Şimdi Ara

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155 (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
14
Favori
51.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taylor Lautnerr

Yarısında izlemeyi bıraktığım absürt ve sıkıcı bir filmdi.

aynen hocam , alacakaranlik yaninda pasif kaliyor logan
  • Yeni izleme fırsatı buldum ve şu zamanlarda izlediğim en iyi çizgi roman filmi diyebilirim.Ne bvs ne civil war benim için Logan'ın yanında tırt.

Hugh Jackman,özleniceksin reis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • finali ile ağlatmış filmdir.

bence x-men'e ve wolverine'e dair yapılmış en güzel film bu. senaryosu, işlenişi, hugh jackman'ın performansı çok iyi.

öncesinde film donanımına ihtiyacınız olmadığı için wolverine'i merak ediyorsanız dan diye izleyebilirsiniz ve hatta kaçırmayın derim zira bir haftadır etkisinden çıkamadım.
  • Yapılan yorumlar nedeniyle büyük bir beklentiyle izledim filmi, bence abartıldığı kadar iyi bir film değil. Bence duygusal yaklaşmışsınız olaya.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef haklısın. X Men evreni muazzam bir evren ama birtürlü adam gibi kullanamadılar. Zaman dilimlerinde atlamalar bir geçmiş bir gelecek falan derken kopuk bir seri haline geldi. Baştan yazılmış zincirleme bir senaryo ile yeniden yapılmalı. Filmler kötü değildi ama X Men gibi devasa bir evren böyle olmamalıydı.

Apocalypse gibi efsane bir karakteri tek filmde gösterip harcamak büyük yanlıştı. Serinin ilk filminden beri lanse edeceğin bir karakter Apocalypse. Son filmde Apocalypse göster ve lanse et ama villain olarak Sinister'ı kullan çok daha iyi olurdu yada buna benzer birşey. Sabretooth dediğin gibi neredeyse hiç yoktu bir ilk filmde vardı bambaşkaydı sonra Origins'de çıktı yine bambaşka hep bir kopukluk var. Bunlar dışındada birçok önemli karakter çok silik kaldı. Çok güzel bir senaryoyu darmadağın ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 16 Ağustos 2017; 11:53:3 >
  • izlemedim
  • yarin aksam yeniden sinemada izleyecegim.
  • muthisti daha cok R rated film cikmali. hersey dozundaydi
  • Serinin en iyi filmi son film olmuş açıkcası. Keşke önceki filmler de x-men evrenine yakışacak şekilde bu filmdeki duygu yoğunluğu ve insanı tarafıyla çekilebilseydi.

Malesef koskoca bir x-men evreni heba edildi. Alien serisi gibi mahvedilen bir seri oldu. Önceki filmler çocuksu kalmış bunun yanında ayrıca zaman atlamaları, zaman yolculukları da mahvetmişti her şeyi.

X men ekibinin tamamen bitmesi iyi olmuş. Seri ve evrenin sıfırlanma şansı var veya sınırı geçen çocuklarla yeni bir X-men grubu da toplayabilirler. Ancak sinema açısından bir ekmek çıkar mı ilgi toplar mı muamma.

@Ed Wood Çok güzel özetlemişsiniz. Yorumlara baktım da beğenmeyen aksiyonu az bulan falan saçma sapan yorumlar vardı. Bizim toplumumuz sinemayı sadece eğlence aracı olarak algılıyor. Alt metnini okuyamıyorlar veya görmek istemiyorlar. Gerçekten kalbe giden damarları kopmuş toplumun. insanlarımız duygu yoksunu hem gündelik hayattan hem yazılanlardan bunu görebiliyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 17 Şubat 2018; 3:9:22 >

• hala izlemedim la bu filmi
  • ben de izlemedim hala bu filmi

içimden bir his, film çok sıkıcı geçecek diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srknn34

ben de izlemedim hala bu filmi

içimden bir his, film çok sıkıcı geçecek diyor

Emin ol hiç sıkıcı geçmiyor

İlk üç dakikasını izle sonra zaten tamamını izlemek isteyeceksin

https://m.youtube.com/watch?v=LX0T9rlvwjQ ( ilk üç dakikası)

• oha adamların resmen ...
    imdb'ye baktım da magneto'yu göremedim, o neden yoktu filmde?

@ktulgar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srknn34 -- 31 Mart 2018; 22:18:58 >
  • Srknn34 kullanıcısına yanıt
    Bu film 2029 yılında geçiyor mutantlarin nesli tükenmiş durumda nerdeyse magneto ve x men de ölmüşler tabi açıklıyorlar filmde nasıl olduğunu tüm bunların

Filmde vahşi sahneler filmin ilerleyen sahnelerinde artacak mutlaka izlemelisin oyunculuklar şahane sinematografi çok iyi en iyi çizgi roman filmlerinden biri mutlaka izle zaten izleyince ben bu filmi nasıl kaçırdım diyeceksin

• sağol hocam inş seyretcem kısa zamanda

ama keşke Ian McKellen de oynasaydı yine, Ian McKellen'in magneto rolüne hastayım
    @ktulgar
  • Bu filmin başka filmlerle bağlantısı varmı sadece bunu izlersem kaybedeceğim bir şey varmı?
  • bana göre en kötü x-men filmi
  • Kendi ayakları üzerinde duran bir film izlemene gerek yok ama x men serisi içinde de çok güzel filmler var izlemen gereken

• Bu seriyi sevmiyorum nedense ama bu film iyi yorumlar aldığı için yazdım öyle.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.