Şimdi Ara

---LIVE FOR SPEED--- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
51.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun bir haftadır hastası oldum ama 3 araba ve iki pistle sınırlandırılmış olması çok kötü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elestirmen

Bu oyunun bir haftadır hastası oldum ama 3 araba ve iki pistle sınırlandırılmış olması çok kötü...

Oyun DEMO
  • beyler bende vardı bu oyun nezamandır oynamıom ama aklıma geldi LFS2alfa malfa bişiler dio bendekide demo galiba ama bunun trainer yada şifresi varmı acaba?
  • nos hilesi olduğunu düşünemiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem17

lfs2 nin demo adresini verebilirmisiniz.

Sanırım bu oyunda Online Trackmania Nations gibi ücretsiz bir oyun.Alttaki linkten indirebilirsiniz.

İndirmek İçin Tıklayın

• turkey yazanımı indiriyruz 137 mb ??şuan bunu indiriyom
  • millet ben indirdim fakat kurmada sorun yaşıyorum nasıl kuracağıma dair bir bilgisi olan arkadaş varsa yarım edersen çok sevinirim.
  • BEYLER KLAVYEYLE OYNARKEN SAĞA VE SOLA KLAVYEYLE DÖNEBİLİYOMUYUZ BEN SADECE GAZI KLAVYEYLE VEREBİLİYOZ DİYE BİLİYOM???
  • arşinden çıkarıp lfs.exe ye tıkla kurulum yok
  • bugünlerde bayaa sardım LFS serverlarına, rekorum 1.35.46 oldu. Manuel vites kullanabilirsem 35 hatta 33 lere bile iner
    oyun tek kelimeyle süper süper süper...
    bende orj. almayı düşünenlerdenim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hektorSTK

bugünlerde bayaa sardım LFS serverlarına, rekorum 1.35.46 oldu. Manuel vites kullanabilirsem 35 hatta 33 lere bile iner
    oyun tek kelimeyle süper süper süper...
    bende orj. almayı düşünenlerdenim

....aynen yazın sonunda bende orjinalini alıorm ve daha sonra şu Logitech'in debriyajlı vitesli direksiyonunu beklicem...off off yenmez o zaman tadından walla....ama o zamana kadar elimdeki külüstür emektar direksiyonla idare etçem

• ya bu oyun süper bişi de arkadan ceken arabalar cok kıc atıyo kontrolden cıkıyo 2. vitesle kalkış yapıom mecburen
  • çok güzel oyunda şu online oynarken tam adamı geçiyorum tak arabaya bir vuruyo onun yüzünden savruluyorum

böyle oynayanlara gıcık oluyorum
  • Şu oyunun crackini bulana duacı olacağım...
  • güzel oyundu ama eskıdı bea
  • Eğer bu oyundan sıkılırsanız rFactor de süper bi simulasyondur.Birçok modu da çıktı.Grafikleri de süper.Hem daha gerçekci.
  • Buyrun size bir iki movie verim

LFS race Her online oyunda olduğu gibi playerlar oyun hakkında güzel movieler yapıyorlar. İşte onlardan biri...

LFS Drift LFS drift takımlarından adı iyiler arasında yer alan TZ takımının movie si.

Buradaki resimlerde ben ve bayan bir arkadaşla Drift Battle yaparken.

---LIVE FOR SPEED---

---LIVE FOR SPEED---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi He Man -- 5 Eylül 2006; 18:56:53 >

• çok gerçekci bi simulasyon hatta fazlasıyla çünkü bütün ayarları manuel yapabiliyorsun ve bu işi içinden çıkılmaz bi hale getirebiliyo çünkü o ayarlarda ufak bi oynama bile arabayı savurdukça savuruyo car park da kullanıyorum ama araba paso savruluyo bi düz gidip usturuplu dönmek nasip olmadı yahuu paso spin atıom ya frenler tutmıo duvara gömüyorum ama ççok fazla görsellik ön planda olmasada gerçeğe çok yakın bi simulasyon olduğunu söliyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

çok gerçekci bi simulasyon hatta fazlasıyla çünkü bütün ayarları manuel yapabiliyorsun ve bu işi içinden çıkılmaz bi hale getirebiliyo çünkü o ayarlarda ufak bi oynama bile arabayı savurdukça savuruyo car park da kullanıyorum ama araba paso savruluyo bi düz gidip usturuplu dönmek nasip olmadı yahuu paso spin atıom ya frenler tutmıo duvara gömüyorum ama ççok fazla görsellik ön planda olmasada gerçeğe çok yakın bi simulasyon olduğunu söliyebilirim

abi bu oyunda grafik aramak ayıp olur. cünki online tabanlı bir oyun. Haliyle grafikleri düşük tutmak zorundalar.
  • çok oynamış deilim ama güzel bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.