elimde loewe multisound sk 704 var hoparlörleri de mevcut orijinal haliyle hemde. Şimdi sorum şudur;
1. Plak, radyo ve kaset çalarken tek kolondan çok fazla cızırtı gelmekte. Çözümü nedir? Girişlerinde mi problem vardır? (Girişlerini ilk defa gördüm bildiğimiz yuvarlak uçlu değil yassı 2 tane uç var.)
yani özetle, bu cızırtı vs durumunu gidermek için yeni hoparlör alsam uçlarını kessem, eski hoparlörlerdeki uçları yeni hoparlöre taksam çalışır mı?
Öncelikle genel bakımını yaptırmanız gerekli, sonuçta bu ürün elektronik ve belirli bir ömürü var. Nasıl aracınızın zamanı geldiğinde bakımları yaptırıyorsanız bununda yaptırabilirsiniz. Uçlari ise almanların genelde kullandıgı bir uç. Çok tercih edilmedi, bükülmeler vs çok oldu. O yüzden piyasada görmenizin pek imkanı yok. :) Biraz yıllanmiş bir usta hakkından gelecektir. Ankarada iseniz, yönlendireceğim bir kaç yer mevcutur. Dİğer illerde mutlaka vardı ancak ben yetişememiş olma olasılıgım var. İyi günlerle...
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan2
Öncelikle genel bakımını yaptırmanız gerekli, sonuçta bu ürün elektronik ve belirli bir ömürü var. Nasıl aracınızın zamanı geldiğinde bakımları yaptırıyorsanız bununda yaptırabilirsiniz. Uçlari ise almanların genelde kullandıgı bir uç. Çok tercih edilmedi, bükülmeler vs çok oldu. O yüzden piyasada görmenizin pek imkanı yok. :) Biraz yıllanmiş bir usta hakkından gelecektir. Ankarada iseniz, yönlendireceğim bir kaç yer mevcutur. Dİğer illerde mutlaka vardı ancak ben yetişememiş olma olasılıgım var. İyi günlerle...
Teşekkür ederim cevabınız için. Peki şöyle bir yöntem uygularsam bir sorun yaşarmıyım. Uçları eski hoparlörden çıkarsam yeni alacağım hoperlöre lehimlesem yada kablo bağlantısı yapsam çalışır mı?
Eğer hoparlörlerinizde bir sıkıntı yoksa boşuna değişmeyin derim. AYrıca yine de yapacağim derseniz, tabii ki çalışır. :)
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan2
Eğer hoparlörlerinizde bir sıkıntı yoksa boşuna değişmeyin derim. AYrıca yine de yapacağim derseniz, tabii ki çalışır. :)