< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ben liverpoolu psgnin rakibi olarak gormuyorum.Seyh, en buyuk takimlardan birini yaratmak istiyor. su ana kadar da son derece basarili.
ben tarihi umursamiyorum. simdi ve gelecek onemli. liverpool taraftarinin her seyi abartmasiyla ingilizler dahi dalga gecer. kloppla iyi hava yakaladiniz lakin gecmis sizi buyuk takim yapmaz abi. siz buyuk takim diilsiniz abi. marquinhos u 6 numarada begendim demis miydim? |
Monaco liverpool dortmund
3 farklı ligin ne yaparsa yapsın büyük olamayack takımı |
Ne Psg ne de Liverpool ikisi de büyük takım değil.
|
Eveton da büyük külüp o zaman
Liverpool büyük takım felan değil Büyük takımlar Real Madrid Juventus Barselona Bayern Münih manu son yollarda da Chelsea ile Man city belki psg 50 tane büyük kulüp olmaz Büyük kulüp nedir şampiyonluk mu ? Liverpool kac senede şampiyonluk Göremedi Büyük takım istediği oyuncuyu alır oyuncular bu takımlarda oynamak icin can atar Bugun Liverpool’un en iyi oyuncunu Real Juventus Münih barca manu bonservisini vererek alır hepsi can atarak gider gitti de. Hadi Liverpool bugun alsın bakalım Real’den krosu manudan pogbayı Juventusdan alex sandroyu dybalayı Bayern’den Levandosskiyi parası var mı var ama alamaz çünkü saydıklarım büyük kulüpse Liverpool değil.bu oyuncular attan inip eşşeğe binmez kariyerleri düşüşe geçmedikçe Büyük kulüpler istediği takımdan istediği oyuncuyu alır bu kadar basit Liverpool kimden hangi oyuncuyu alabilmişte büyük kulüp olmuş ? Suarez Torres couitinho yu Liverpool mu yolladı yoksa büyük bir kulüp gelip mi aldı Bugun Juventus bile parasını basar Salah’ı alır ama Liverpool alex sandroyu parasını verse de alamaz trabzon örneğini verdim, çünkü benziyorlar nispeten kendi ayarında veya kendi ayarından düşük takımlardan transfer yapar bu oyuncuların gelişimiyle iyi jenerasyon yakaladığında da kafaya oynarlar o kadar. daha sonra büyük bir kulup gelir real madrid barselona chelsea city (galatasaray,fb ) bu iyi oyuncuları alır suarez torres couitonho sterling xabi alonso mascerano vs ( aurello,selçuk inan,burak yılmaz vs ) bu döngü böyle devam eder. kandırmayın kendizini bugun de iyi jenerasyon yakaladınız bu oyuncular da biraz piştikten sonra real barca gibi takımlar gelip alıp giderler. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 20 Eylül 2018; 15:13:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|