Şimdi Ara

LOEWE LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
10.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Capacity ENPLUS VE SONY CENTER'E GİTTİM ; Ayrıca GALLERIA da ki ENPLUS ve SONY CENTER'A GİTTİM ORDA TV LERİ BAYAA İNCELEME ŞANSIM OLDU; BU ARADA GALLERIA DA Kİ ENPLUS TA TEŞİR ÜRÜNÜ OLAN PIONEER LX5090 'I DA GÖREBİLİRSİNİZ İNCELEMELERDE EN ÇOK DİKKATİMİ LOEWE LCD TV LERİN DİZAYNI VE GÖRÜNTÜ KALİTESİ DİKKATİMİ ÇEKTİ GERÇEKTEN MÜKEMMELDİ AMA 7000 YTL DEN BAŞLIYOLAR ADAM GİBİSİ 9-10 BİN YTL ..

LOEWE LCD TV

LOEWE LCD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanx -- 7 Şubat 2009; 20:00:51 >

• Fiyatları gerçekten aşırı pahalı bu markanın.Tasarım olarak çok şık,cafe-bar larda güzel durur sadece

Saygılar..
  • Loewe ve Bang&Oluffsen tam "Butik" cihazlardır!!çok kaliteli,dizaynları çok özel!çok pahalı v.s v.s
    Bunlar ayrıca Sharp ASV panel kullanıyorlar(bazı üst serilerinde)

Bunları alanda yoktur zaten!!unutun bu panelleri++
  • bildiğim kadarıyla ENPLUS loewe ve Sharp'a bizi alıştırmak için elinden geleni yapıyor. Çoğu ürünlerinde %30 indirim yapıyor... Ama dediğiniz gibi hocam hiç kimse bu cihazlara tonlarca para vermez...
  • Arkadaşımın 13.000 aldığı televizyon markası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Şubat 2009; 23:20:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Arkadaşımın 13.000 aldığı televizyon markası

13000 TL mi

Sn.Albani'nin en çok övdüğü Sharp XS1 getirtsek,o kadar tutmaz yahuYazık valla,çok fazla gerçekten

Saygılar..

• quote:

Abartılı Kardeşim ...9 LED Serisi Artar Bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

quote:

13000 TL mi

Sn.Albani'nin en çok övdüğü Sharp XS1 getirtsek,o kadar tutmaz yahuYazık valla,çok fazla gerçekten

Saygılar..

Aynen hocam Sharp xS1 ayrı birşey rüyalarımda ki lcd Albani hocam dan sağlam bi topic istiyorum bunun için

• quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

quote:

13000 TL mi

Saygılar..

Aynen hocam Sharp xS1 ayrı birşey rüyalarımda ki lcd Albani hocam dan sağlam bi topic istiyorum bunun için

http://resim.donanimhaber.com/m_26014165/tm.htm

• Loewe,TV cilerin Babasıdır!
    Siyah-&Beyaz zamanından beri en TV yi üretirler,iş Renkli TV ye gelince yine bunlar açık ara önde giderlerdi!
    Çok şık-çok pahalı ama bir o kadarda yüksek kaliteli TV ler üretirler ve hep "Butik" TV ler ürettiler,öyle her adam bunların
    malını alamazdı(Bang&Oluffesn dahil)zaten çoğu insan Loewe ismini bile bilmezdi

İş panel TV lara gelince,olayın şekli değişti ve zaten bunların panelleride Almanyada üretilmeyince,bunlar biraz şiştiler!!
    Loewe PDP lerde bir ara Fujitsu dan Modül alıp devam etti ama tutmadı,çünkü Almanların aşırı yüksek maliyetleri satışlarını
    ciddi olarak etkilemiştir!
    TFT-LCD olarakta,ilk başlarda hangi Modülleri kullandıklarını bilmiyorum yine Sharp olabilir,çünkü o tarihlerde adam gibi
    TFT-LCD Modül üreten üretici yoktu!!!dolayısıyla,bunlar kaliteli malzeme kullandıkları içinde Sharp Modül kullanmış
    olabilirler;Spherox,Xelos serilerinde örneğin)şimdilerde ise Sharp ASV Modül kullanıyorlar+
    A/V Processor+DDriver v.s konusunda yine çok kaliteli ürünler+ileri sistemler v.s kullanılıyor,kısaca ürünler süper ama fiyatları
    aşırı pahalı,artık dünyada Butik ürün panel satılmıyor,tek-tük alan çıkar bunları,o da sadece Avrupada,USA da bunların adı bile bilinmez!!!
    Ancak bu cihazların içi-dışı/Trafosu/kablosu Kasası v.s v.s her bir yerinden adeta "Kalite" akar

Sharp XS1 ise zaten LDE TV,ayrı bir kategoride vede LED in bulucusundan geliyor bunlar,Samy/Phil/Sony nin LED leride zaten
    sistem olarak Sharp Lisanslı ürünlerdir ama XS1 in tabiki yanından bile geçemezler,kaldıki XS1 de Butük ürün ve özellikle 65" ni almak için
    Japonya da "sıraya giriliyor"!!!!!en son okuduğum ise 65" ten ayda 1.500 adet gibi bir miktarın piyasaya verildiğiydi(sanırım 2 ay önce)
    USA da ise ne kadar satılıyor bilemiyorum,ama bizim "caponlar" sıraya girmişler,bu herifler Sharp dedinmi,önünde eğilirler,hatta çoğu
    capon LCD TV demez,Sharp der,herifler panele Sharp diyorlar

++

• quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Abartılı Kardeşim ...9 LED Serisi Artar Bile

Samsung 9 serisini sevdiğini biliyorum Şahsen bende inceledim ! Demo görüntünün içinde ayrı bir tv başka bir yayın vardı , o yayın bile Lcd'den iyidi ama şöyle bir durum var !!!

