Bildirim
LOEWE NİYE YOK?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
http://www.enplus.com.tr/kategori/?151/televizyonlar/led-lcd-tv
enpluslarda var görünüyor ama
eskidende sadece tepehome larda görüyordum bu markayı
başka biyerde yoktu vatan vs
belki hala vardır tepelerder bşlemşyorum -
Ankara Bilkent'teki Tepe'de vardı. 10 ile 30 milyar arasında değişiyordu fiyatları. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Sharp marka televizyonlarıda bulabilirsiniz yine orada. Ama fiyatları uçuktur haberiniz olsun.
-
Loewe ile B&O;herhalde sadece bileni bilir,hem en üstün kalite hemde en pahalı "Butik" ürünlerdir
Hi-End serilerinde Sharp panel kullanıyorlar,ayrıca B&O nun bu seneki 85" paneli ise Panasonic PDP dir,fiyatı
yine araba fiyatı gibidir!
"Kalite" yi sadece bu iki markada bulabilirsiniz! ama bu kalite benim ne işime yarayacak diyorsanız;zaten benimde lafım yada
bu paneller bu kişiler için değildir
Peki bu herifler,bu fiyatlarla mal satabiliyorlarmı diye bir soru aklınıza gelebilir;evet çok güzel satıyorlar,diğer rakipleri daha bu işte
adları bile yokken bunlar üretici idi,o günde satıyorlardı bugünde aynen satıyorlar,zaten aksi olsaydı çoktan dükkanı kapatmışlardır!
Genelde kullanıcıları gizlidir ve ortada görünmezler,bende zamanında bazı böyle kişilere bunları aldırmıştım
Bunların dünyada özel müşterileri vardır,bunlarada zaten fiyata filan bakmazlar ama maldan anlayan tiplerdir;bazılarıda hava olsun
diye alırlar(bizde vardır böyle tipler,dışarda yoktur)
gibi değişik bir paneldir bunlar......
-
Akmerkez'de var hem de 35.000 lira gibi bir fiyata sahip bir modelle.
Görüntüye diyecek laf yoktu o ayrı konu ama onu alacağıma mini bir hd projeksiyon sinema sistemi yapmayı tercih ederdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X