Şimdi Ara

Lissandraya karşi hangi sampiyon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum boyle tehlike yaratabilcek bi sampiyon alsinlar karsisina en cok lissandrayi picklediklerini goruyorum. Sampiyon op evet ama lissandraya karsi galip gelebilcek bi sampiyonda vardir illaki.

Bu oyunda en guclu mid azir diyenler neye gore azir diyolar bu arada onuda merak ettim bunuda cevaplarsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Azire karşı oynayamadıklarından en güçlü Azir diyorlar ama alakası yok.Şampiyonun güçlü olmasıyla kitinin iyi olması arasında fark var.Bunu hala çözemediler.Lissandranın counter seçimi çok az.Yani sitede gösterilenlerin çoğu belli bir aşamaya kadar Lissandrayı ctleyebiliyor bu yüzden alıyorlar.
  • olafla kesiyom
  • Gangplank
  • Menzilli her heroyla lissi ezersin.

• Olaf al bas ultiyi yardır kafasına

• İrelia.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diana karşı taktik
    10 yıl önce açıldı
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Azir cidden lisse karşı çok güçlü w q yapa yapa bezdiriyor birde cleanse alıyorlar lane aşamasında yardımsız üstünlük kurman çok zor neyse ki q dan sonra e fulleyip rahat farmina bakıyorsun aziri anca güzel bir gank ile all in yaparak kesebilirsin 1 kere poke yedin mi kule altı çıkarmaz

Edit: Peki liss oynarken azir varsa ne yapmalıyız derseniz 1 azire karşı farma odaklanmak 2 lissin gank potansiyeli yüksek tp alıp bota veya topa güzel bir tp ile katkı sağlamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biolystick -- 23 Mayıs 2016; 23:34:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Merak ediyorum boyle tehlike yaratabilcek bi sampiyon alsinlar karsisina en cok lissandrayi picklediklerini goruyorum. Sampiyon op evet ama lissandraya karsi galip gelebilcek bi sampiyonda vardir illaki.

Bu oyunda en guclu mid azir diyenler neye gore azir diyolar bu arada onuda merak ettim bunuda cevaplarsaniz sevinirim

İlk sorunuzla başlayayım. Lissandra oldukça iyi bir kitle kontrol büyücüsüdür. Ancak sıkıntısı, özellikle takım savaşlarında araya girmesidir. Aynı şekilde lane'de de düz vuruş menzili kısadır. Lissandra oyuncuları genelde ilk 5 level'ı kendi kulelerine yakın geçirirler ve karşı tarafı sinir etmek üzerine oynarlar. Karşısı bu oyuna kanarsa, 6. levelda kule altı kill aldığını görürsünüz Liss'in. Bu tabii ki jungle'ın falan gelmediği durumlarda geçerli. Jungle da Liss'e campliyorsa zaten o lane sıkıntı demektir :)

Liss'in karşısında durmanın en kolay yollarından ilki, karşısına onun kadar skill seti dolu bir hero almaktır. Yani oyun attığı her cc skiline karşı sizin de verecek bir cevabınız olmalı. Şu sıralar Malzahar bunun için oldukça mantıklı örneğin. Keza Swain de yine dayanıklılığından ötürü bir tercih sebebi olabilir.

İkinci yol ise lane'de Liss'i kastırmamaktır. Özellikle tanky diyebileceğimiz mid heroları bu iş için uygundur. Yani biraz daha devşirme herolar oynamanız gerekebilir.

Üçüncü bir yol daha var, ama bu doğrudan Liss'i pasifize etmeye yetmeyebilir. İş biraz da sizde bitiyor. Genelde Syndra, Velkoz gibi skill range'i yüksek herolar da Liss'e lane aşamasında oldukça zorluk çıkartırlar. Ama oyun sonu kazanan lane'i belirleyen şey sizin yeteneklerinizdir.

Liss'e karşı yapılmaması gereken tek şey vardır. Zed, Yasuo, Talon gibi gir-öldür-çık sisteminde oynayan assasinleri ALMAMAK. Liss bu tarz heroların direkt counterıdır.

-----------------------------------------------------------------

Azir konusunda ise, öncelikle her hero onu oynayan kişiler kadar güçlüdür. Ama derseniz ki Azir'in diğer midlerden avantajı ne ? Cevabı sürekli hasardır. Azir bir adc'nin AP versiyonudur diyebiliriz. Diğer mid heroları skilleri bittiği zaman daha işlevsiz olurken, Azir düz vuruşlarıyla (askerlerinin) çok can yakar ve savaşlarda iyi pozisyon alırsa genelde en büyük hasarı o verir. Tabii buna karşılık pasif skilli diğer heroların aksine lanede sustain'i veya savaşlarda etkinliği artırmaz. Ve bekleme süresi de bir hayli fazla olduğu için, Azir'in geriye düştüğü zamanlardaki en büyük dezavantajıdır.

• Azir lissandraya karşı çok güçlü çek bi arındır yeter

• Lissandranın pek güçlü olduğunu düşünmüyorum lane aşamasında , minyonların arkasında durmazsan çok dürtülmezsin , sustaini olan yada kasan her şampiyon liss'e zorlanmaz lanede diye düşünüyorum
  • Kassadin ile pek hasar yemiyorum kendisinden
  • 1)Herhangi bir mid şampiyonu al.
    2)Arındır al.
    3)???
    4)Profit.

• Morgana bence

• 1 yıl geçti aradan bu adam hala Burda. Ve hala troll post kasıyor

• Fizz

• Kassadin ile liss e karşı hiç zorlanmadım

• Peki annie nasil bi tercih liss e karsi ? Bi dereceli macimda karsi karsiya geldik bi o aldi bi ben tradeler hemen hemen ayniydi ormanci sayesinde domine etmistim

• Ekko

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Peki annie nasil bi tercih liss e karsi ? Bi dereceli macimda karsi karsiya geldik bi o aldi bi ben tradeler hemen hemen ayniydi ormanci sayesinde domine etmistim

Annie lane sahfasında çok eşit bir tercih bence. İki hero da fazla mana kaybetmeden lanede kalır. İkisinin de alana vuran güzel skilleri var. Tabii ki bunu karşıdaki Liss ve sizin aynı kalitede oyuncular olduğunuzu düşünerek söylüyorum. Ultiler geldiğinde de doğru zamanlamayı yapan kazanır büyük ihtimalle.

Mana değerleriniz, cooldownlarınız vs derken, doğru zamanda giren alır o takası.

Ama eğer Liss'i iyi dürtüp, ultisini size değil de kendisine atmasını sağlayabilirseniz çok büyük ihtimalle takas sizin olur. Bir de ufak da olsa sizin hazar azaltma avantajınız olacak.

Genel anlamda dediğiniz gibi, ormancınızın kalitesi belirler o lanei.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.