Şimdi Ara

liseye hiç arabayla gittiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hani olurya gider gazlar hava atarsın felan ders çıkışında havalı havalı binersin sizlerin böyle anısı var mı ben hiç yaşayamadım hep içimdedir

• Lise 1 de ilk 1-2 hafta gitmiştim sonra araba pert olduğu için servise talim olmuştu..Yardırırdım yani gayet güzeldi..
  • Ailem kasabada otururdu ben şehirde lisede okuyordum arkadaşlarla evde kalıyordum.1 hafta aracı şehire getirdim servise gidecekti o yüzden okula 1 hafta arabayla gidip gelmiştim ama artistlik felan yapmamıştım ayrıca ehliyetim de vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 26 Mart 2010; 0:35:12 >
  • bizim pederde merak yoktu oğlumda sürsün diye hep başkalarına baka iç geçirirdim oğlum olsun 15 yaşında anahtarlar elinde
  • 1986'da ehliyeti almış, 1987'de liseden mezun olmuştum ve okul bitmeye yakın bir zaman güzel ve güneşli bir sabah babamın 1978 model Murat 131 aracıyla okula (Adana Merkez Endüstri Meslek Lisesi) gitmiştim. Öğretmenlerin sadece bir kaçının otomobili vardı. Murat 131'i sınıfın önüne park etmiştim, tahtada dersler, dışarıda araba duruyordu. Sonra öğlen arkadaşları alıp Çukurova Üniversitesine, gezmeye gitmiştik. Çok şükür 1 yıl sonra orada okumak da nasıp oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

1986'da ehliyeti almış, 1987'de liseden mezun olmuştum ve okul bitmeye yakın bir zaman güzel ve güneşli bir sabah babamın 1978 model Murat 131 aracıyla okula (Adana Merkez Endüstri Meslek Lisesi) gitmiştim. Öğretmenlerin sadece bir kaçının otomobili vardı. Murat 131'i sınıfın önüne park etmiştim, tahtada dersler, dışarıda araba duruyordu. Sonra öğlen arkadaşları alıp Çukurova Üniversitesine, gezmeye gitmiştik. Çok şükür 1 yıl sonra orada okumak da nasıp oldu.

kızlar arkada acılı adana kebaplar elde

• quote:

1986'da ehliyeti almış, 1987'de liseden mezun olmuştum ve okul bitmeye yakın bir zaman güzel ve güneşli bir sabah babamın 1978 model Murat 131 aracıyla okula (Adana Merkez Endüstri Meslek Lisesi) gitmiştim. Öğretmenlerin sadece bir kaçının otomobili vardı. Murat 131'i sınıfın önüne park etmiştim, tahtada dersler, dışarıda araba duruyordu. Sonra öğlen arkadaşları alıp Çukurova Üniversitesine, gezmeye gitmiştik. Çok şükür 1 yıl sonra orada okumak da nasıp oldu.

Vay Taner abim vayyy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ev ile Lise arası 3 dk olduğundan çok gereksiz bir hareket olurdu o yüzden gitmedim
  • 1 kere kapalı kasa mitsubıshi canter ıle gıtmıslıgım var onda da İstiklal Marşı sırasında okulun otoparkına gırdıgım ıcın mudurden fırca yemıstım bu ne lan dıye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

1 kere kapalı kasa mitsubıshi canter ıle gıtmıslıgım var onda da İstiklal Marşı sırasında okulun otoparkına gırdıgım ıcın mudurden fırca yemıstım bu ne lan dıye.

Öldüm valla gülmekten güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: s320leylek

quote:

kızlar arkada acılı adana kebaplar elde

Teyipte "Küçük İsmail Yk" nın kasedi

hey gidi heyyy

• hiç nasip olmadı
  • 2003'te 16 yaşındayken '84 model kırmızı bi Serçe almıştık.Açıkçası bineyim diye alındı.Doğan Slx 1.6 i.e (6 kollu 14") jantı takmıştım;helezon yaylarını kestirmiştim;yine Slx koltukları takılmıştı;önlere sis farları,header egzos filan..Baya gittim geldim.Sonra ille de motor motor diye tutturdum.Serçe 2.400 TL'ye gitti;o paraya gittim Honda scooter aldım..

