Şimdi Ara

Local Hosting ve domain yönlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben ve bir arkadaşım bir film sitesi yapmak istiyoruz.bu nedenle Natro adlı şirketten sınırsız alan ve trafik aldık.ancak videolarımızı silmeye başladırlar.bizde bu nedenden dolayı başka bir yol bulmaya karar verdik.videolarımızı kendi bilgisayarlarımızdan yayınlıyacağız.arkadaşım ilk denemesini yaptı ve sonuç gayet başarılı idi.arkadaşım dinamikdns.com adlı siteden bir free domain aldı ve o domaini kendi hostuna bağladı(local) ancak bizim kendimize ait zaten domainimiz var şimdi biz ne şekilde veya nasıl istediğimiz bir domaini o hosta yönlendirebiliriz.
    örneğin :filmelr.bizimsite.com diye bir sub domain aldık.bu sub domaini ne şekilde istediğimiz hosta bağlarız.bana bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.iyi geceler.

not:Lütfen Alakasız cevaplardan kaçının örneğin:Sizin internetiniz yetermiki? gibi.

• pm at yardımcı olayım.
  • Slm. Bir konuda bana yardımcı olurmusunuz. Çok uğraştım bi türlü yapamadım. Aynı şekilde bende hosting firmasından şikayetçiydim ve kendi bilgisayarıma windows 7 üzerine wampserver kurdum daha sonra alan adını aldığım host firmasının sitesinden yönetim paneline girerek domainimi kendi STATİK İP numarama yönlendirdim. sonra modemin port ayarlarını yaptım. sitem dışardanda localdende sorunsuz çalıştı. Ama şöyle bir sorunum var. Alanadını tarayıcıda tıkladığımda alanadı kayboluyor yerine benim statik ip numaram geliyor. ve tüm ziyaretçiler benim statik ip numaramı öğrenmiş oluyorlar. yapmak istediğim şey tarayıcıya www .websitem.com yazıp tıkladığımda statik ip numarama dönüşmesin. yine aynı isim kalsın. Birde google webmastertols ta google siteniz onaylanmadı diyor. google onay html dosyası ana dizinde olduğu halde onaylamıyor. sanırım buda sitenin adı yerine statik ip noya yönlenmesinden kaynaklanıyor. çok araştırdım bitürlü çözemedim. başınızı ağrıttım kusura bakmayın. Neler yapmam gerekiyor Yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domain ve Host tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.