Şimdi Ara

LOEWE NİYE YOK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gören eden var mı bilemem de eskiden avm'lerde filan görürdüm loewe marka televizyonu.kaç yıldır görmüyorum.diğer tv markalarına göre pahalıydı hatta 2-3 misliydi ama ekrandaki kaliteye baktığında da philips'di-samsung'du-lg'ydi filan yanına yaklaşamazdı.
    bilen var mı şurada satılıyor diye?

• http://www.enplus.com.tr/kategori/?151/televizyonlar/led-lcd-tv

enpluslarda var görünüyor ama

eskidende sadece tepehome larda görüyordum bu markayı

başka biyerde yoktu vatan vs

belki hala vardır tepelerder bşlemşyorum
  • Ankara Bilkent'teki Tepe'de vardı. 10 ile 30 milyar arasında değişiyordu fiyatları. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Sharp marka televizyonlarıda bulabilirsiniz yine orada. Ama fiyatları uçuktur haberiniz olsun.
  • Loewe ile B&O;herhalde sadece bileni bilir,hem en üstün kalite hemde en pahalı "Butik" ürünlerdir

Hi-End serilerinde Sharp panel kullanıyorlar,ayrıca B&O nun bu seneki 85" paneli ise Panasonic PDP dir,fiyatı
    yine araba fiyatı gibidir!

"Kalite" yi sadece bu iki markada bulabilirsiniz! ama bu kalite benim ne işime yarayacak diyorsanız;zaten benimde lafım yada
    bu paneller bu kişiler için değildir

Peki bu herifler,bu fiyatlarla mal satabiliyorlarmı diye bir soru aklınıza gelebilir;evet çok güzel satıyorlar,diğer rakipleri daha bu işte
    adları bile yokken bunlar üretici idi,o günde satıyorlardı bugünde aynen satıyorlar,zaten aksi olsaydı çoktan dükkanı kapatmışlardır!

Genelde kullanıcıları gizlidir ve ortada görünmezler,bende zamanında bazı böyle kişilere bunları aldırmıştım

Bunların dünyada özel müşterileri vardır,bunlarada zaten fiyata filan bakmazlar ama maldan anlayan tiplerdir;bazılarıda hava olsun
    diye alırlar(bizde vardır böyle tipler,dışarda yoktur)

gibi değişik bir paneldir bunlar......

• Akmerkez'de var hem de 35.000 lira gibi bir fiyata sahip bir modelle.
    Görüntüye diyecek laf yoktu o ayrı konu ama onu alacağıma mini bir hd projeksiyon sinema sistemi yapmayı tercih ederdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakın mazda almayın ,neden mi?
    8 yıl önce açıldı
    Bizde niye yok!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.