Hee..Bir de sırf Tipo 2.0 i.e'lerin arkasında SEDICIVALVOLE yazıyor diye;anlamını bilmeden(meğer İtalyanca 16V demekmiş..) arka camın ortasına aynı karakter,kırmızı o yazıdan yazdırmıştım..

Baya bi gittim geldim okula.Açıkçası zevkli oluyordu arkadaşlarla filan binmesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 26 Mart 2010; 4:22:04 >

• Liseye 4 sene arabayla gittim. J9 servis arabasıyla
  • Ben ortaokulda bile gitmiştim :D Çarşamba günleri annem pazara giderdi, babamın iş yeri eve yakın olduğu için yürüyerek giderdi. Anahtar evde tabi :D Alırdım yeşil tempramızı o zamanlar 2000 yılı ve ben 12 yaşındayım. Her çarşamba son ders okuldan kaçar koşa koşa eve gidip kapardım anahtarı, doğru okulun önüne. Ufaktan bi meydan vardı, hayatımda ilk kez el freni çekip 180 derece döndürmüştüm arabayı. Ellerim tir tir titrerdi korkudan. Öğrenciler okuldan çıkıp evlerine doğru yürürken ben 2. vites redline hava atardım :D Üzerimde kırmızı okul söğeteri boynumuza taktığımız o ipli demirli şey (adını unuttum) lacivert pantolon :D çok felaket hava atardım. Sonra liseye geçtik, babam arabayı sattı. Tanıdığımız bi abi kiralık araba veriyordu (biraz saftı, 16 yaşımdaydım ve ehliyetim var dediğimde inanmıştı) ara sıra kiralayıp okulun önünde hava atıyorduk. Çok fena anılardı. Arkadaşlar bana ralli şampiyonu mualemesi yapıyordu :P

• Lisede gitme şansım olmadı en azından şu ana kadar olmadı ama ortaokulda hergün başka arabayla gidiyordum o zamanlar babam batmamıştı tabi...

Hocaların bile arabası yokken ben 1999 model e220 yle okula geldigim zaman herkes bana bakardı.Hemen hemen arabaya bindirmedigim hocam yoktu.
    Mesala 23 nisan bittiginde ingilizce hocasını biraz gezdirerek okula bırakmıştım.Tabi birkaç yerde gazı kökleyip arabanın arkasınıda attırmıştım,hoca tırsmıştı.(Güzel bi bayan hocaydı)
    Ben genelde mercedesle giderdim okula diger araçlarla fazla gitmezdim ama ara sıra starexle,accordla,accentle,doğanla,tipoyla,dobloylada gitmişligim vardır.Heyt be ne günlerdi okula gitmek için lisenin önünden geçmek gerekiyordu.Lisenin önünde tümsek vardı acı bir fren sesi sonra ayak,debriyaj ve gazda araba bögür bögür bagırıyor lastikleri tümsekten kurtardıktan sonra debriyajı bırakma ve sonrasında gelen müthiş patinaj sesleri lisede tanımadıgım kız yoktu ben ortaokulda olmama ragmen.Bir kere petrolümüzün kamyonuyla gidecektim ama dedim şimdi sakatlık çıkmasın boşver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 26 Mart 2010; 11:06:29 >

• Okul zamanı tek başıma hiç gitmedim ama babamla okula geliş ve gidişlerde bi kaç defa kullanmışlığım var.Arkadaşlar kapıda beklerken sürücü koltuğundan inmek havalı oluyor.En azından o yıllarda öyle oluyordu
  • 2000 model Vw polo ile gitmiştim 2-3 kez. genelde öğlen arasında okuldan kaçmayla sonuçlanıyordu. Müdür yardımcısı da ayar olmuşdu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCroMaN -- 26 Mart 2010; 11:09:10 >
  • 4 Sene boyunca her gün gittim. Bmc Belde ve Mercedes O345 bana çalışıyordu. Ama hususi aracımız olmadığı için o zamanlarda gitmedim.
  • Bir kaç kere ekip arabası ile gittim bir kaç defada beni okuldan aldı bu ekip arabası .

1992-1994 Babam okula yakın bir karakolda çalışıyordu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.