Şimdi Ara

LİSEDEKİ EN KOMİK ANINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Pena -- 9 Eylül 2020; 12:45:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 8. sınıfta çok utanç verici bi anım var aklıma gelince gülüp geçiyorum

Salı günü dersanenin etüdündeyiz 5 den 7 ye kadar 2 ders. Benim o zamanlar telefonum yoktu sınıf arkadaşlarım da her teneffüste sunucu açıp 5-6 kişi telefondan minecraft oynarlar ben de onları izlerdim. Arkadaşın birisi tahtadan ev yapmış minecraftta içinde 100 150 tane tavuk koymuş tavuklar deli gibi geziyor etrafta. Sonra yanımdaki çocuk dediki ''awk genelev işletiyon sanki bu kadar tavuğu ne yapcan'' dedi. Ben de tabi bilmiyorum genelev ne demek muhtemelen dedim çok yoğun bir şekilde insanların çalıştığı evdir felan diye düşündüm o zamanlar masumum tabi. Sonra hoca geldi, hoca geldiği zaman direk kapatmazlar onlar telefonu çünkü hocalar akıllı tahtayı felan ayarlıyım derken 3 4 dk daha geçiyor zaten. Hoca geldi bunlar hala oyun oynamaya devam ediyor. Hoca sonunda akıllı tahtayı açtı derse başlayacak bizim gruba siz ne yapıyorsunuz orda dedi. Ben de durur muyum yüksek sesle bağırdım hocam genelev işletiyoruz diye. Sınıftakilerin birkaçı kahkaha atmaya başlayınca tüm sınıf kahkahaya boğuldu hoca bana tip tip baktı. O an bende komik espiri felan yaptım sandım bende gülüyorum. Çocuklar benle dalga geçiyor bende gülüp geçiyorum on numara espiri yaptığımı felan zannediyorum. Hoca benle hiç konuşmadı bu konuyu da açmadı. 1 2 sene sonra aklıma bu anım gelince aynen bunu yaptım Şimdi ise gülüp geçiyorum
    Bir program vardı telefonlar internet üzerinden bağlanıyordu, admin telefonda çalan müzik hepsinde çalıyordu
    Biz de bir telefonu bilerek hocaya kaptırmış gibi yaptık, gün sonunda vereceğini söyledi gün boyu hocayı takip edip olup olmadık yerlerde saçma sapan müzikler açtık telefon bangır bangır çikita muz muz diye bağırıyordu ya da john cenaa falan
    Matematik dersinde en arkada doritos ve baharatlı çıbık kraker yemek.

Derste telefondan ahlayan karı açmak.

Telefondan akıllı tahtaya bağlayıp kro bi adam vardı bişey tuncer onu açmak.

Din hocasının dersinde sınıfta dolaşan hoca bir anda yanımızdan geçerken sıra arkadaşıma dönüp ''ne allah yok mu ne diyon la'' diyip hocayla karşı karşıya bırakmak.

Daha aklıma gelmeyen nice şey. Şimdi dönsem o günlere oturur adam akıllı dersimi çalışırdım. Arkadaş grubum ve ben çok cıvıktık. Kaba/terbiyesiz herifler değildik ama laubali ve cıvıktık yani. Eski halimden eser yok şuan. SONUÇ 73 OBP:) Siz yapmayın.
    Bizde'de yapıyordu Berkant diye bir çocuk. Hatta bir gün sınavda 7.soruyu anlamadım dedim hocaya. Berkant arkadan o sesi çıkardı A işaretledim direkt.

Bizim şöyle bir kopya çekme sistemimiz vardı sınıfça. Kelebek olmuyordu ara sınavlar 10.sınıfta onlarda yapıyorduk. A dan E şıkkına kadar Çok kolay - Kolay- Normal - Zor- Çok Zor böyle sıralandırdık. B şıkkı Kolay demekti mesela. Diyorduk ki 4.soruyu anlamadım, arkadan biri lan mal kolay o soru nesini yapamadin diyordu b.

