Şimdi Ara

LOCALHOST L2 SERVER ACTIM,CALISIYOR.YAZIYORUM. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
13.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tmm bilader saol. yapılacak başka bişey yok gibi gözüküyo zaten. dediğin gibi olacak bu server olayını hallettikten sona port açmayı öğrenmem lazım 1-2 arkadaşım var beraber oynamak istiyolar. ki port açma olayı daha karışık sanırım bakalım ne halt yiyecem
  • sen once su kurulumu yap bıraz oyna ondan sonra onada bakarız.
  • eyvallah saol
  • yok bilader benim iş yaş server kurulumunu hallettim ama pc fena kastı. daha oyunu açmadan server çöktü celeron 2.00 , 256mb ram li makinadan da bu beklenmez zaten bana yeni pc farz oldu L2 yi bile en düşük grafik özelliklerinde oynuyorum

• Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in W:\www\main\inc\config.php on line 85
    Datenbankserver nicht erreichbar

bu hata ne hatasi bilen varmi?
  • arakdaslar easyphp de ancak apache ve mysql sonlandırıcahttp://localhost/ girebiliyorum öbür türlü girmem imkansiz neden bu sekilde oluyor bilen yada basina gelen varmidir
  • valla bende wowm server kurmaya calismistim baya ilerlemistim ama olmadi iste bundada ole olmus egersen herkesin girmesini istedigin bi server isitiyosan bu tur seylerle cok karsilasacaksin bende locahost diyince giriyodu hattra sitenini adini girince giriyodu ama baskasi giremiyodu bende merak ettim de

• quote:

Orjinalden alıntı: turkspeed

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in W:\www\main\inc\config.php on line 85
    Datenbankserver nicht erreichbar

bu hata ne hatasi bilen varmi?

Sen bu hatayı büyük ihtimalle localhosttaki sitede karşılaştın. Eğer database'i doğru bir yükleyip loginserver ve gameserveri çalıştırdıktan sonra bu hata düzelecektir. Sen l2j nin almanca versiyonunu indirmişsin "Datenbankserver nicht erreichbar " buradan anladığım kadarıyla veri bankası uymuyor gibi birşey anladım.
  • data servere ulaşılamıyor tam türkçe karşılığı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: codur

neden apache yi kapatiyorsun bunlari kapatmana ne gerek var oncelikle game ve login serverin aciliyormu senin yani java dogru calisiyormu senin login ve gameserver bat dosyalarinin calisr haldeki fotolarini gondere bilirmisin buraya

apache kendine dw oluşturuyo da ondan şişiyo :P
  • kardeşim kendimizi nası admin yapcez :)
  • kardeşim kendimizi nası admin yapcez :)
  • oh be oldu ama yasılar gosukmuo:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delamis -- 8 Temmuz 2006; 22:33:20 >
  • kardes c3 tabanlı bu host server,sen c4 ıle falan denemıyorsun degılmı?
  • tmm tmm oldu da ben nasi hero yapacam kendimi
  • //sethero yap olursun.
  • ise yaramadıııı!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delamis -- 9 Temmuz 2006; 22:18:40 >
  • nasıl yane yawf ise yaramadi?? kendini target aldin mi?? yaparken??
  • eet
  • yaw rateleri nasıl degistirioz???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.