Şimdi Ara

LİVE CODE-MS POİNT- UK PSN CODE GELMİŞTİR. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
3
Favori
21.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam 1 aylık gold almayı düşünüyorum da satışa devam ediyor musunuz?
    karahan_yel (Army of TWO: 40th Day aldım) - GameOver7 (GTA IV aldım) - ironmaiden_17 ( Halo: CE Anniversary aldım ) - berkay739fb (Xbox 360 Headset aldım) - omersenel ( GH mikrofonu aldım )
  • pm
    Referanslarım: dragonstory, myfranco, johnny2, wnchstr, hunter26, syermen, Thathurts, izmirli mert, levihakan, tansu_zidane, ecelnico, @ykun, sky_walker, devilonur, 1Devil1, semh611, ulasasmadili, japonozan11.

Alışveriş Yaptıklarım: myfranco, dragonstory, hunter26, BİG KİNG, estranged, akh3737, Mükremin, kurban50, Thiefman, ilksav, thrtn, arkadascaa, 1Devil1, sky__walker, cemnahit, ulasasmadili, _crash_, XxXsT, japonozan11, ozgurdonanimhaber, esayar42, metall82, TamTurk, dell1903, darkd66, srdrpeker, yang wenli, fotifoti, Drizzt_tr, harmonyoa, mw@ruw@ri, resE, .:MaDMen:.:, eyurtlu, _2FAST4U_, albani, sertay_a, bukalemuns, sakpinar, So say we all, army6rr, kardeşler elektronik, SinanGS, ozgurrapper, magborat, Technosoft.
  • live üyelik ve account puanlar ne işe yarıyor arkadaşlar ilk defa burda duyuyorumda ?

Orijinalden alıntı: dragonstory

Arkadaşlar daha önce sadece GG üzerinden Live Code satışları yapıyordum. Artık burdan da yapmaya karar verdim.

Alacağınız Live üyelikler istediğiniz bir mail adresine mail atılır. Ya da istediğiniz bir telefon numarasını arayıp ben söyleyebilirim. Anında kontrol edebilirsiniz. Başka şehirde olan arkadaşlar havale ya da EFT yolu ile satın alabilirler. İstanbul içinde oturan arkadaşlar ise Dükkanıma gelip elden alabilirler.

Fiyatları elimden geldiğince uygun tutmaya çalışıyorum. Daha ucuzunu bulursanız lütfen mesaj atınız

ARTIK PSN UK ACCOUK ACCOUNTLAR İÇİN PARA KARTLARI DA BULUNMAKTADIR.

50$ PLAYSTATION NETWORK CARD PSN 90 TL SADECE USA HESAPLARDA ÇALIŞIR

20$ PLAYSTATION NETWORK CARD PSN 45TL SADECE USA HESAPLARDA ÇALIŞIR

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

35£ PLAYSTATION NETWORK CARD PSN 80 TL SADECE UK HESAPLARDA ÇALIŞIR

25£ PLAYSTATION NETWORK CARD PSN 60 TL SADECE UK HESAPLARDA ÇALIŞIR

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 AYLIK LİVE ÜYELİK 20 TL UK VE USA TÜM HESAPLARDA ÇALIŞIR

3 AYLIK LİVE ÜYELİK 45 TL UK VE USA TÜM HESAPLARDA ÇALIŞIR

12 AYLIK LİVE ÜYELİK 80 TL UK VE USA TÜM HESAPLARDA ÇALIŞIR

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

USA ACCOUNT İÇİN PUANLAR

4000 PUAN LİVE POİNT 80 TL

1600 PUAN LİVE POİNT 40 TL

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UK VE EU ( AVRUPA VE İNGİLTERE) ACCOUNT İÇİN PUANLAR

4200 PUAN LİVE POİNT 85 TL

2100 PUAN LİVE POİNT 50 TL

İLETİŞİM: 0539 266 64 39 begin_of_the_skype_highlighting              0544 865 01 30      end_of_the_skype_highlighting

MSN-MAİL: halil_sogukkanli@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

pm

• kardeş senin dükkan nerdeydi bi pm atabilirsen sevinirim :))
    ExterminaTurk

Zotac GTX 660Ti AMP Edition - İntel Core İ7-3770 LGA 1155 - Msi H77MA-G43 Anakart - 4 GB Kingston 1600 MHZ Ram - Thermaltake V3 600 Watt Kasa - Seagate Barracuda 500 Gb Hdd - Philips 221T Lcd Monitör
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DarkNero -- 31 Temmuz 2012; 2:58:08 >

Orijinalden alıntı: dragonstory

Arkadaşlar daha önce sadece GG üzerinden Live Code satışları yapıyordum. Artık burdan da yapmaya karar verdim.

Alacağınız Live üyelikler istediğiniz bir mail adresine mail atılır. Ya da istediğiniz bir telefon numarasını arayıp ben söyleyebilirim. Anında kontrol edebilirsiniz. Başka şehirde olan arkadaşlar havale ya da EFT yolu ile satın alabilirler. İstanbul içinde oturan arkadaşlar ise Dükkanıma gelip elden alabilirler.

Fiyatları elimden geldiğince uygun tutmaya çalışıyorum. Daha ucuzunu bulursanız lütfen mesaj atınız

[size=4]ARTIK PSN UK ACCOUK ACCOUNTLAR İÇİN PARA KARTLARI DA BULUNMAKTADIR.

[size=5]50$ PLAYSTATION NETWORK CARD PSN [size=5]100 TL SADECE USA HESAPLARDA ÇALIŞIR

[size=5]20$ PLAYSTATION NETWORK CARD PSN [size=5]50TL SADECE USA HESAPLARDA ÇALIŞIR

[size=5]35£ PLAYSTATION NETWORK CARD PSN [size=5]100 TL SADECE UK HESAPLARDA ÇALIŞIR

[size=5]25£ PLAYSTATION NETWORK CARD PSN [size=5]70 TL SADECE UK HESAPLARDA ÇALIŞIR

[size=5]3 AYLIK LİVE ÜYELİK [size=5]40 TL UK VE USA TÜM HESAPLARDA ÇALIŞIR

[size=5]12 AYLIK LİVE ÜYELİK [size=5]80 TL UK VE USA TÜM HESAPLARDA ÇALIŞIR

[size=5]12+2 14 AYLIK LİVE ÜYELİK [size=5]90 TL UK VE USA TÜM HESAPLARDA ÇALIŞIR

[size=4]USA ACCOUNT İÇİN PUANLAR

[size=5]4000 PUAN LİVE POİNT [size=5]95 TL

[size=5]1600 PUAN LİVE POİNT [size=5]40 TL

[size=4]UK VE EU ( AVRUPA VE İNGİLTERE) ACCOUNT İÇİN PUANLAR

[size=5]4200 PUAN LİVE POİNT [size=5]90 TL

[size=5]2100 PUAN LİVE POİNT [size=5]50 TL

İLETİŞİM: 0539 266 64 39 begin_of_the_skype_highlighting              0544 865 01 30      end_of_the_skype_highlighting

MSN-MAİL: halil_sogukkanli@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

İyi günler hocam, 12 veya 12+2'lik Gold üyelik hala duruyor mu? Duruyorsa almayı düşünüyorum.

• PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.