Artık bunu cıvıklığına vurmaya başladık en hafif hocanın dersinde(Felsefeci) tartışma çıkıyordu.
    6.soruda ne demek istemiş ya diyordu biri parmak kaldırıp
    -Çok kolay bee
    -Çok kolay değil kolay yani.
    - Nesi kolay aq çok zor o soru

En son anladı hoca konuşturmaıd kimseyi faslafls.
    bizim akıllı tahtalarda şifre vardı ve sadece öğretmenlere verilen günlük şifreler ile açılıyordu. Bu yüzden tahtayı açtığında ekranda sadece şifre girme kısmı ve üst tarafta ünlü kişilerin falan sözleri geçiyordu ne bileyim Atatürk sözleri mevlana sözleri falan filan. Bir şekilde günlük şifrelerden birini bulduk ve tahta ayarlarına girip şifreyi kaldırmayı deneyecektik ama bulamadık öyle bişi. Ekranda çıkan sözleri değiştirme kısmı vardı, bizde hem kendimizin en çok söylediği sözleri hemde hocaların en çok söylediği sözleri oraya yazdık. Mesela ekranda Atatürkün sözleri yerine herhangi bir hocanın hep söylediği sözler falan geçiyordu baya gülmüştü tüm hocalar falan. Fakat okuduğum okul Türkiye çapında her yerde olan bilindik bir okul olduğu için kendi sitelerinden çekiyorlarmış bu özlü sözleri bizde onları değiştirince bu kurumun Tüm Türkiyedeki okullarında bu yazılar çıkmaya başlamış qwkeowqkeo baya başımızı ağrıtmıştı bu olay ya. Birde 12.sınıfız işimiz gücümüz yok bunlarla uğraşıyoruz

ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE ADIM X OLSUN VE EN ÇOK SÖYLEDİĞİM SÖZDE BOŞ YAPMA İDİ

NE YAPIYORSANIZ YAPIN AMA BOŞ YAPMAYIN!!!

-X

GİBİ SÖZLER ÇIKIYORDU EKRANDA
  • Tamam, hadi şimdi en komiği anlat.

• Lisede hiç mi komik anınız yok püüü

• Maşallah gelişme var...

• Rez şimdi işim var birazdan yazarım bizim sınıftaki Mahmutun başına gelenleri :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lise 1. sınıfta 17 dersin 16'sından kalmam ve bahçede karne dağıtılırken müdür yardımcısının gelip elimi sıkması.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matematik dersinde en arkada doritos ve baharatlı çıbık kraker yemek.

Derste telefondan ahlayan karı açmak.

Telefondan akıllı tahtaya bağlayıp kro bi adam vardı bişey tuncer onu açmak.

Din hocasının dersinde sınıfta dolaşan hoca bir anda yanımızdan geçerken sıra arkadaşıma dönüp ''ne allah yok mu ne diyon la'' diyip hocayla karşı karşıya bırakmak.

Daha aklıma gelmeyen nice şey. Şimdi dönsem o günlere oturur adam akıllı dersimi çalışırdım. Arkadaş grubum ve ben çok cıvıktık. Kaba/terbiyesiz herifler değildik ama laubali ve cıvıktık yani. Eski halimden eser yok şuan. SONUÇ 73 OBP:) Siz yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 9 Eylül 2020; 12:56:38 >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    O inleme sesini bizim okulda arkadaşın biri kendisi yapıyodu, aşırı gerçekçiydi bi de.

• Bir program vardı telefonlar internet üzerinden bağlanıyordu, admin telefonda çalan müzik hepsinde çalıyordu
    Biz de bir telefonu bilerek hocaya kaptırmış gibi yaptık, gün sonunda vereceğini söyledi gün boyu hocayı takip edip olup olmadık yerlerde saçma sapan müzikler açtık telefon bangır bangır çikita muz muz diye bağırıyordu ya da john cenaa falan

• AGENT FOR DEA kullanıcısına yanıt
    Bizde'de yapıyordu Berkant diye bir çocuk. Hatta bir gün sınavda 7.soruyu anlamadım dedim hocaya. Berkant arkadan o sesi çıkardı A işaretledim direkt.

Bizim şöyle bir kopya çekme sistemimiz vardı sınıfça. Kelebek olmuyordu ara sınavlar 10.sınıfta onlarda yapıyorduk. A dan E şıkkına kadar Çok kolay - Kolay- Normal - Zor- Çok Zor böyle sıralandırdık. B şıkkı Kolay demekti mesela. Diyorduk ki 4.soruyu anlamadım, arkadan biri lan mal kolay o soru nesini yapamadin diyordu b.

