Şimdi Ara

Liverpoolu buyuk takim olarak goren var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunun cevaplarini cok merak ediyorum.

futbol romantigi olmaya gerek yok. liverpool ceyrek buyuk takim dahi diildir.

bu konunun psgyle alakasi yok. yalniz liverpoolu tartisalim.

en son sampiyonlugunu 30 sene once yasamis, neden sampiyon olamadiklarina bahane olarak lig cok zorlu diyorlar. l.city mahrez, vardy ve kanteyle aldi ligi.
    30 sene boyunca, hep m.city ve chealse mi vardi?

liverpool cok cok eskiden buyuk takimdi.liverpool 2000li yillarda dahi buyuk takim diildi. cok cok eskiden liverpoolun buyuk takim oldugu gunler, mazide kaldi.

ingilizlerin pazarlamadaki ustun basarisi, ynwa masaliyla farkli gorunmeye calisarak, ellerindeki basinla taraftarlarini ellerinde tuttular.

topcular dahi liverpoolu buyuk takimlara sicrama yapacaklari basamak olarak goruyor.

barca b diyordum ben.

fazla soze gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben liverpoolu psgnin rakibi olarak gormuyorum.Seyh, en buyuk takimlardan birini yaratmak istiyor. su ana kadar da son derece basarili.

ben tarihi umursamiyorum. simdi ve gelecek onemli.

liverpool taraftarinin her seyi abartmasiyla ingilizler dahi dalga gecer.

kloppla iyi hava yakaladiniz lakin gecmis sizi buyuk takim yapmaz abi. siz buyuk takim diilsiniz abi.

marquinhos u 6 numarada begendim demis miydim?
    Eveton da büyük külüp o zaman

Liverpool büyük takım felan değil

Büyük takımlar

Real Madrid Juventus Barselona Bayern Münih manu son yollarda da Chelsea ile Man city belki psg

50 tane büyük kulüp olmaz

Büyük kulüp nedir şampiyonluk mu ? Liverpool kac senede şampiyonluk Göremedi

Büyük takım istediği oyuncuyu alır oyuncular bu takımlarda oynamak icin can atar

Bugun Liverpool’un en iyi oyuncunu Real Juventus Münih barca manu bonservisini vererek alır hepsi can atarak gider gitti de.

Hadi Liverpool bugun alsın bakalım Real’den krosu manudan pogbayı Juventusdan alex sandroyu dybalayı Bayern’den Levandosskiyi parası var mı var ama alamaz çünkü saydıklarım büyük kulüpse Liverpool değil.bu oyuncular attan inip eşşeğe binmez kariyerleri düşüşe geçmedikçe

Büyük kulüpler istediği takımdan istediği oyuncuyu alır bu kadar basit

Liverpool kimden hangi oyuncuyu alabilmişte büyük kulüp olmuş ?
    Suarez Torres couitinho yu Liverpool mu yolladı yoksa büyük bir kulüp gelip mi aldı
    Bugun Juventus bile parasını basar Salah’ı alır ama Liverpool alex sandroyu parasını verse de alamaz

trabzon örneğini verdim, çünkü benziyorlar

nispeten kendi ayarında veya kendi ayarından düşük takımlardan transfer yapar bu oyuncuların gelişimiyle iyi jenerasyon yakaladığında da kafaya oynarlar o kadar. daha sonra büyük bir kulup gelir real madrid barselona chelsea city (galatasaray,fb ) bu iyi oyuncuları alır suarez torres couitonho sterling xabi alonso mascerano vs ( aurello,selçuk inan,burak yılmaz vs ) bu döngü böyle devam eder.

kandırmayın kendizini bugun de iyi jenerasyon yakaladınız bu oyuncular da biraz piştikten sonra real barca gibi takımlar gelip alıp giderler.
  • Var.
  • ben liverpoolu psgnin rakibi olarak gormuyorum.Seyh, en buyuk takimlardan birini yaratmak istiyor. su ana kadar da son derece basarili.

ben tarihi umursamiyorum. simdi ve gelecek onemli.

liverpool taraftarinin her seyi abartmasiyla ingilizler dahi dalga gecer.

kloppla iyi hava yakaladiniz lakin gecmis sizi buyuk takim yapmaz abi. siz buyuk takim diilsiniz abi.

marquinhos u 6 numarada begendim demis miydim?

