Şimdi Ara

LİSEDEKİ KOPYA ANIM GELDİ AKLIMA :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise2deydik ozamanlar, lise 2de en acayip dönem he , çocuk desen çocuk değilsin büyümüş desen sivilcelerden suratın görünmüyor öyle arada kalmış kişiliğini bulamamış acayip bi dönemdir lise2.. e hal böyleyken yapılacak tek şey gırgır şamata kavga gürültü.. neyse buraları fazla uzatmadan konuya gireyim, bizim sınıfta hocalarda aynı hababam sınıfı gibiydi. " hee herkes öyle der" dediğinizi duyar gibiyim. ama birazdan anlatacaklarımla bunu daha iyi kanıtlayacağım, bi tarih hocası düşünün sıraların üzerine çıkıpta gezinen, ve bi öğrenci düşünün soruları kağıda yazıp camdan aşağı iple sarkıtan.. sanırım bu yeterli olmuştur, aslında olmadı dur daha ne anlatıcam bak;

Tarih sınavımız var çok zor bi sınav, çünkü hoca tam bi kopyasavar, adam yemiyor içmiyor kopya yakalıyor, diğer derslerden kopya çekebiliyoruz ama tarih dersinde bizim kopya taktiklerimiz imkanı yok işlemiyor.. yeni bi kopya taktiği bulmak için bütün sınıf toplandık, ilk kez o gün ciddi olduk, herzaman şımaran hoplayan zıplayan çocuklar şimdi siyaset meydanı gibi ciddi bi ortam kurmuşlar konuşuyorlar, en sonunda bulduk ne yapacağımızı, sınıfımızın en doksan altmış doksanı en 333 ü sedef başka sınıftan inek bi ergeni tavlayacak, sınav zamanı bi arkadaş soruları kağıda yazıp iple sarkıtacak, bu inekte aşağıda soruları cevaplayıp bize geri yollayacaktı

Sedef çıktı bahçeye gözüne kestirdiği ilk inek ergeni tavlamaya başladı, bizde sınıfın penceresınden izliyorduk olan biteni, uzaktan bile belli oluyordu tavladığı, çocuk mum gibi erimişti, 1,60lık çocuk 1,20 olmuştu, ama olsun böylede iş görürdü, neyse sınav zamanı geldi çattı...

Planın ilk aşaması arkadaş soruları kağıda yazıp sarkıttı iple pencereden, sedefte çocuğa 333 diye öpücük yollayarak görevini başarıyla yerine getiriyordu, sonra bu inek aldı soruları koşmaya başladı bahçeden dışarı, lan dedik noluyo napıyo bu salak ? ama hemen telaşa kapılmadık, hani belki sakin kafayla yapmak istiyordur bahçe çok gürültülüdür diye öyle yapmıştır diye düşündük, ama yok.. gelmedi çocuk..

Sınav bitti, sınıfta en çok 20 almayı bekleyen vardı, ama almamız gereken bi intikam vardı buna yoğunlaşmalıydık, ertesi gün oldu, geldi bu inek yanımıza, Allah Allah niye geldi ki hiç mi dayak yemekten korkmuyosun lan ? yada acaba arkası mı var çocuğun ne bu cesaret anasını satiyim.. dediki "abi soruları cevapladım hepsini yaptım alın kağıdı kesin 100 alıcaksınız sedef nerde ?"
    "ulan dalga mı geçiyosun?"
    "yok abi valla yaptım soruları tarihi benden daha iyi olan bi arkadaş vardı onla beraber yaptık, sedef nerde ?
    "beyler kapıları kapatın"

biz bu çocuğu bi dövdük bi dövdük aklın hayalin durur, nası bi salaksa sınavı daha sonra sanıyormuş güya

buda böyle bi anımdır işte sağolun okuduğunuz için

• :D
  • Okudum pişmanım. Akıl sağlığınız için okumayın.
  • Dikkat! Zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara öldürür

• Ben okudum pişmanım siz okumayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    7 ay önce açıldı
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Dikkat! Zebani

Allah razı olsun kardeşim.
  • Okudum şişmanım, isterseniz okuyabilirsiniz.
  • öff
  • Finali is görur.

• Kendi anim aklima geldi kagida yazmistim hoca gorunce camdan assaga firlatmistim hoppp mudurun kafaya gelmisti

devamini siz anladiniz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dementor28 -- 17 Aralık 2013; 0:16:58 >
  • Camdan kağıdı sarkıtabiliyorsunuz ama cebinize ufak bir kağıt koyup oradan bakamıyorsunuz

• :P

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.