Artık bunu cıvıklığına vurmaya başladık en hafif hocanın dersinde(Felsefeci) tartışma çıkıyordu.
    6.soruda ne demek istemiş ya diyordu biri parmak kaldırıp
    -Çok kolay bee
    -Çok kolay değil kolay yani.
    - Nesi kolay aq çok zor o soru

En son anladı hoca konuşturmaıd kimseyi faslafls.
    Hocam o çok kolay,kolay.... sisteminiz aşırı iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGENT FOR DEA -- 9 Eylül 2020; 12:57:21 >
  • AGENT FOR DEA kullanıcısına yanıt
    1-2 soruyla sınırlı tutulup az kişi bilecekse güzel. Bir de ben direkt el kaldırmadan ya 7.soruda yanlışlık mı var diyordum. Bazı hocalar ağzını açmana izin vermez. Hafifti bizim hocalar:)

Tüm sınıf bilince boku çıktı. 1 den 20 ye tüm soruları anlamıyordu artık sınıf..
    Bizimkilerin bazısı süperdi hani adamın pek umrunda değildi ama sınavdan önce sıraları silen hoca bile vardı, kelebek sistemi oluyodu bizde, işte şansına ne gelirse

• Benim 8. sınıfta çok utanç verici bi anım var aklıma gelince gülüp geçiyorum

Salı günü dersanenin etüdündeyiz 5 den 7 ye kadar 2 ders. Benim o zamanlar telefonum yoktu sınıf arkadaşlarım da her teneffüste sunucu açıp 5-6 kişi telefondan minecraft oynarlar ben de onları izlerdim. Arkadaşın birisi tahtadan ev yapmış minecraftta içinde 100 150 tane tavuk koymuş tavuklar deli gibi geziyor etrafta. Sonra yanımdaki çocuk dediki ''awk genelev işletiyon sanki bu kadar tavuğu ne yapcan'' dedi. Ben de tabi bilmiyorum genelev ne demek muhtemelen dedim çok yoğun bir şekilde insanların çalıştığı evdir felan diye düşündüm o zamanlar masumum tabi. Sonra hoca geldi, hoca geldiği zaman direk kapatmazlar onlar telefonu çünkü hocalar akıllı tahtayı felan ayarlıyım derken 3 4 dk daha geçiyor zaten. Hoca geldi bunlar hala oyun oynamaya devam ediyor. Hoca sonunda akıllı tahtayı açtı derse başlayacak bizim gruba siz ne yapıyorsunuz orda dedi. Ben de durur muyum yüksek sesle bağırdım hocam genelev işletiyoruz diye. Sınıftakilerin birkaçı kahkaha atmaya başlayınca tüm sınıf kahkahaya boğuldu hoca bana tip tip baktı. O an bende komik espiri felan yaptım sandım bende gülüyorum. Çocuklar benle dalga geçiyor bende gülüp geçiyorum on numara espiri yaptığımı felan zannediyorum. Hoca benle hiç konuşmadı bu konuyu da açmadı. 1 2 sene sonra aklıma bu anım gelince aynen bunu yaptım Şimdi ise gülüp geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 9 Eylül 2020; 17:20:36 >

• ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    Bruh anı yaşamışsın resmen bune aaşzşsççaxcmmsösldmsms

• Bir kere ders işlemiştik

• bizim akıllı tahtalarda şifre vardı ve sadece öğretmenlere verilen günlük şifreler ile açılıyordu. Bu yüzden tahtayı açtığında ekranda sadece şifre girme kısmı ve üst tarafta ünlü kişilerin falan sözleri geçiyordu ne bileyim Atatürk sözleri mevlana sözleri falan filan. Bir şekilde günlük şifrelerden birini bulduk ve tahta ayarlarına girip şifreyi kaldırmayı deneyecektik ama bulamadık öyle bişi. Ekranda çıkan sözleri değiştirme kısmı vardı, bizde hem kendimizin en çok söylediği sözleri hemde hocaların en çok söylediği sözleri oraya yazdık. Mesela ekranda Atatürkün sözleri yerine herhangi bir hocanın hep söylediği sözler falan geçiyordu baya gülmüştü tüm hocalar falan. Fakat okuduğum okul Türkiye çapında her yerde olan bilindik bir okul olduğu için kendi sitelerinden çekiyorlarmış bu özlü sözleri bizde onları değiştirince bu kurumun Tüm Türkiyedeki okullarında bu yazılar çıkmaya başlamış qwkeowqkeo baya başımızı ağrıtmıştı bu olay ya. Birde 12.sınıfız işimiz gücümüz yok bunlarla uğraşıyoruz

ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE ADIM X OLSUN VE EN ÇOK SÖYLEDİĞİM SÖZDE BOŞ YAPMA İDİ

NE YAPIYORSANIZ YAPIN AMA BOŞ YAPMAYIN!!!

-X

GİBİ SÖZLER ÇIKIYORDU EKRANDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 9 Eylül 2020; 16:9:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.