Şimdi Ara

Liselerin 1 Mart'ta açılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MEB Tarafından "1 Mart 2021 tarihinden itibaren de mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanacaktır." bilgisi paylaşıldı.

Ülkedeki çoğu şeyin artık sosyal medya üzerinden karar verildiğini bilip Tweeter'da yüzbinlerce Tweet atan biz liselilerin sesine kulak asılmadı ve okulların açılmasına karar verildi. Sınavlar iptal olur diye düşünürken okulların açılması şokuyla karşı karşıya kaldık :D Şu zamana kadar her kurala eksiksiz uyup hiç hastalığa yakalanmamıştım, okulda yakalanıp evdeki aileme istemeden de olsa bulaştırıp onların da hasta olmasına vesile olacaksam bunun sorumlusu Milli Eğitim Bakanlığı'dır. O kadar mesaj, video, fotoğraf paylaşıldı sırf şu durum için. Hepsi boşaymış..

• Konuyu yanlış yere açtıysam özürlerimi sunarım.

• ikibinüçlüler ağlasın okula gitmeden beleş not yok öle
  • Açılan okullar uygulamalı eğitimli okullar zaten bundan doğal ne var ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #kütüphaneleraçılsınaçıkolanlarınçalışmasaatleriarttırılsınevdekafayıyedikaw

• hastalık hastalığına yakalanmış olman virüsten daha büyük bir sorun. kurallara eksiksiz uymak istiyorsan 20 yıl daha evinde oturabilirsin kimse zorunlu tutmuyor yüz yüze eğitimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

ikibinüçlüler ağlasın okula gitmeden beleş not yok öle

Dostum zaten kimse kimseye beleş not vermiyor. 1. dönemde 1 tane bile not almadım. Bu dönemde ise canlı derslere katılım sağlayarak yalnızca sözlü alabiliyoruz tıpkı okulda derslere katılarak sözlü almak gibi. Sınavlara gelecek olursak da üniversitelerin yaptığı gibi canlı bir şekilde uzaktan sınav uygulanabilirdi. Dert beleş not değil dert sağlık.. Bizim okuldan bile kapatılmadan önce 20'ye yakın öğrenci covid olmustu. Okullar tekrar açıldığında benim olmayacağım ne malum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sözlüyle sınavı bir mi tutuyorsun. istemiyorsan okula gitmeyebilirsin zorunlu değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: malitsoy

hastalık hastalığına yakalanmış olman virüsten daha büyük bir sorun. kurallara eksiksiz uymak istiyorsan 20 yıl daha evinde oturabilirsin kimse zorunlu tutmuyor yüz yüze eğitimi.

Hastalık hastası değilim, hem yakın arkadaşımın bizle yaşıt bir kuzeni hem de yine bizle yaşıt olan bir arkadaşımız covide yakalanıp vefat etti. O zamandan beri çok daha dikkatli olmaya çalışıyorum.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Sözlüyle sınavı bir tuttuğumu söylemedim. İkisini ayırdım zaten fark ettiysen. Okula evet gitmeyebilirim ama yüz yüze eğitim bana göre daha verimli olduğu için mecburen gitmek durumunda kalıyorum.

• sen hasta olmak istemediğin için eğitim almayacaksın sen almıyorsun diye başkalarının da almasını istemiyorsun ben mi yanlış anladım
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Şu dönemde kimse zaten okula severek gitmiyor. Gidenlere bakarsan %90'ı yüz yüze eğitimi daha verimli bulduğu için gidiyordur. Kimse durup dururken kendini bu virüs vakti kendini ortaya atmaz zaten. Kalan %10'luk kesim ise başka sebeplerden ötürü geliyordur zaten. Ki genelde sınıfın mevcudunun da yarısı civarı kişi geliyor okula. Ben eğitim almıyorum diye başkasının da eğitim almasını engellemek istemem. Eğitim herkesin hakkıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkellyum

Şu dönemde kimse zaten okula severek gitmiyor. Gidenlere bakarsan %90'ı yüz yüze eğitimi daha verimli bulduğu için gidiyordur. Kimse durup dururken kendini bu virüs vakti kendini ortaya atmaz zaten. Kalan %10'luk kesim ise başka sebeplerden ötürü geliyordur zaten. Ki genelde sınıfın mevcudunun da yarısı civarı kişi geliyor okula. Ben eğitim almıyorum diye başkasının da eğitim almasını engellemek istemem. Eğitim herkesin hakkıdır.

o zaman ne diye ağlanıyorsun anlamadım  

• bi 10 yıl daha otur kardeşim 10 yıl daha virüs varmış çünkü sizin sağlıgınız özgürlüğünüzden daha değerli demekki

• mustafa1524 M kullanıcısına yanıt

her şeyin başı sağlık lafı boşuna değil abi. Çevremde olan o 2 kişinin vefatı beni etkiledi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.