• Liverpool her zaman büyük takımdır. Senin şeyhinin milyonları döküpte bir türlü çeyrek finalin ötesini görmediği kupayı 5 kez kazanmıştır. Bu bile yeterlidir ne kadar büyük kulüp olduğunu anlatmaya. Önce o kupada yarı final görün sonra konuşuruz. Psg büyük kulüp olmaya aday mı diye? Senin demenle ne Liverpool küçük kulüp ne de psg büyük bir kulüp bu kadar basit.
  • Eskiden büyüktü şu an alakası yok.

• Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    Kakdjajdjsk olm sen bu adamla neden bu kadar ugrasıyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSG büyük takım diil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Barış bende bloklusun bana yazıp durma

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

Barış bende bloklusun bana yazıp durma

Aga Tusuyla mı kafa buluyorsun bizle mi?
  • Liverpoolu buyuk takim olarak goren var mi?

ithafen

• Liverpool tarihi ile büyüktür.Her takım zaman zaman düşüş yaşar(Real Madrid hariç)

Liverpoolun clyi alması kimseyi şaşırtmaz.Milan bugün yeniden toparlanıp baş takım olsa kimse şaşırmaz.Ama City Psg için yarı final bile mucize.
  • Yok.

• Trabzonspor ne kadar büyük takımsa Liverpool da o kadar büyük takım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 20 Eylül 2018; 15:13:20 >
  • Burda liverpoola küçük diyenler neyin kafasını yaşıyolad adamlar geçen sene şlde final oynadı la

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Trabzonspor ne kadar büyük takımsa Liverpool da o kadar büyük takım
    Gürkan sen yapma bari. Trabzonspor'u kim katmış acaba diye yorumları okurken seni gördüm, yakıştıramadım.
  • Monaco liverpool dortmund

3 farklı ligin ne yaparsa yapsın büyük olamayack takımı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüzde dahil futbolun gelmiş geçmiş en büyük 4-5 kulubünden biridir.
  • PSG ve Liverpool. İkisi de günümüz futbolunda büyük takım değildir. Futbol romantikliği ya da para seviciliği yapmanın lüzumu yok. Bu iki takım da Real Madrid, Barcelona, Juventus, Bayern Münih ayarında değillerdir. Neyin sidiğini yarıştırıyorsunuz. Herkes büyük takım tutacak diye bir kaide yok.

• Adamlar daha bu sene final oynadı, hemde senin kardeş takımın City’i silindir gibi ezerek, onu geçtim daha 2007’de ve 2005’de efsane Milan’a karşı finalleri var. Senin büyük dediklerinin nesi var ? Siz kimsiniz bir anlatın bakalım. 2009’da mütavazi kadrosuyla Madrid’i ezdiğini söylemiyorum Ayrıca Liverpool’un 2 sene önce UEFA finali olduğu gibi sanırım bu kupayı da 3 kere almışlığı var. 18 eski İngiltere şampiyonluğunun yanında bir çok Premier Lig 2.liğide mevcut. Taraftar işine girmiyorum zaten dünyanın bana göre 1 numaralı taraftarına sahipler. Geri dönüşlerin ilk akla gelen takımı (Milan ve Dortmund maçı), Keşke Madrid’in şu Liverpool gibi taraftarı olmaydı abartmıyorum 20 CL’i olurdu. Ayrıca söylemeden geçmeyelim Liverpool fark atmanın ve geri dönüşlerin takımı olduğu gibi PSG’de 4-0 dan tur verecek kadar ezik ve rezil bir kulüptür.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Gürkan sen yapma bari. Trabzonspor'u kim katmış acaba diye yorumları okurken seni gördüm, yakıştıramadım.

Alıntıları Göster
    Yanlış bir şey söylemedim ki

Liverpool İngiltere’nin Trabzonspor’u , Trabzonspor gibi geçmişinde nice başarıları olan ama günümüzde eski günlerinden uzak bir takım

Trabzonsporlu olabilirsin başarısı için de tutmaz Trabzonlular ama Gs fb BJK ile de bir tutulamaz şimdi Trabzonspor epeydir sezona şampiyonluk adayı olarak başlamıyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.