Samsung üst seviye bir paneli Sony orta seviye panelin'den ucuz ! Neden , genel anlamda samsung incelersek diğer firmaların kullandığı kadar kaliteli mal kullanmıyorlar !!! Bezel ve Led dahil !

S-pva samsung'un bugün sony'ler dahil bir çok markada bu panel kullanılıyor ! Ama en çok sorun çıkaran samsunglar neden ??? Yine kullanılan kalitesiz malzeme , Kötü işcilik , Ürün kontrol bantların'da yeterince dikkatli olmamaları , ciddi test ettiklerinide sanmıyorum açıkcası !!!

Media-Satış-Pazarlama'da bir numaralar ama çünkü kar marjları yüksek ! Buda demek oluyor'ki çok daha cüzi fiyat'ta TR giriş yapıyor bu uyanık koreliler

Uzak değil yakın zaman'da Samsung filan kalmaz ! Sony-Sharp anlaştıFiyat+Performans olarak devam eder Samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Şubat 2009; 5:50:43 >

• Crt flat tv konusunda loewe gerçekten de kalite ve klas tv'ler yapıyordu. Lcd konusundaki hiç bir ürününü bilmiyorum.
  • Loewe nin şimdiki LCD leride çok iyi özellikle Sharp panel kullanılan Spheros serisi,ama dediğim gibi bu paraya
    değmez!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Crt flat tv konusunda loewe gerçekten de kalite ve klas tv'ler yapıyordu. Lcd konusundaki hiç bir ürününü bilmiyorum.

Hocam emin ol Sony den daha iyi lcd tv leri var; fakat pahalı
  • Loewe deki kullanılan(bazı serilerinde)ASV Modüller+A/V Processor iyiden öte çok çok iyi!!!
    Tek sorun>>kalite oldumu=pahalı demektir!

++
  • albani hocam şimdi pioneer bu tv işinden elini çekecekse (doğruysa), bu boşluğu kim doldurabilir sence? mesela pio ile plazma olayı bitmiştir deyip, son model lcd ye mi yönelmek lazım ileride?
  • Tv dünyasının marka olarak mercedes'i diyebiliriz sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Tv dünyasının marka olarak mercedes'i diyebiliriz sanırım.

bence daha çok rolls royce
  • LED Mİ Dedik (9) Serisi Bir yana abi Bugün daha dün inceledim Yeni kıralım x4500 Abi sIRF (PRO) İşlemcisi İçin alırım KKaranlık ortamda çekilen Yabanmcı kaynaktan bulduğum Bi SS Paylaşmak isterim seninlen ve arkdaşlarlan

LOEWE LCD TV
  • quote:

Orjinalden alıntı: Judge34

albani hocam şimdi pioneer bu tv işinden elini çekecekse (doğruysa), bu boşluğu kim doldurabilir sence? mesela pio ile plazma olayı bitmiştir deyip, son model lcd ye mi yönelmek lazım ileride?

Kardeşim sen bildiğim kadarıyla çok yeni G8 aldın değilmi???
    Şimdi bırak bunları sen ve panelinin tadını çıkarmaya bak

Gerek Kriz,gereksede Pio nun maliyet ve satışlar durumu,gereksede yine 2008 de aldığı bazı radikal kararlar v.s v.s sebebiyle
    bu işte bir şekilde çok ciddi mali sıkıntı içinde olduğu bir gerçektir++

Bugünlerde 2008 Mali yılları geliyor ve Bütçeleri çıkıyor,herifler buna bakacaklar ve yeni bir değerlendirme yapacaklardır+
    PDP işi zaten Japon yada sadece Panasonic Corp.tarafından yapılmaktadır(Fujitsu/Hitac/NEC olarak bunların PDP faaliyetleri farklıdır
    ve TV işinde durumları önemsizdir(kısaca Japonya da bir tek Pany vardır ve o da var gücüyle şimdi daha sıkı çalışıyor,çünkü Pio
    yu bitiren bir yerde Pany olmuştur(özellikle fiyatlarındaki agresif fiyatlarıyla)aynı şekilde Pany>>LGE/Phil/Samy yide adeta silmiştir,
    LGE/Samy/Phil zaten büyük ağırlıkla LCD ci oldukları içinde,meydan tamamen Pany ye kalmıştır ve Pany zaten boşluğu fazlasıyla
    doldurmaktadır!
    NEO-PDP ler şimdiler çıkardılar ve KURO lara(8G nin)çok çok yaklaştılar ve 2/3 sene sonrada mutlaka yakalayacaklardır++

2009 senesi ciddi bir "geçiş senesi" olacaktır bir çok üretici bakımında!
    Dolayısıyla bu seneyi mutlaka çıkarmak gerekiyor ve bu süreçte kimin ne olacağı daha belirgin hale gelecektir!
    LCD ler ise zaten ilerliyor ve satış konusunda da hiç bir sıkıntılarıda yoktur!

++

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.