Şimdi Ara

'liseli ergen' demek hakaret midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gün ceza verdiler bana bu sebepten..üyeye hakaretmiş sebep

hayır adam orda gelmiş damarıma basıyor ben yine de ağzımı bozmadan 'liseli ergen' dedim diye 4 gün ceza yedim

demek 'ilkokullu' desem 2 kat daha fazla ceza yicektim hee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 4 Temmuz 2013; 22:49:47 >

• havalar çok sıcak ramazan da geliyo
  • Bunlara nedesen hakda işte arada oluyor böyle takma kafana üsteki mesela hemen kendini bellli etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 4 Temmuz 2013; 22:52:59 >
  • ayarlanır o yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

4 gün ceza verdiler bana bu sebepten..üyeye hakaretmiş sebep

hayır adam orda gelmiş damarıma basıyor ben yine de ağzımı bozmadan 'liseli ergen' dedim diye 4 gün ceza yedim

demek 'ilkokullu' desem 2 kat daha fazla ceza yicektim hee

hemen hemen aynı mesajı yazan birini şikayet ettiğimde ceza almamıştı

bazı şikayet ettiklerimi takip ederim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Republic Clone Commando -- 4 Temmuz 2013; 22:56:29 >

• Kayrancioglu

benim takıldığım kısım 'üyeye hakaret' ahahah ulan hepimiz lise okumadık mı veya hala okuyanlarımız yok mu aramızda ?

> ConfusedChild,daha neyi ayarlıyolar az önce 4 günlük ceza bitti :D
  • Alıntıya cevap olarak yazılan yorumun üslubundan anladığım kadarıyla hakaret etmişsiniz. Ya karşınızda ki liseli, ergen veya liseli bir ergen değilse bu açıdan değerlendirildiğinde olmadığı bir şeyi öyleymiş gibi göstermeye çalışmanız rahatsız etmiş olabilir.

İyi savcılık tehdidi etmemiş bu ara moda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 4 Temmuz 2013; 23:02:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    liseli vardi ya ah o liseli
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Djtiest_ kullanıcısına yanıt
    yahu adam orda memleketim trabzon diye dalga geçiyor daha büyük hakaret var mı ben yine ceza almayayım diye fazla aşırı sözler kullanmadım...
  • Siz de güzel bir şekilde gerekçesini yazıp şikayet edebilirdiniz
  • yoo
  • Djtiest_ kullanıcısına yanıt
    az önce yaptım zaten...ama ceza sırasında aklıma gelmedi zaten girmedim de foruma çok

merak ediyorum ne cevap verecekler...
  • adam memleketine hakaret etmiş yani aslında onun alması lazımdı
  • Saçma ama evet. Ben birine liseli demiştim 4 gün aldım. Sonra denemek için birini gözüme kestirdim , adam 3 farklı mesajında birilerine karşı liseli demiş , şikayet ettim 12 gün ceza aldı.

Donanımhaber , sık sık saçmalayan haber sitesi
  • Kulllanim amacina bagli sen kimsin lan bebe anlaminda kullanirsan gayette hakaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.