Şimdi Ara

LİVE CODE-MS POİNT- UK PSN CODE GELMİŞTİR. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
21.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArGoDa

hocam pm kutunuza bakarmısınız?

Alıntıları Göster
    Biraz önce arkadaşımızdan 50$ PLAYSTATION NETWORK CARD almış bulundum çok hızlı bir alışveriş oldu,kendisine burdan teşekkür ediyorum,güvenle alışveriş yapabilirsiniz

Biraz önce arkadaşımızdan 50$ PLAYSTATION NETWORK CARD almış bulundum çok hızlı bir alışveriş oldu,kendisine burdan teşekkür ediyorum,güvenle alışveriş yapabilirsiniz

iyi yorumlarınız için teşekkür ederim

iyi günlerde kullanın

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: dragonstory

quote:

iyi yorumlarınız için teşekkür ederim

iyi günlerde kullanın

Alıntıları Göster
    hızlı ve güvenilir bir şekilde alışverişimiz oldu.

• quote:

30 tl
    kredi kartı kullanmak istiyorsanız GG üzerinden satın alabilirsiniz.

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Kredi kartım olsa alabilirdim ama yok kahretsin belki Başka zaman daha oyun alcak param yok xD

Orijinalden alıntı: zone.35

Kredi kartım olsa alabilirdim ama yok kahretsin belki Başka zaman daha oyun alcak param yok xD

Alıntıları Göster
    Nasıl alıyoruz yaf live hesap?

Orijinalden alıntı: şopcu

Nasıl alıyoruz yaf live hesap?

Alıntıları Göster
    dostum parayı yolluyosun sana maıl olarak account sıfresı gelıyor ;)

Orijinalden alıntı: Mesk

Güzel bir alış verişimiz gecti.5600 MS Point aldım. Güvenilir bir arkadas teşekkürler. :):))

güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: fred78

Fiyatlar Yurtdışı sitelerinden bile daha uygun.Ben Live point aldım.Kodu ışık hızında gönderdi.Arkadaşımız son derece güvenilir.Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz...
    hocam pm attım ama bakmadın sanırım

Orijinalden alıntı: acorpse

hocam pm attım ama bakmadın sanırım

Alıntıları Göster
    pm cevaplandı arkadaşım

gözümden kaçmış zannedersem kusura bakma

pm cevaplandı arkadaşım

gözümden kaçmış zannedersem kusura bakma

Alıntıları Göster
    Dün gece dragonstory arkadaşımızdan uk psn card satın aldım çok ilgili ve güvenilir bir arkadaşımız kendisine teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Dün gece dragonstory arkadaşımızdan uk psn card satın aldım çok ilgili ve güvenilir bir arkadaşımız kendisine teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimalle yarın ya da P.tesi günü 3 aylık Live alıcam. telefondan iletişime geçerim.

• Birkaç aksilikten dolayı 1 aylık Live Code alabildim. Güvenilir biri olduğunu ikinci kere bastirarak söylüyorum. Teşekkürler, saygılar...
  • quote:

30 tl
    kredi kartı kullanmak istiyorsanız GG üzerinden satın alabilirsiniz.

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Az önce 1 Aylık XBOX Live üyeliği almak için dragonstory ile msn'den görüştüm. Geçen yıl 1 yıllık üyelik almıştım ve gösterdikleri ilgiden çok memnun kalmıştım. Biraz önce kendisinden Live üyeliği ücretini yatırmak için varsa Akbank hesap numaranızı alabilirmiyim dedim. Kendisi Akbank yok ama yapı kredi ve İşbankası olduğunu söyledi. Akbank'ın EFT için 3.5 TL komisyon kestiğini söyledim, kendisi ise parayı pazartesi Yapı Kredi ATM'den yatırabileceğimi söyledi ve Live üyelik Kod'unu verdi. Yani normalde satış yapan hemen herkes hesaba para yatmadan kesinlikle üyelik Kod'unu göndermez ama dragonstory örnek bir esnaf nasıl olmalı sorusuna güzel bir örnek teşkil ediyor. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: PesMaster_27

