Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | ALEXANDER ISAK (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.196
Cevap
74
Favori
1.095.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kilidi açamazsa sturridge girecek galiba ondan yedek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balotelli mi aman diyorum, aman lallana'yı herkes gibi ben de çok beğeniyorum gelirse çok iyi olur. ilk 11imiz yazılmış ben de chelsea'ninkini yazayım : schwarzer, azpilicueta, ivanovic, kalas, cole, lampard, mikel, matic, salah, ba, schurrle. gol makinesi torres yedeklerde

Orijinalden alıntı: synchro

bi orijinal forma bulamadik arkadas

ben forma değil t-shirt falan derdindeyim ama işte kargo çok çok pahalı .Zaten ürünler pahalı..Lan sırf alışvrişi için İngiltere'ye gideceğim valla

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: synchro

bi orijinal forma bulamadik arkadas

ben forma değil t-shirt falan derdindeyim ama işte kargo çok çok pahalı .Zaten ürünler pahalı..Lan sırf alışvrişi için İngiltere'ye gideceğim valla

Bende formadan ziyade t-shirt istiyorum ama bulamadım henüz.Defacto Madrid,barca ve united ürünlerini satıyor.Keşke liverpool ürünlerini de satsalar.

• BEYLER

Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom

quote:

Orijinalden alıntı: Üni Güç - Gooner

Konudaki arkadaşlardan forma arayıp bulamayanlar olmuş. Aşağıdaki linke orijinal forma satışı yapılıyor. Yanlış anlaşılmasın reklam yapmıyorum.

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=semisport-turkey

Edit: Önümüzdeki sezon Arsenal'in puma formasını bulmazsam eğer buradan almayı düşünüyorum.

Para kazandırmayın şunlara. Yurtdışından 20 dolara aldıkları formayı fatura kesip satıyorlar. Mesaj atarsanız kaç günde geliyor diye 20-30 gün diyeceklerdir (isimsizleri belki hemen kargolayabilirler). Konu dışında konusu var yurtdışından forma alımıydı galiba adı oraya bakın.

Vllaha billaha almayacağım ya Zaten Arsenal formaları puma mağazalarında satılır büyük ihtimal

• Anfield Road'daki Liverpool-Chelsea karşılaşması bugün TSİ 16.05'te başlayacak ve Lig TV 3'ten yayınlanacak.. Ligin zirvesini ilgilendiren Crystal Palace ile Manchester City arasındaki diğer mücadele ise TSİ 18.10'da oynanacak.

Bugün Anfield'da Chelsea'yi konuk edecek olan Liverpool, karşılaşmadan galip ayrıldığı takdirde 1989-1990 sezonundan sonraki ilk lig şampiyonluğunu büyük ölçüde ilan edecek.

Şu ana kadar ligde oynadığı 35 maçta rakip filelere toplam 96 gol bırakan Liverpool, kalan 3 maçında 8 gol daha bulması halinde, Premier Lig rekoru kıracak.

2009-2010 sezonunda ipi önde göğüsleyen Chelsea, sezonu 103 golle tamamlayıp Premier Lig tarihinde bir sezonda en çok gol atan takım unvanını eline geçirmişti.

1962-1963 sezonunda 100 gol barajına aşan Tottenham'ın ardından bu başarıyı yaşayan ilk ekip olan Chelsea, o sezon teknik direktör Carlo Ancelotti yönetiminde kulüp tarihindeki 4. lig şampiyonluğunu kazanmıştı.

• Yıllardır beklediğim şampiyonluğun gelmesi durumunda tabi ki o sevincime gölge düşürmeyecek ama Chelsea'nin Premier League'e karşı isyanını haklı buluyorum ben. Şampiyonlar Ligi'ndeki iki tane zor maçın arasında bir de bu maç var. Ertelenebilirdi bu maç diye düşünüyorum . Güçlü Chelsea'yi yenip şampiyon olmak beni daha da mutlu ederdi. Neyse daha şampiyon da olamadık zaten ama , çok yakın. İnşallah bugün ipi koparırız.
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • Link istemeyelim arkadaşlar. Şampiyonluk maçımız

İleri 3lü de Stu'nun yokluğunda ideal.

Sturridge 2. yarı oyuna dahil olacaktır..

Tek olumsuz duşuncem keşke Sakho'nun yerine Agger ilk 11 başlasaydı.

sen barçalı değilmiydin yæ

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Tipik moruinho takımı oyunu yavaşlatmalar kendini yere atmalar sıkıcı futbol.

sen barçalı değilmiydin yæ

Bugün günlerden Liverpool

Sakho

Abi bunları atacaksın yaa.Şampiyonluk maçına çıkıyorsun saçma sapan 2 vuruşla 2 gol kaçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 27 Nisan 2014; 16:19:31 >
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.