Şimdi Ara

Lissandra aldim indirime girdi Rp iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaparlarmı ayın 25 inde almıştım tam 15 gün olmuş :(

• Yapmazlar diye biliyorum .
  • senin durumundaki her kişi ticket atsa riot batar saat 23.58de alsan bile yapacak bir şey yok kaldı ki sen 15 gün önce almışsın 2 hafta geçmiş dalga geçiyorsun konu açıp.
  • Rp ile mi aldın abi nasıl kıyıp alıyonuz ben 4 aydır jayce lulu draven almadım hala indirime girmelerini bekliyorum , bilmiyorum ben mi çok cimriyim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratiug ym

senin durumundaki her kişi ticket atsa riot batar saat 23.58de alsan bile yapacak bir şey yok kaldı ki sen 15 gün önce almışsın 2 hafta geçmiş dalga geçiyorsun konu açıp.

Hayır bilmiyorsun bari konuşma
  • geçen hafta elise indirime girmeden önceki gün elise aldım daha sonra şansımı deneyip supporta ticket attım böyle bir şeyin olamayacağını söyledi bilmediğimi nereden biliyorsun? 17 gün geçmiş önüne gelen rp ile aldığı hero indirime girince ticket atsın o zaman.
  • Nick değiştirmiştim indirime girdi bir hafta vardı arada iade ettiler geri şansını bi dene derim üst üste mesaj at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratiug ym

geçen hafta elise indirime girmeden önceki gün elise aldım daha sonra şansımı deneyip supporta ticket attım böyle bir şeyin olamayacağını söyledi bilmediğimi nereden biliyorsun? 17 gün geçmiş önüne gelen rp ile aldığı hero indirime girince ticket atsın o zaman.

2 hafta içindeki indirimlerde rp iadesi yapılıyor kendi forumunda konusu var ve oradada aynısı yazıyor.Ayrıca bende rp iadesi almıştım
  • Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt
    jayce geçen hafta girdi yalnız usta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hittache

yaparlarmı ayın 25 inde almıştım tam 15 gün olmuş :(

Ben indirimden alcam
  • yaparlar.
  • ben kendi deneyimimi söyledim aynı olayı supporta ticket attım olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jift

/>

/>
  • ben 7sinde aldım 5 gün oldu supporta yazdım verirler bence rammus aldıgımda vermişlerdi
  • vermezler bn geçen ayın 23.ünde meka khazix aldım bu hafta bildiğiniz gibi indirime girdi ayın 8.nde yani tam 15 gün sonra vermediler
  • O degil de ben de mecha zix almistim. Bildirdim 1 gun olmadan (22 saat) iade ettiler. Tr supporttan bu hizi beklemiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbd

jayce geçen hafta girdi yalnız usta :D

Ciddi misin, kalbime indiricen lan şaka olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Rp ile mi aldın abi nasıl kıyıp alıyonuz ben 4 aydır jayce lulu draven almadım hala indirime girmelerini bekliyorum , bilmiyorum ben mi çok cimriyim acaba

Draven 2 hafta önce girdi kaptımm sıra Jayce ve Volıde beklemedeyım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.