Şimdi Ara

Little Women (2019) | Greta Gerwig

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Louisa May Alcott’un klasikleşmiş romanından uyarlanan Little Women, İç Savaş sonrası Amerika'da yaşamlarını sürdürmeye çalışan dört kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Meg, Jo, Beth ve Amy birbirinden tamamen farklı karaktere sahip dört kız kardeştir. Çocukluk dönmelerini geride bırakıp kadınlığa geçiş süreçlerinde kardeşler türlü dertlerle boğuşur. Babaları Amerikan İç Savaşı'na katılan dört genç kız, anneleri ile birlikte yaşam mücadelesi vermeye başlar. Bu zorlu süreçte en büyük kazançları birbirlerinin yanında olmalarıdır. Her türlü zorluğu birlikte göğüsleyen kardeşler bu süreçte asıl mutluluğun sevgi olduğunu anlar.

Filmin yönetmen koltuğunda "Lady Bird" ile ilk yönetmenlik denemesini gerçekleştiren Greta Gerwig oturuyor. Gerwig’ın senaryosunu da kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Emma Watson, Saoirse Ronan, Florence Pugh, Meryl Streep, Laura Dern, Bob Odenkirk ve Timothee Chalamet yer alıyor.

Ortaya sıcak ve dokunaklı bir şeyler çıkarmasını düşündüğüm filmi izlerken pek etkilenemedim. Empati yapıp karakterlerin yaşadıklarını hissetmek istedim fakat olmadı bu konuda filmin büyük bir eksisi olduğunu düşünüyorum. Filmin öne çıkan 2 ismi ise Saoirse Ronan ve Florence Pugh bence. Kostüm seçimlerine ise bayıldım. 7/10.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.