Şimdi Ara

Littlebigplanet ile ilgili ufak bir ipucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette LBP hakkında araştırma yaparken bulduğum bir ipucunu paylaşmak istedim.Mesela bir bölümü aced yani ölmeden tamamlamakta zorlanıyorsunuz.Öleceğinizi anladığınız anda oyunu durdurun ve joystick'i kapatın.Bir süre sonra joystick takın diyecek,açın joystik'i.Böyle olunca 1 hakkınız gidiyor ancak ölmüş sayılmıyorsunuz yani canınız bitene kadar ölmemiş gibi devam edip bölümü aced yapabilirsiniz.Özellikle The Bunker bölümü için çok işe yarar bir yöntem.

Ayrıca yanılmıyorsam en son update'i yapmadıysanız parlak bir iskelet kıyafetine sahip olabilirsiniz.Bunun yöntemi ise şöyle;elektrikli bir cismin üstüne atlayıp oyunu tam Sackboy'un iskeleti göründüğü anda durduruyorsunuz,bu ilk sefer olmayabilir.Olunca joystick'i gene kapatıyorsunuz ve yukardaki şekilde devam ediyorsunuz.Sonra kıyafetinizi kaydedin ve istediğinizde kullanın.

• Emegine saglik
  • eyw usta
    benim bi sorum olucak
    bölüm yapma tutarial larından birinde takıldım
    hayvan seslerini öğreten tutarilde gidiyorum maymunun üstüne maymun sesini veriyorum bitmiyo tutorial herseyi denedim gecemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: snake_unreal

eyw usta
    benim bi sorum olucak
    bölüm yapma tutarial larından birinde takıldım
    hayvan seslerini öğreten tutarilde gidiyorum maymunun üstüne maymun sesini veriyorum bitmiyo tutorial herseyi denedim gecemedim

Özür dilerim bir fikrim yok çünkü o tutorialleri geçeli çok oldu hatırlamıyorum.Belki bir skip seçeneği vardır nasıl olsa öğrenmiş oluyorsunuz sesleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.I.G. -- 18 Haziran 2010; 22:21:19 >
  • güzel paylaşım +repp
  • Ya konu açılmışken sorayım ben lbp aldım 12 tanemi ne update yaptı.Sonra oyuna girdim single 3 bölüm oynadım online girdim.Onlinede nasıl tokat atılıyor acaba birde benle güzel bir elbise paylaşıcak varmı (param yok hesabada zarar vermem ticari amaçla alakam yok yaş küçük zaten) kratos falan olabilir yada ne verirseniz gönlülünzden ne koparsa =)
    Tokat atmayı bir yerde r2 ye basılı tut çek diye duymuştum.Yapıyorum sackboy parmağını kaldırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Ya konu açılmışken sorayım ben lbp aldım 12 tanemi ne update yaptı.Sonra oyuna girdim single 3 bölüm oynadım online girdim.Onlinede nasıl tokat atılıyor acaba birde benle güzel bir elbise paylaşıcak varmı (param yok hesabada zarar vermem ticari amaçla alakam yok yaş küçük zaten) kratos falan olabilir yada ne verirseniz gönlülünzden ne koparsa =)
    Tokat atmayı bir yerde r2 ye basılı tut çek diye duymuştum.Yapıyorum sackboy parmağını kaldırıyor

Elbise paylaşma olayını bilmiyorum da tokat atmayı anlatayım.Vuracağınız Sackboy'un yönüne göre L2 veya R2'ye basılı tutun.Sonra da sol analog stick(eğer sola vuracaksanız)'i de ters yöne(yani sağ) sonuna kadar çekip vurmak istediğiniz yöne(sola göre tabi) hızlıca itin.Umarım anlatabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.I.G. -- 18 Haziran 2010; 22:32:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.