Şimdi Ara

Live Stream -Purgatory Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni kurulmuş bir takım olsakta, aramızda en gencimiz S2'den beridir LoL oynamaktadir.
    West Server'inda uzun süre oynamışlığımız vardı ve bu ay içi Turkiye'ye geçişler ücretsiz yapildigindan beridir takımcak TR Server'ina geçmiş bulunmaktayız.
    Bunun sebebi Turnuvalara katılmak ve esport adına kendimizi biraz daha geliştirmek istememizdir.

Aramıza yeni üyeler kattık ve onlarla, onların skillerini geliştirmek amacıyla nadir olarak normal oyunlara girmekteyiz.

AKŞAMLARI saat 9ve10'dan sonra geç saatlere kadar takım olarak RANKED 5v5 maçlara girmekteyiz.

Takım olarak size neler katabiliriz bilmiyoruz fakat Stream'i takip ederseniz sevinecegiz.

Takım Oyuncularımızın oynadıkları lane'leri genel ve alternatif olarak yazayim.

PURG CozyJaen - ADCarry , +(alternatif) Jungle
    PURG 13 - Mid Laner , +(alternatif) Top L
    PURG Sansar - Jungle, +(alternatif) Top Laner
    PURG yVz , PURG Disconnect - Support- +(alternatif) Midlaner
    PURG Umuto , +(alternatif) ADCarry

yeni arkadaşlarımız, halen level kasmaktalar ve karakterlerin skillerini öğrenmektedirler.
    Gördüğünüz zaman oyunda "noob" diye adlandırabilirsiniz fakat bazen bizde günümüzde olmadıgımız zaman çuvallayabiliyoruz.

Yeni Arkadaşlarımız;

PURG Deriku
    PURG Feriku
    PURG Geriku
    PURG TheGreed

Stream Linkimiz:
    http://www.twitch.tv/purgatorygaming

İyi oyunlar. İyi forumlar.

• Mesajim bulunsum takip etmek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılar
  • Küfür cennetine hoşgeldiniz gençler.
  • Bana ses gelmiyor hocam.Bu arada niye böyle bir build izliyorsun anlamadım yenileri eğitirken onlar taşıyamazsa diye taşımak için galiba.Birde neden smartcastta kulanmıyorsun skilleri :d
  • adam shen jungle oynuyor hadi tartışalım shen zaten jungle oynanabilitesi gerçekten düşük bir hero kolay dodge'lanabilecek bir tauntu var onun dısında bir gank atma ihtimali düşük onu geçtim adam shen'e berserker bot aldı arkasına frozen mallet aldı ve bu adam stream yapıyor ve bu adam takım kuruyor ve bu adam konu açıyor birde izleniyor sonra türkiyede neden e-spor gelişmiyor?

Not: Bu Oyun Böyle Oynanır Repliği Unutulmayacaklar Arasındaydı....

Aşırı kalitesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasQ Calypso -- 16 Nisan 2013; 1:40:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CLOUD 2 / CLOUD CORE ARANIYOR
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir yerde bulamayacagınız build ve speller

• quote:

Orijinalden alıntı: MasQ Calypso

adam shen jungle oynuyor hadi tartışalım shen zaten jungle oynanabilitesi gerçekten düşük bir hero kolay dodge'lanabilecek bir tauntu var onun dısında bir gank atma ihtimali düşük onu geçtim adam shen'e berserker bot aldı arkasına frozen mallet aldı ve bu adam stream yapıyor ve bu adam takım kuruyor ve bu adam konu açıyor birde izleniyor sonra türkiyede neden e-spor gelişmiyor?

Not: Bu Oyun Böyle Oynanır Repliği Unutulmayacaklar Arasındaydı....

Aşırı kalitesiz.

shen için frozen mallet 3. item seçimi olabilir ben demiyorum voyboy diyor, ve diğer dediklerinin hepsi doğru ama bu arkadaşlar daha gelişme aşamasında levellerimiz düşük diye belirtmiş arkadaş botlanede daha flash yok olucak böyle şeyler gelişicekler zamanla e-spor'un gelişip gelişmemesi bu arkadaşlara bağlı değilki hangi ana baba bilgisayar oyunlarını çocuk oyunu olarak görmuyor hangı sponsorlar oyunculara destek vermıyor bu konu böyle uzayıp gıder ama bu arkadaslara yüklenmenin bi anlam ifade etmediğinin kanâtindeyim

• Bir kez ranked v5 da karşılaşmıştık sanırım. Umarım başarılı olursunuz ileride.Bu arada FML olarak uygun bir zamanda tekrar maç yapmaz isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 16 Nisan 2013; 2:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Bir kez ranked v5 da karşılaşmıştık sanırım. Umarım başarılı olursunuz ileride.Bu arada FML olarak uygun bir zamanda tekrar maç yapmaz isteriz

Evet v5de(DA) karşılaşmıştık arkadaşlarla ama oluşum aşamasındalar sanırım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazoomlyer

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Bir kez ranked v5 da karşılaşmıştık sanırım. Umarım başarılı olursunuz ileride.Bu arada FML olarak uygun bir zamanda tekrar maç yapmaz isteriz

Evet v5de(DA) karşılaşmıştık arkadaşlarla ama oluşum aşamasındalar sanırım hala

Versus five (DA) aynen :)))))))))))))))))))
  • hayırlı geceler herkese, ben CozyJaen;
    Eleştirilerin bir kısmına katılıyorum ve bir kısmına da katılmıyorum. Katıldıgım kısımlardan bahsedeyim oncelikle;
    -küfür konusunda size hak veriyorum şuan ve bilmiyorum oyun içersinde takip ettiniz mi ama ben gerekeni arkadaşlara yazmiştim özelden ve uyarıda bulundum.
    belki de yeni başladıkları için bu kadar deli akiyo kanları ve yayın konusunda stream 'i ben yapacagim. bu kararı aldım.

eleştrilerden katılmadıgım noktalarda ise burada bir arkadaşin yazdıgı cevap ile aynı olacaktır cevabım;
    - dikkatinizi çekti mi ya da yazıyı detayli okudunuz mu ? yeni arkadaşlarin isimlerini yazmıştım yukarıya ve oyun içersinde baktıysanız ordaki 3kişi de bizim oyunumuzdaydi.
    - build'ler konusunda yorum yazan arkadaşadır benim bu cevabım.

SON OLARAK: direk atarlanan arkadaşlar var, ezmek için yer bulmaya calisanlar var.
    RANKED STREAM'lerde de yorumlarınızı ve eleştrilerinizi bekliyorum. ve yayına ben geçiyorum.

PURG CozyJaen.

• quote:

Hiçbir yerde bulamayacagınız build ve speller

yukarıda yeni arkadaşlarlarımızın oldugunu belirtmiştim heralde, ama okumadıgını bildigim için yorum yazmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PurgatoryGaming

quote:

Hiçbir yerde bulamayacagınız build ve speller

yukarıda yeni arkadaşlarlarımızın oldugunu belirtmiştim heralde, ama okumadıgını bildigim için yorum yazmıyorum :)

ben shen oynayan arkadastayım hala o kadar itici geldiki eminmki siz bile aranızda o arkadasla ciddi işlere kalkışmıyorsunuzdur patavatsızlıgından belkı cok heyecanlı iyi niyetlidir ama prof yürütmelisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.