MERHABA BEN 17 YILDIR DEMİRYOLLARINDA MAKİNİSTLİK YAPIYORUM. MERAK ETTİGİNİZ MEVZULARA CEVAP VERMEYE CALISACAGIM.
merhabalar... lokomotifler ortalama kaç bg gücündeler? Hiç kaza deneyiminiz oldu mu çünkü babamın bazı arkadaşları var demiryolcu kazasız makinistin olmayacağını söylüyorlar merka ettim doğrusu
saygılar...
anahat dedigigimiz sehirler ararsı calışan lokmotifler 2200-4300 beygir arası guce sahipler 4 model lokomotif var bunlardan dizel olanlar fransız yapımı DE24000, amarikan Yapımı DE22000,DE33000 ve elektirikli olup JApon yapımı DE43000 tipi lokomotifler ayrıca kiralık olana bosna_hersek yapımı koncerler var ama onlar kiralık
kaza olarak tren carpışması( karambol ) Allaha sukur yasamadım 3 sahıslarala olan araca ve yayaya carpma hadıseleri inananın cok sık olmaktadır ve alıştık artık yayalar ve arac kullanıcıları lutfen biraz dikkat
bir de şunu sormak istiyorum ben aydın nazilli nin bir kasabasında oturuyorum 2 tane değişik tren çeşidi var birisi çok eski 65 model mi ne fiat marka italyan birisi de yeni o da fiat ama çok güzek ve konforlu bir tren ikisi de çift yönlü onların motoru kaç bg güce sahip?
mototren dedigigimiz modeller bunlar geniş bilgi yakında yazarım
beygir gucleri 2200-4300 beygir arası kesinlikle kaza yapmayan makinist yoktur sanırım yayalar ve arac kullanıcıları dikkat