Şimdi Ara

Liseye geçen kardeşlerimize tavsiyeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk günler kenara köşeye oturma ortalarda otur ilerleyen günlerde zaten değiştirirsin yerini
    Girişimci ol çekingen durma
    Pısırık olma cesur ol bi konu varsa yardımcı olmaya çalış
    Erkek tayfa edinirsen hep erkeklerle takılırsın okulda daha çok kızlarla takılmaya çalış
    Kafa dengi 1-2 kişi bulsan yeter ama bu işi okulun ilk günleri yapma kimin ne olduğunu öğren sonra tayfanı belirlersin
    Tayfanı belirleyince tayfayı toplayan sen ol ki lider gözük
    Sınıftaki eğlenceli tip ol, eğlenceli olduğun kadar da cool ol
    Gidip diğer sınıflarlardan 1-2 kişiyle tanış çevreni ilk haftadan geniştlet biraz
    Okul çıkışı 3-5 kişiyi ayarla topluca çay kahve içmeye gidin kaynaşın onları sen toplarsan sıcakkanlı gözükürsün
    Boş muhabbet yapma muhabbetlerin hep dolu olsun
    Sınıf başkanlığına aday olmaktan çekinme sınıf başkanı lisede en çok çevre yapanlardan biridir. Diğer sınıfların başkanlarıyla tanışırsın. Bir diğer iyi tarafı müdür yardımcısıyla kaynaşma şansın olur aranı iyi tutarsan birçok işini kolayca halledersin okulda.
    Kendini ezdirme bunu dedim diye de gidip her ters bakana atar yapma
    Yanında kız varsa gidip kavgaya girme karşındaki adam delikanlıysa kızı görünce gelip sana dalmaz
    Ezik tiplerle fazla takılma
    Sınıftaki kızlara potansiyel sevgili gözüyle sakın bakma pişman olursun onlarla aranı yakın tut diğer sınıflardan arkadaşları filan olur öyle kendine ekmek çıkarırsın
    Atatürk'ün ya da İzmir Fen'in kıyafetini bilmiyorum fakat cool değilse kendi çapında coollaştır o kıyafeti düz giyme
    Hocalarla aranı iyi tut onların işine yarayacak yeteneklerini kullan
    Hocalara sürekli soru soran gıcık tiplerden olma
    Kalemlerini fazla ortada bırakma döndüğünde bulamazsın sonra

benden bu kadar bu bilgiler okuldan okula şehirden şehire değişebilir ben izmir bornovada okudum liseyi bu bilgiler benim okuduğum yerde okuyacak insan için iyi bilgiler kanımca eklemek istedikleriniz varsa yazmaktan çekinmeyin liseye yeni başlayan ya da başlamış kardeşlerim bu bilgiler hayat kurtarır benden söylemesi

• Bunu 1 yıl önce yazsaydın be kardeşim
  • Tayfa yap gerisi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılacak herşeyi yazmışsın zaten be usta bize birşey kalmamış ki. Her kanka muhabbeti yapana yüz verme diye nacizane birşey ekliyeyim ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkes

Yazılacak herşeyi yazmışsın zaten be usta bize birşey kalmamış ki. Her kanka muhabbeti yapana yüz verme diye nacizane birşey ekliyeyim ben de.

ah o kanka muhabbetleri yok mu zaten, işini görene kanka işini gördükten sonra eyvallah kardeşim diyip bir daha ki işinin düşeceği duruma kadar kaybolur öyleleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebenuzunolan

quote:

Orijinalden alıntı: berkes

Yazılacak herşeyi yazmışsın zaten be usta bize birşey kalmamış ki. Her kanka muhabbeti yapana yüz verme diye nacizane birşey ekliyeyim ben de.

ah o kanka muhabbetleri yok mu zaten, işini görene kanka işini gördükten sonra eyvallah kardeşim diyip bir daha ki işinin düşeceği duruma kadar kaybolur öyleleri

Bu sene başıma gelmişti. Çocukla kavga ettik yani bildiğin kafa kafaya girdik yırmıh attım kappeye bitane ayırdılar sonra bizi çocuğun ertesi gün bana işi düştü kanka diye diye yanıma geldi şaşırdım kaldım. Öyle yüzsüz tipler her sınıfta var mesafeyi koruyup tersledikten sonra pek yanaşmıyorlar fakat benim verdiğim örnekteki gibi olanları baştan savmanın bir yolu henüz yok sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.