Şimdi Ara

lkş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 20 Eylül 2010; 11:44:52 >

• yüzme biliyormuyuduşaka bir yana bu durumda hemen bataryayı çıkartmanız iyi olurdu sonra telefoncuya götürmeniz. ben anlarım derseniz bataryayı çıkart sonra kamera bölümü olan yer çıkar önemli burayı çıkardıktan sonra telefonu tinerin veya benzin içine batır tamamen.biraz bekledikten sonra çıkart hemen kuruyacaktır ikiside ucucu olduğu için bu işelm oksitlenmeyi önler telefoncularda aynisini yaparlar ne yaptıkalrını size göstemezler.sonra montajını yapabilirsin kolay gelsin
  • jkbjkn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 20 Eylül 2010; 11:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Zaten bataryayı ilk hamlede sudan çıktıgı anda söktüm zaten sonra bataryayıda ayrı kurulayıp dilimle test ettim hala bataryada herhangi bi ark oluştumu acaba diye çünki telefonun boardı için çok önemli oldugunu düşündüm..Yaşama şansı ne kadar hiç bilmiyorum..İlk N80 imdi ve vazgecilmezimdi nolcak hiç bilmiyorum

benimde 6600 telefon önceki model olan,otelde müşteri havuza atmıştı beni havuzda yüzdü benimle çıkınca hemen bataryayı çıkarttım sonra tinerin içine batırdım bir saat sonra çıkarttım hemen kurudu montajını yaptım çalıştı tek proplemi hopörlör ses vermiyordu.kurtulma şansı var biliyorum

• yılana sarıldı mı peki şaka bir yana böyle durumlarda ilk yapacağınız iş bataryayı çıkarmak olmalı daha sonra oda sıcaklığında ya da kalorifer peteği yakınında yaklaşık 3-4 gün hiç açmayı bile denemeden kurumasını beklemek olacak... tabi deniz tuzlu su olduğu için tuz devreye daha çabuk zarar verecektir...
  • jhıjobnıjhb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 20 Eylül 2010; 11:46:07 >
  • ...bir kaç sefer benim başımada geldi ama suya düşmedi bende bundan bir ders çıkarttım kafam güzelken telefonu arabaya bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix de vandetta -- 28 Şubat 2010; 15:58:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jhıjhoı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 20 Eylül 2010; 11:47:23 >
  • suya düşen elektornik cihaz her ne ise su gördüğü için ve özellikle deniz suyu tuzlu olduğu için oksitlenme yapar bu da bozulmasına sebeb olur kısadevre yaptırır.tiner veya benzinin içine bırakırsanız bir şey olamz tabiki bataryayı değil tiner ve benzin uçucu olduğu için çok çabuk kurur günler saatler beklemenize gerek kalmaz.
  • Hocam böyle durumlarda bir kavanoz pirincin içine konur telefon çıplak bir şekilde ki sabaha kadar nemini alsın pirinç. Çoğu arkadaş bu şekilde kurtarmıştı telefonunu. Bir dene derim ;)
  • lkjoknmlk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 20 Eylül 2010; 11:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Hocam böyle durumlarda bir kavanoz pirincin içine konur telefon çıplak bir şekilde ki sabaha kadar nemini alsın pirinç. Çoğu arkadaş bu şekilde kurtarmıştı telefonunu. Bir dene derim ;)

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum gece yapılması gereken olay buydu.
    deniz tuzlu su olduğu için çabuk oksitlenir gibi düşünüyorum, inşallah gereken sürede müdahele edilmiştir.
    umarım kurtarırsınız telefonunuzu.
    çok çok geçmiş olsun.
  • jokjoıh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 20 Eylül 2010; 11:46:53 >
  • opjoıj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 20 Eylül 2010; 11:47:45 >
  • 5800 almak için bahanen olur, geçmiş olsun :)
  • geçmiş olsun dostum..herkezin başına gelebiliyo böyle şeyler..benimde telefonum çalınmıştı
  • geçmiş olsun çalışan parçalarını çıkar nette sat bari
  • samsung C270 telefonumu ilk aldıgım gün denize düşürmüştüm + üstünden dalga geçti 20 sn felan kaldı suda cıkardım kuruladım şuan hala canavar gibi calısıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vendetta- -- 18 Mart 2010; 23:39:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.