Şimdi Ara

Lisedeyken kullandigim kopya yontemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sizlere kullandigim kopya yontemlerini anlatacagim.
    Oncelikle kopya cekmek icin en ideal sinav bicimi testtir. Normal klasik sinavlarda siraya yazarak , oraya buraya yazarak en fazla 10 puan kazanirsiniz. Klasikte en etkili yontem kagit deistirmedir, digerleri sizi kurtarmaz.
    Gelelim test sinavimda uyguladigim taktiklere;
    Oncelikle bizim lisede sinavlar ortak sinavdi sinava baska sinfta 9 10 11 12 sinif karisik olarak giriyorduk.

1.yontem --> lens yontemi
    İnek arkadas ayarlanir sinavdan 10 dk erken cikar tuvalete cevap anahtarini kagida veya magnum uc kutusuna yazar ve ordan kaybolur.bende sinifta lensimi cikaririm biraz panikleyerek hocanin dikkatini cekerim hoca tuvalete gonderir (normalde tuvalet cikmak yasak) uc kutusu alinir ve cevaplar isaretlenir.

2.yontem telefon
    Cep telefonu sag ayak bileginin ustune yapistirilir İnek arkadas sinavdan 5 dk erken cikar cep telefonuna mesaj atar ayak ayak ustune atilarak mesaj okunur ve cevaplar isaretlenir
    3.yontem magnum uc kutusu
    İnek arkadasla ayni sinifta giriyorsak magnum uc kutusuna cevaplari yazar size ogretmenin durumun gore iletir
    4. yontem saat yontemi
    20 soruluk testlerde isler tehlikelidir ;ayni sinfta girdigini arkadasla saatler saniye saniyesine ayarlanir sinava 10 dakika kala arkadas her 10 Saniyede bir sorunun dogru cevabini siranin uzerine degdirerek size iletir.(orenegin a sikki sol ust koseye kalemle vurur b sikki sag ust kose) tabi bu yontemde arkadasiniz gorus acisinizda olmalidir.

5.yontem :megafon bu yontem konunun ilgi gormesi durumunda paylasilcaktir

• Konu tutmadi
  • Hepsinde de bize ihtiyacınız var haa
  • kalem kutunun ıcıne kagıtları yazardım co krahat çekerdım sadece kalem kutuyu ıkı cm acmak yeterlıydı arkadaşlar gorurdu vary serefsiz derdı kendileri çekmek ıcın bın bır takla atarlardı
  • büyük bir silgi alıp karton kısmının icine uzun bir kağıt yapıştırmıştım.bilmeyen yoktur o yöntemi.
    4 yıllık lise eğitimimde 1 kez yakalandım, onda da silgi 5.kopyacı arkadasın elinde patladığı zamandı.
  • Hepsi dandik ve saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Hepsi dandik ve saçma

Sen siraya yazip oraya buraya yazarak kopya cektigini zannediyorsun senin yerinde olsam aklima yazarim daha kolay en azindan benim icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınav testse: Beyaz, üstüne rahat yazılabilecek bir silgi bulunur. Üstüne isim soyisim okul vs. yazılır ve inek arkadaşa verilir sınavda. Örneğin isim Ahmet Taş. A harfi birinci soruyu, h harfi lkinci soruyu temsil edecek şekilde her harfin etrafında doğru cevap işaretlenir. Örneğin 1. Soru A'ysa A harfinin sol üstüne, B'yse sağ üstüne...

Edit: Tabi daha sonra silgi inekten alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 3 Ocak 2012; 19:12:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pawnee

büyük bir silgi alıp karton kısmının icine uzun bir kağıt yapıştırmıştım.bilmeyen yoktur o yöntemi.
    4 yıllık lise eğitimimde 1 kez yakalandım, onda da silgi 5.kopyacı arkadasın elinde patladığı zamandı.

Sana hic bir yarar saglamaz 20 soruluk testte hangisinin cevabini bulabilceksin yorum gucu lazim en iyisi baskasinin beynini kullanmak onun kagidindan yararlanabilmektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.