyle değilse bi daha düşeneyim?
  • Kardeşim 3 çıkış var 2 tane stereo çoklayıcı alıcaksın bunları baglıycaksın 1 tane çıkış olucak 1 tane çıkışıda pc ye baglıycaksın 5.1 olarak ses alabılrsın ben 2 senedır byle kullnıyorum hıc bı sorun yok yanı :)
  • Tek kablodan alabılırsın ama oda x540dakı matrıx olayı gıbı olur çok kalıtelı ses gelmeyebılır sen benım dedıgımı yap sıstemden %70 kalıtede ses alırsın ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.