Şimdi Ara

İlk Defa Uzaktan kumandalı Helikopter Alacak Biri İçin Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde daha önce hiç RC helikopter geçmedi. Ne uçurmasından ne de özelliklerinden anlarım. Nasıl uçurulur, alırken bakılması gereken özellikler vs. gibi konularda öneri verirseniz çok sevinirim.
    http://www.dr.com.tr/Hobi-Oyuncak/MJX-R-C-Helikopter-With-Gyro-Usb-Charger-T20//Uzaktan-Kumandali-Araclar/Hava-Tasitlari/urunno=0000000454178
    http://www.dr.com.tr/Hobi-Oyuncak/MJX-R-C-Helikopter-Metal-Version-T38//Uzaktan-Kumandali-Araclar/Hava-Tasitlari/urunno=0000000454176
    Özelliklerden anlamadığımdan sadece fiyata göre seçtim. Bunlar ve bunlara benzer helikopterler üzerinden tavsiye verirseniz daha doğru olur. Bu arada evde bir kedim var helikopter konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Her türlü öneriniz için şimdiden teşekkürler.

• Hocam bende pek bilgili değilim aslında amerikadan büyüm umutlarla getirttiğim bir helikopterin hayalkırıklığı yaşatınca bana vazgeçmiştim bu işlerden ama bende basit olarak arıyorum öncelikli tavsiyem d&r den alma gereksiz bir pahalılık olur diye düşünüyorum birde kedin falan helikopterin üzerine uçarsa 😺 ikiside hatta helikopter kesin hasar görür de kedide çizik alabilir alçaktan pek uçurmayın derim :D gerçi korkar kedi sesinden falan ama baI agresif kediler olabilir model olarak ben baktım viraz ama v911 uygun göründü bana v911 almayı planlıyorum bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıç olarak eğer maddi durumunuz müsait ise iç mekan için v911 dış mekan içinde v912 olmak üzere iki heli alın.Eğer okadar param yok derseniz v911 alın sonra zaten yemez içmez v912 alırsınız.
  • Hocam bende kedinin korkacağını düşünüyorum, umarım sorun olmaz.
    Ben internettten alışveriş yapamıyorum o yüzden sadece gidip şubeden alma imkanım var, buradaki D&R'a baktım uzaktan kumandalı helikopter yoktu, ToyzzShop'a baktım kendime uygun bunu buldum:
    http://www.toyzzshop.com/oyuncak-uzaktan-kumandalilar/yi-feng-uzaktan-kumandali-helikopter-35-kanal/dc062374fda90dfe0365c1658fa4cb85/
    Bu nasıldır, bunun üzerinden tavsiye verebilir misiniz?

• Bunlar oyuncak dostum model heliyle uzaktan yakından alakası yok paranı çöpe atarsın 3günde bozulur kullandığın 3gündede gram zevk almazsın. @Bilal0
  • Bende almak istiyorum ama model uçak deyince iş değişiyor gerçekten. 400-500 tl'lerden başlıyor.
    Ayrıca önemli bir nokta. Arkadaki pervanen üstte değil yanda olmalı. Üsttekiler oyuncak :)
    Yinede alışma süreci için heves almak için al bence para harcayamam diyorsan..

• 80 lira çöpe atacağına 100liraya v911 al kesinlkle oyuncak almanı tavsiye etmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni başlıyorsan v911 almalısın.kendini geliştirdiğinde v912
  • Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar. İnternetten alışveriş yapamadığımdan, şubede de olmadığından helikopter almamaya karar verdim. Dün puzzle ve maket aldım. Tekrar sağolun.
  • Arkadaşlar merhaba Ben büyük boyutta helikopter yapmak istiyorum bunun için gerekli malzemeleri nereden alabilirim.
    yapmak istediğim helikopter 7-9 kg taşıyacak. ( Hali hazırda ürünlerle de bakabilirim. ) Not: RC konusunda yeniyim.
  • oyuncak bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedefsan

Arkadaşlar merhaba Ben büyük boyutta helikopter yapmak istiyorum bunun için gerekli malzemeleri nereden alabilirim.
    yapmak istediğim helikopter 7-9 kg taşıyacak. ( Hali hazırda ürünlerle de bakabilirim. ) Not: RC konusunda yeniyim.

Bende bi uzay mekigi yapip birkac yuz insani marsa tasimayi dusunuyorum bu sayede cok zengin olabilirim ama hic bilgim yok malzeme listesini verirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

quote:

Orijinalden alıntı: zedefsan

Arkadaşlar merhaba Ben büyük boyutta helikopter yapmak istiyorum bunun için gerekli malzemeleri nereden alabilirim.

Bende bi uzay mekigi yapip birkac yuz insani marsa tasimayi dusunuyorum bu sayede cok zengin olabilirim ama hic bilgim yok malzeme listesini verirmisiniz

Biliyorsan Konuş Alim Sansınlar,Bilmiyorsan sus da adam sansınlar. . . ! ( HZ Mevlana )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.