Şimdi Ara

Little Caesars ve Dominos'ta Büyük Boy Pizzalar Yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
6
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Little Caesars ve Domino'sun önünden geçerken pankartlarını gördük ve gözümüze inanamadık. Domino's büyük boy pizzayı 10 TL'ye satıyor Little Caesars ise 11 TL'ye. Fiyat yanıyor... Keşke eve söyleyebilmenin bir yolu olsa.

• Kardeşim eyvallah da git yat uyu be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gece rüyasında pizza görmüş :D
  • Dominos sabah namazıyla açıyor dükkanı heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 23 Ekim 2016; 5:48:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra uyandın tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöplük pizza yapıyorlar. Salça, hamur. 5 tl etmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Domino's öyledir ama diğeri öyle değil..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Papa Johns, Pizza Hut, Pizza Lazza bu ikisinden birkaç tık daha önde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi ara bi markada sinirsiz yeme vardi.

• Arkadaşlar duruma açıklık getireyim; Gece 1'de bir arkadaşla birlikte yedik sonra da PS oynadık. Döndükten bir saat sonra falan başlığı açtım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

Bi ara bi markada sinirsiz yeme vardi.

O hala devam ediyor.
  • burada böyle bir şey varmış...

Little Caesars ve Dominos'ta Büyük Boy Pizzalar Yanıyor
  • Evet hocam. Hot and Ready adı altındaydı ancak şubede hazırda pizza olmadığından bize yeni yaptılar yani gittiğimizde hazır değildi.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşlar büyük boy 10 lira iyi güzel de, Dominos tan pizza yenir mi bu devirde? O kadar butik hamburgerci pizzacı açıldı artık gözünüzü seveyim burger dan dominos tan almayın şunları. Azıcık daha verin adam gibi pizza hamburger yiyin.
  • Her ikisini de bu kampanya kapsamında denedim. Little Caesars'ın pizzası malzeme kalitesi, yoğunluğu, büyüklük ve lezzet olarak Dominos'un birkaç tık üstündeydi. Almak isteyen arkadaşlar göz önünde bulundursun. Dominos'un en önemli artısı, şubeye gittiğinizde siparişe istinaden hazırlıyorlar. LC'de pizza hazır olarak bekliyor. Gittiğiniz anda veriyorlar ama 2 kez aldım her ikisinde de pizza sıcaktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana yok bu kampanya.19.90 en ucuzu dominos.

• Az önce yedim LC den. 11 liraya iyi yani. Çok büyük bi beklentim yoktu hüsrana uğratmadı. Favorim açık ara Papa john's tur fakat son zamanlarda müşteri hizmetleri çok bozdu. Ondan yemiyorum. Bi de üstüne bi büyük artı kola 30 tl. 11 tl dururken bununla idare etmek daha mantıklı.
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz tarzda yerleri ben uygun fiyata görmedim. İstanbul'da güzel İtalyan pizzası yapan Bafetto var ve bir büyük boy Pizza 32 TL. Kampanya falan da yok. Yani elbette gurme lezzetleri denemek lazım bunlar çöp yemek falan da, evinde yemek pişmeyen ve dışarıda ucuza yemek yemek isteyen insanlar için oldukça güzel bir fırsat ki böyle çok arkadaş var benim bildiğim kadarıyla.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Söylediklerine tamamen katılıyorum, hepsinde haklısın. Demek istediğim pizza yemek için değil karnını doyurmak için alışveriş yapmak lazım buralardan. Ha kategori de Sıcak Fırsatlar olduğu için sözlerim saçma olmuş :))
  • şu hamurlara bu kadar para vermeyin yazıktır. adamlar pizzanın içine en kalitesiz malzeme koyuyorlar. sucuklar bile tavuk etinden. dünya para kazandılar millete hamur satarak. malzemeyi de azıcık hamurun üstüne serpiyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.