Şimdi Ara

Liseye Geçenleri Görünce..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keşke ben de liseye başlıyor olsaydım diyorum, 9. sınıf çok güzeldi dert yok tasa yok. Şimdi 12'ye geçtim ygs derdi var ve 2 yıldır açık lisedeyim lise ortamını tam yaşayamadım. Sanki bir şeyler eksikmiş gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 15 Ağustos 2015; 22:30:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzülme be maylo üniversite de alırsın acısını

• Hahha daha dur be olm. Uni baslayacak, ygs de neymis diyeceksin. Hardcore gececek uni, tabi bolumune gore degisir.
    Asil sknti uni bitince oluyor, ulan keske bitmeseydi diyorsun. Agir bir ozlem basiyor adami.

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Hahha daha dur be olm. Uni baslayacak, ygs de neymis diyeceksin. Hardcore gececek uni, tabi bolumune gore degisir.
    Asil sknti uni bitince oluyor, ulan keske bitmeseydi diyorsun. Agir bir ozlem basiyor adami.

Evet farkındayım o yüzden bi şeyler kaçırmış givi hissediyorum rahat dönemleri iyi yaşayamadım, hadi ygs ve üniversitede dersler çalışıp halledilir ama ortam yaşayamadım diye üzülüyorum. Neyse umudum üniversiteye eşit ağırlık bölümü olacak istanbul izmir veya eskişehir. Madd sıkıntım da olmayacak inşallah dolu dolu yaşamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 15 Ağustos 2015; 22:54:08 >
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Umarim yasarsin. Yine acik ogretim takilma da.
    Olur olur merak etme, onemli olan para degil, dogru arkadaslar edinebilmek. Para da onemli tamam da, parasan daha onemlisi arkadaslar.

• VideSupra kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• 12. Sınıfı bile mumla arayacaksın hele üniversiteye gelince işte o zaman çok koyacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.sınıfa geçtim tavsiyelerin neler ciddi soruyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.