Şimdi Ara

Liseye gitmek saçma değilmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben lise sonu kaç sene önce açık lisede okumuştum

toplamda 25 sınava girmiştim ve 19-20 tanesini verdim sanırım.matematik-geo veremediklerim sadece bide hukukyarım dönemde bitmişti kredi

demek istediğim okuldan sıkılan varsa açığa gitsin, size verdikleri kitapdaki sorular çıkıyo %100 aynısı ezberleyin sınavda yapın(benim zamanımda boyleydı).okuldaki saçma sapan hoca triplerine veya kurallara bağlı kalmayın

keşke lisenin başlarını okulda okumasaydım az papaz olmamıştım hocalarla

yazılı yok hepsi test usulü soruların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resid€nt Evi! -- 12 Nisan 2012; 20:09:23 >

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

Tamam

gemi biraz solamı çekiyor
  • Katılıyorum okula gitmek kadar saçma bşy yok. Ben lise sona kadar gittim okula liseden mezun oldum biraz işe girdim çalıştım biraz işsiz gezdim . . . şimdi universitedeyim. Şimdi düşünüyorumda imkan varmıydı bilmiyorum ama eğer varsa ilk okuldan universiteden mezun olana kadar hep açıktan okusaymışım. Okula gitmek sadece vakit öldürüyo ben okulda hiç bşy öğrenmedim bu güne kadar kendi çabamla geldim hiç okula gitmeseydim açıktan okusaydım. Hem çalışır hem okurdum ibadet yapmasıda daha kolay olurdu.
  • bizim zamanımızda yoktu öyle açık işte
  • lise terkler için uplayım
  • Bende şimdi diyorum keşke liseyi dışardan bitirseydim çok daha iyi olurmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belirteyim bide

yazılı yok, hepsi test usulü
  • Ailem olmasa düşünürdum lakin ki öyle değildir
  • Elbette saçma, lise sana gelmeli aslında.
  • Bence de liseye gitmek çok saçma.
  • keşke azcık kafam olsaydı da açıktan okusaydım diye düşünüyorum ben de hep
  • Yanlız şöylede bişi var;

Şahsen ben aileme ben okula gitmeyeceğim, açıktan bitiricem okulu desem çok fazla tepki alırım. Olmaz bu çocuk, okumayacak galiba falan derler.
  • Ben de son sene açığa geçmiştim. Direk açıktan başlasam 2,5 senede mezun olma şansım vardı
  • Vay anasına bi enayi biziz demek liseye giden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

Ben lise sonu kaç sene önce açık lisede okumuştum

toplamda 25 sınava girmiştim ve 19-20 tanesini verdim sanırım.matematik-geo veremediklerim sadece bide hukukyarım dönemde bitmişti kredi

demek istediğim okuldan sıkılan varsa açığa gitsin, size verdikleri kitapdaki sorular çıkıyo %100 aynısı ezberleyin sınavda yapın(benim zamanımda boyleydı).okuldaki saçma sapan hoca triplerine veya kurallara bağlı kalmayın

şuan lise 3 üm seneye okulumu değiştircem bazı nedenlerden dolayı.bi okula yerleşemezsem açık liseye gidicem.aslında direk açık liseye giderdim ama,meslek lisesine gittiğim için seneye staj yapıcam,olduda bi okul bulamadım açık öğretime gidersem 1 senede bitermi geçen bi konu açmıştım 2.5 seneden bitirirsin açık öğretimi dedi.

• işin şakası

son 2 gün çalıştım bide sadece konu okumadım sadece soruları ezberledim ve hepsi çıktı
  • Birde Futbol bölümünde ciddi cevaplar vermemizi bekliyorsun , ben senin beynin olduğundan şüphe etmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

Ben lise sonu kaç sene önce açık lisede okumuştum

şuan lise 3 üm seneye okulumu değiştircem bazı nedenlerden dolayı.bi okula yerleşemezsem açık liseye gidicem.aslında direk açık liseye giderdim ama,meslek lisesine gittiğim için seneye staj yapıcam,olduda bi okul bulamadım açık öğretime gidersem 1 senede bitermi geçen bi konu açmıştım 2.5 seneden bitirirsin açık öğretimi dedi.

bilmiyorum benim zamanımdaki sistemle kıyaslamak olmaz ama araştır sen

ama yukarda dediklerim değişmez sanırım yine kitapdakileri sorarlar ve çok basit yani hepsi doğru emin olun

bende ailemle çok kavga ettim okul zamanında, kafama .ıçayım keşke lise 1 de başlasaydım açığa

• Aslında ben liseye başlarken aileme çok yalvarmıştım açık liseye gideyim düz liseye gitmek istemiyorum ne güzel okula gitmiyosun falan. ancak ailem izin vermedi ve iyi ki izin vermemişler. lise gerçekten bambaşka bir ortam/yer. her gencin bu yollardan geçmesi gerek bana göre. tamam demişsin ki sorular test kitaptakinin aynısı çıkıyor falan tamam olabilir iyi hoş ama ben düz lisenin tüm zorluklarına rağmen düz liseyi açık liseye değişmem arkadaş.. arkadaşlık ortamı bile yeter.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.