Şimdi Ara

liseli bırakmalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Magoalene kullanıcısına yanıt
    Usta otur çalış üniversiteye seçimini de ATT den yap 2 senelik oku kpss ye gir atan 3binden aşağı maaş almazsın ATT bence sağlıktaki en iyi bölüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skeptical chemist

    hocam aynı benim durumdasın bende sağlık meslekte son sınıfım stajta filan bos vakit kalırsa ders calısabiliyorum bu liseyi secen aklımı s... allahtan hocalar insaflıda notları bol dağıtıyor devamsızlık yapmamaya calıs 2.döneme sakla

    ... işte yaşamayan bilmiyor kardeşim. beyler şu hemşire olcular lütfen gitsin ilk yazımda da söyledim moral verenlere çok teşekkür ederim , size sorduğum soru açığa geçersem ne gibi dezavantajlar olur mesela ilerde bir işe başvursam adam beni açık liseden mezunum diye almamazlık felan yapar mı? teşekkürler
  • sen en iyisi hemşir ol. 1-2 sene takıl, para biriktir, gör, öğren. bu sırada da boş vakitlerinde bak bakalım gerçekten yazılım veya dış ticaret istiyor musun diye. benim bildiğim devlet memurları çalışırken aynı zamanda okuyabiliyorlar. hatta iş zamanları okul saatlerine göre ayarlanıyor. ayrıca 20 yaşında üniversiteye girmek 18 yaşında girmekten daha iyidir tecrübe ve kişilik olarak.

    emin olmamakla birlikte eğer mezun olduğunda hala memursan, mezun olduğun bölümden sınava girmeden memur olabiliyorsun. yani hemşirken pc mühendisliği okudun diyelim, mezun olduğunda devletin pc mühendisliği kadrosuna girebiliyorsun diye duymuştum.

    @Magoalene
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Magoalene

    sağlık meslek lisesindeyim hemşirelik bölümü 4.sınıf , bir insan bir bölümden ancak bu kadar nefret edebilir lütfen hemşirelik güzel atanırsın vs.ciler gitsin. yazılıma ve dış ticarete ilgim var olursa bu ikisinden birisini isterim üniversitede. ancak devamsızlık sınırı 30 a düştü bu yıl , staj yapıyoruz staj devamsızlıklarını yazmıyorlar sanıyordum(geçen sene yazmıyorlardı-ay sonunda hepsini toplu girdiler) şuan devamsızlığım özürsüz 20.5 gün... müdüre gidip devamsızlığı özürlüye geçirip beni sınıftan geçirmesini istesem velimi felan çağırıp geçirir. özürlüden de 8 gün var anlayacağınız toplam devamsızlığım 28.5 şuan 1 gün devamsızlık hakkım kaldı daha 1.dönem bitmedi bile boşu boşuna okuyorum zamanında da tercihi ben değil ailem yapmıştı zaten sınıfta kaldıgımı duyarsa ailem çok üzülür onları ikna edebilirim gibi ama açık liseye geçmenin ne gibi dezavantajları olur? ilerde zorluğunu çeker miyim?4 yıl boyunca sırf ailem istiyor diye müthiş çileler çektim onlara da üzülüyorum ama ben bu mesleği yapmayacağım , zaten seneye mezuna kalıp istediğim üniversiteye gitmeyi düşünüyordum 4 yıllık bir bölüm okursam hemşirelik iptal olacaktı gene ama anlamazlar işte herkes sınıfta kaldın diyecek , babam bir okulu okumayı beceremedin senden bir şey olmaz diyecek sizce ne yapmalıyım ?

    Gerçekten zor bir bölüm Allah yardım etsin. Ben Edebiyatla Tarihi seviyordum . ATTyi bıraktım şimdi edebiyat okuyorum.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.