Az önce 1 Aylık XBOX Live üyeliği almak için dragonstory ile msn'den görüştüm. Geçen yıl 1 yıllık üyelik almıştım ve gösterdikleri ilgiden çok memnun kalmıştım. Biraz önce kendisinden Live üyeliği ücretini yatırmak için varsa Akbank hesap numaranızı alabilirmiyim dedim. Kendisi Akbank yok ama yapı kredi ve İşbankası olduğunu söyledi. Akbank'ın EFT için 3.5 TL komisyon kestiğini söyledim, kendisi ise parayı pazartesi Yapı Kredi ATM'den yatırabileceğimi söyledi ve Live üyelik Kod'unu verdi. Yani normalde satış yapan hemen herkes hesaba para yatmadan kesinlikle üyelik Kod'unu göndermez ama dragonstory örnek bir esnaf nasıl olmalı sorusuna güzel bir örnek teşkil ediyor. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşdan 4000 MS Points Aldım. Alışverişimiz Toplam 5 Dk Sürdü. Çok Teşkkür Ederim. Kendisine Koşulsuz Güvenebilirsiniz....
    Ufocu, Tifoso, Secretmek, Conjurer, offendicula, süsse, Texaslı, smooth23, Sober07 (x2), Faho, madozan (x2), danyel1903, ne bu yaa??, bluelabel (x3), xLNTSx, forzaesk (x5), dargmen (x3), Gs_Emre, Max_Kolesne, manoth, pasha_kubilay, ZarakiKenpachi, vulakil, pudinkk, Atila, darkd66(x2), zildjiann, maydo72, darkraider, pmanager(x2), kahraman_turk12, SAVIAR, FStarter, lujin, Phibes, dragonstory(x2), ferisss, M@triXbox, _Kimi_Brk, borntobewild, SupremeXXL(x2), Witchdoktor, iscanthere, pape, vatan3801, Gkhannn, barisxbox360, metyn07, bukalemuns, Resident, alpalp84, DeadIrony, dmrbrn, deepblueseven, KMLSNY, Kunter, laider, buckethead®, ertugbilgin, Pinky_Demon, Stromboli, KaZAaRa, psycomedy, awcx, cryzlear, *HKN*, timurkhan, math_tiger, VLX, mec, imaismail, burak806, mj_pelit, mempa, ozn., pxsel, md07tr, ratlhead_the_hallow, metal can, dnzprmksz, ratlhead_the_hallow, shrksz, vonalikartal, sahin3rd, besmelesiz, airspeed, hrn~, thesondurak, sariduru, ank_yer_6, GipsyDanger, umtakcay, cebocan, newnobre...

• quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Arkadaşdan 4000 MS Points Aldım. Alışverişimiz Toplam 5 Dk Sürdü. Çok Teşkkür Ederim. Kendisine Koşulsuz Güvenebilirsiniz....

Alıntıları Göster
    UK PSN card almak istiyorum yalnız ödemeyi internetten yapmam pek mümkün değil. O yüzden dükkanınıza gelip alabilirim, dükkanınızın tam adresi nedir acaba?

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

UK PSN card almak istiyorum yalnız ödemeyi internetten yapmam pek mümkün değil. O yüzden dükkanınıza gelip alabilirim, dükkanınızın tam adresi nedir acaba?

Alıntıları Göster
    PM

Aynen bende önümüzdeki 4-5 gün içinde 50 sterlinlik ve 20 sterlinlik kart alacağım.Dükkanınız nerede ve nakit alacağım çok ufakta olsa bir indirim yapabilirmisiniz?İyi akşamlar

Orijinalden alıntı: ßurock

quote:

Aynen bende önümüzdeki 4-5 gün içinde 50 sterlinlik ve 20 sterlinlik kart alacağım.Dükkanınız nerede ve nakit alacağım çok ufakta olsa bir indirim yapabilirmisiniz?İyi akşamlar

Alıntıları Göster
    Hocam PM attım okumuşsunuz ama cevap vermemişsiniz bir an önce ceavp verirseniz sevinirim.Arkadaşla beraber geleceğiz de onu bekletmek istemiyorum.Ayrıca dükkanınızda oyun satışı varmıdır?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.