Şimdi Ara

Log ve Dizi Fasikül önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logaritma ve diziler için fasikül önerir misiniz arkadaşlar

• Up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç var ama kolay. Seviyeni bilmiyorum nasıl bisey istiyosun ki

• çap idealdir
  • Hocam 2 si 2 bilemedin 3 günlük konular.15 liran cebinde kalsın hiç gerek yok fasikule.Bu tarz konularda önemli olan bol soru çözmek.Özellikleri de önemli tabii.O yüzden konu anlatımlı kitap varsa ordan özelliklerini öğrenin yoksa Youtube da falan var bilgiler.Kolay gelsin.

• Derece kullandım, bence iyiydi.

• Fasiküllük konular değil bence boşuna vakit kaybetme her birinden 7-8 test çöz yeterli olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eseninkini bulursan çok orjinal ama konu öğrenmek değil de soru tipi görmek açısından yararlı

• Hocsm bi trigonometri,turev ne bilim integral icin fasikul gerek ama bu dediginiz iki konu 1 saat konu calismasi +100 er soruyla dort dortluk halledilecek konular suan zaman da bu kadar az kalmisken hic gerek yok bence fasikule konu anlatimliyla cok rahat halledersiniz,kolay gelsin:)

• Çözümlü fasikül bilen var mı log ve diziler konularının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavizer78 -- 29 Nisan 2017; 12:10:9 >
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar zaten esenin ikisi de vardı pradan devam edeceğim duymam gerekeni duydum
  • azernaxh kullanıcısına yanıt
    kardeşim esen kullanıyorum ama böyle sanki sadece soru tipi öğreniyomuş gibi hissediyorum sen böyle deyince aklıma takıldı esen ygs mat bitirdim kitabın suçu yok ğroblemlere geçince heyecandan sınavı bitirdim ama yine de 13net yapınca esene güvenim azaldı ondan sordum
  • Zaman çok az hocam fasikül alıp hepsini bitireyim derseniz türev integral geometri fizik ne olucak ?

• waykony kullanıcısına yanıt
    Konuyu ilk öğrenince esenden çözünce öyle oluyor biraz temel otutturunca esenin testleri kaliteli oluyor soruyu çözğnce vay be nerden nereye getirdi diyosun

Karekökün fasikülünü bulabilirsen öğrenmek için ideal.. Biz okulda karekökün üstüne esenle cilalıyoruz bazen gür de alıyoruz soru kaçırmıyorum genelde bu sayede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.