Şimdi Ara

Liseliler neden bu kadar aşağılanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler forumda liselilerin aşağılandığını gördüm. Çoğu kişide şöyle bir mantık var liseli olduğu için doğal olarak ergendir ve bu yüzden saçma konuşur, ergen muhabbetleri yapar, durmadan şikayet eder, çocuktur vs.
    "Akıl yaşta değil baştadır." diye bir söz vardır adam akıllı konuşsun ister ilkokullu olsun oturur konuşurum; ama 20 yaşında hâlâ saçma muhabbet yapıyorsa ona yapacak bir şey yok.

Kısacası bazı arkadaşlar bunu çok abartıyor sadece görüşlerimi belirtmek istedim.

• adam gibi liseli sayisi 10u gecmedigi icin
  • lise yaşından büyük olanlar kendini birşey sandığı için.
  • bende lise 3 teyim sınıfımızda ağır takılanlarda var 7.-8. sınıfa giden çocuktan gevşek olanlarda var ben olabildiğim kadar yerine göre ser yerine göre yumuşak olmaya çalışıyorum ve kendimden büyük adamlarda beni genelde sever ve güvenir.
  • Yakmadılar mı daha burayı
  • lise 1deyken de bu forumda takılırdım hiç kimse bana liseli muamelesi yapmamıştı. ama şimdi yorumlara bakarsan "anan zaaa xd" "yav he he" filan yazanlar var onlara ne muamelesi yapak? hani zaten liseli deyince yaş olarak değil kafa olarak liselilerden bahsediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maedhis

Evet beyler forumda liselilerin aşağılandığını gördüm. Çoğu kişide şöyle bir mantık var liseli olduğu için doğal olarak ergendir ve bu yüzden saçma konuşur, ergen muhabbetleri yapar, durmadan şikayet eder, çocuktur vs.
    "Akıl yaşta değil baştadır." diye bir söz vardır adam akıllı konuşsun ister ilkokullu olsun oturur konuşurum; ama 20 yaşında hâlâ saçma muhabbet yapıyorsa ona yapacak bir şey yok.

Kısacası bazı arkadaşlar bunu çok abartıyor sadece görüşlerimi belirtmek istedim.

Nick-mesaj-avatar-mesaj sayısı-imza uyumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kim beni aşağılıyormuş çağırın gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

lise 1deyken de bu forumda takılırdım hiç kimse bana liseli muamelesi yapmamıştı. ama şimdi yorumlara bakarsan "anan zaaa xd" "yav he he" filan yazanlar var onlara ne muamelesi yapak? hani zaten liseli deyince yaş olarak değil kafa olarak liselilerden bahsediliyor.

Hocam tamam onlara ben de karşıyım fakat 9. sınıfa giden birisi gelse daha derdini dinlemeden hemen saygısızlık yapanlar var.
  • eskiden liseli olmak gurur verici bişeydi. liseye giden insana olgun gözüyle bakılır. sohbet edilebilcek. belli bi görüşe sahip kişiler olarak algılanırlardı. fakat artık böyle değil. anaya bacıya küfür eden. saçma sapan şeylere gülen. bozuk espriler yapan. abuk subuk işlerin altlarına imzalar atan. insanlar oldular. dünyadan bi haber çoğu. atalrımızdan, milli değerlerimizden bu kadar kopuk yozlaşmış insanlar topluluğu oldular nerdeyse. bu konulara fazla girmeyeyim her neyse. genelleme yapıyorum alınmayın düzgün liseliler tabikide var. fakat onlarda. yaşıtlarından utanıyorlar bazen. kendilerini onlar içinde görmek istemiyolar.
  • parmağıma kıymık battı, sıcsam mı sıcmasam mı, su içtim bogazım yandı, gibi konular açıp özet geç, okumadım, gibi yorumlar atan kim olursa olsun aşağılanmak abartı kaçabilir. Bizde liseli olduk şaçmaladık ama aşağılancak kadar beyin yoksunu hareketler laflar etmezdik en azından
  • Mesela aşağıdaki gibi saçma konular açıp sonra da laf sokma çabaları, küfür dolu, bel altı, seviyesiz mesajlar yazdıkları için olabilir..

"Ivana Sert yanınızda olsa ne yapardınız?"
    "Duşa giriyorum"
    "Kapatıyorum"
    "Ben geldim"
    vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 20 Şubat 2012; 18:59:45 >
  • Beyinleri daha iyi calissin diye baski uygulaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Kim beni aşağılıyormuş çağırın gelsin

Aslında tam olarak bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

Beyinleri daha iyi calissin diye baski uygulaniyor.

Bu iyidi iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

eskiden liseli olmak gurur verici bişeydi. liseye giden insana olgun gözüyle bakılır. sohbet edilebilcek. belli bi görüşe sahip kişiler olarak algılanırlardı. fakat artık böyle değil. anaya bacıya küfür eden. saçma sapan şeylere gülen. bozuk espriler yapan. abuk subuk işlerin altlarına imzalar atan. insanlar oldular. dünyadan bi haber çoğu. atalrımızdan, milli değerlerimizden bu kadar kopuk yozlaşmış insanlar topluluğu oldular nerdeyse. bu konulara fazla girmeyeyim her neyse. genelleme yapıyorum alınmayın düzgün liseliler tabikide var. fakat onlarda. yaşıtlarından utanıyorlar bazen. kendilerini onlar içinde görmek istemiyolar.

aşşağı yukarı aynı zamanda foruma üye olduk ve gereksiz mesajlarda konu dışında filan hep görürdüm o zamanlar seni. o dönemli liselilerle şimdiki liseliler cidden farklı. 6ncı sınıftayken şimdiki çoğu liseliden daha olgundum resmen

• zaten arkadaşlar da söylemiş.ergenlik başa bela.ayrıca lisenin genel oalrak bi tavrı var.ilkokullu demezler çocuk derler ama lise başka.milleitn liseli aşkları yaşaması lisede kavgalar vb adını çıkardı lisenin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_meric

quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

Beyinleri daha iyi calissin diye baski uygulaniyor.

Bu iyidi iste

baskıyla beyin çalışacağını mı sanıyorsun?baskıyla ancak dayak yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

eskiden liseli olmak gurur verici bişeydi. liseye giden insana olgun gözüyle bakılır. sohbet edilebilcek. belli bi görüşe sahip kişiler olarak algılanırlardı. fakat artık böyle değil. anaya bacıya küfür eden. saçma sapan şeylere gülen. bozuk espriler yapan. abuk subuk işlerin altlarına imzalar atan. insanlar oldular. dünyadan bi haber çoğu. atalrımızdan, milli değerlerimizden bu kadar kopuk yozlaşmış insanlar topluluğu oldular nerdeyse. bu konulara fazla girmeyeyim her neyse. genelleme yapıyorum alınmayın düzgün liseliler tabikide var. fakat onlarda. yaşıtlarından utanıyorlar bazen. kendilerini onlar içinde görmek istemiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Kim beni aşağılıyormuş çağırın gelsin

Aslında tam olarak bu yüzden.

murtazaaaa xd
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.