Şimdi Ara

Lisede ilk günlerde yapılması gerekenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
23.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lisenin ilkokuldan tek farkı bahçede kimse ebelemece oynamıyor onun dışında herkes zihinsel anlamda geri boşuna liseli diye dalga geçilmiyor yani.Bunun dışında düz lisedeyseniz durduk yere sataşıcak tipler var ilk sene bolca rastladım bunlara sonradan anadolu oldu anadolu okuyacaksanız çok şanslısınız çünkü çıkışta kavga olmuyor herkes sakin kızlar güzel, tuvaletler temiz, düzlere oranla daha insan gibiler yani.Hadi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibanez JS 1200

quote:

Orijinalden alıntı: noname2465

herkes ile tanismaya calisma ,kendin ol, utangac olma,arada kantine fln git oyle mal mal snfda oturma,ceket varsa ilk gun giy sonra kesinlikle giyme,jole fln aman haaa sakinn,kundura giyme,tanismada espri yapma,en one oturma en arkayada oturma orta arka arasi iyidir.Aklima geldikce yazarim.

en açıklayıcı mesaj bu saırım şu ana kadar. saol dostum

aklima geldi eger ilkokuldan arkadasin varsa ayni okulda veya ayni sinifta sadece onunla konusma herkesle tanis benim o aralar kafa kucuk oldugu icinsadece o arkadasla konusurdum o yuzden sinifla gec tanistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız konusunda ise maalesef dostum 9'ların aklı genelde üst sınıftadır üst sınıftaki bir adamın şansı yüksektir ha çıkamazsın demiyorum ama genelinde akılları üst sınıfta oluyor ama olsun sınıf atlayınca alt sınıflar için şansın artacak
  • Lisede ilk günlerimi hatırladım şimdi.Sınıflar ayrılmıştı Müdür Yardımcısı okudu listeleri neyse sınıfı buldum girdim içeri girdim bi baktım millet benden önce bulmuş sınıfı ,en güzel yerleri kapmışlar bende kapı tarafındaki 3.sıraya oturdum telefondan habire sevgilime mesaj çekiyordum.Sınıftakiler yavaş yavaş kaynaşıyordu arada bir kulak misafiri oluyordum konuşmalarına ''Metin2'de 65 Level oldum''filan diyorlardı benimde sevdiğim bir online oyun değil.Muhabbete girmek istiyordum ama ne telefondan vakit buluyordum nede bu konuda fikrim vardı.Bende elimde telefon okulun bahçesinde filan dolaşırken bizim sitedeki birini gördüm gittim muhabbet filan ettik onun arkadaşlarıyla tanışmıştım(onlar lise 2'di).Sınıfdakilerle muhabbete 1 ay sonra dersler iyice yoğun olduğunda başlamıştım.
  • Lise'nin ilk günü heyecanla gittim girdim sınıfa oturdum bir yere. Hemen çocuklarla tanıştım. Kafa dediğim çocukla pek fazla görüşmüyorum. Hiç konuşmam dediğim çocukta dostum oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Yengeç -- 5 Kasım 2013; 21:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RickGrimes

Okulun en popüler çocuğu olmayı falan mı planlıyorsun ? Bir dhliye göre çocuk oyuncağı,doğal ol yeter

Gayet net özetlemiş adam
  • Sınıfa moonwalk yaparak gir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

Orijinalden alıntı: Ibanez JS 1200

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

İlk günü çok iyi hatırlıyorum mal gibi çanta götürmüştüm gerçi herkes çanta getirmişti 9.sınıf döneminde üst sınıflara da bir güzel rezil olmuşuzdur o kısımda neyse rastgele dizildik sıralara müdür çıktı 9a şuraya 9b şuraya falan isimleri okudu C şubesine düşmüştüm o ne biçim sayı ben hep B olurduum diye içimden isyan ettim de duymadı kimse. Çıktık sınıflara geçtik oturduk yerlerimize. Millet birbirine bön bön bakıyor. Yanımdaki elemanla konuştum hemen yalnız kalmamak için birbirimize kanka ayağı yaptık (daha sonra 4 yıl boyunca tek kelime etmedim) sonra önden bir çocuk döndü arkasına ''merhaba ben okan'' dedi elini uzattı. Herkesle böyle tanıştı çocuk (ilerde dalga geçtik bu hareketiyle bayaa ) bir hoca girdi içeri ingilizceci dedi bu sene hayatınız ingilizce olacak (olmuştu da 17 saat İNGİLİZCE!!!) tek tek kaldırdı en önde bir çocuk oturuyordu baya uzundu dedi senin boyun kaç bu çocuk havalara girdi düzleştirdi kendini parmak ucuda kalkmaya başladı sanki boyu kısa da daha da uzun göstermeye çalışıyor ''bir seksen hocam'' dedi böyle gerilerek dedi arkadan biri kalktı ''SINIFIMIZIN MALI DA BELLİ OLDU'' dedi koptuk hepimiz çocuğu sınıfımızın reyisi ilan ettik de sonra ayrıldı çocuk okuldan. Diğer derslerde hocalar sürekli dersin işleyişinden, dersin ne olduğundan falan bahsetti akşama dek herkesle tanışmıştık 8 ders hızlıca geçti servise kaydoldum geldim evime geçtim pc'ye sonrasını hatırlamıyorum

merhaba ben .... demek şuçmudur yani hocam alay konusum oluruz?

Merhaba ben mesut cevik de sinifin reyisi olursun

Aynı şeyi yapmayı ben de düşünüyorum fakat ya kimse mesut çevik'i tanımıyorsa? Gerizekalılar adımı mesut çevik sanarlar sonra.

• Lisenin ilk gunu hatırladım şimdi 12 oldum gerçi :D ilk gun cocukluk arkadaşımla gittik okula babam goturdu audi a6 quatrio tabi zengin havasıyla geç geldik bide okulun ortasında indim zengin havası var bende indim sıraya geçtim 9 b geldi bana cocukluk arkadaşım 9 d deydi neyse arkadaş bulmam lazım dedim gozume ilk kestirdigimi takip ettim bi sıraya oturdu yanına oturdum o ilk adımı attı tanıştık :D neyse işte iyi guluyoz falan hoca geldi yoklama alıyo benim soyadım gunenc turker gunenc dedi burdayım dedim hemen sonra omer gunenc dedi ben ona bakıyom o bana bakıyo tanışmıyoz kuzenimmiş haberim yok :D ailem tanıştırmamış bi sıkıntı varmış neyse işte o gun konusmadım onla ulan 1 hafta geçti cocugu ilk gun gordum bidaha gormedim 1 hafta sonra geldi tabi biz ortamı kurduk duvar tarafı en arka omer geldi tenefuste gittim elimi uzattım ben turker dedim beni tanıyomuş şimdi omer ben ilk gun tanıştıgım cocuk bide 9 da gorup top diye alay ettigimiz 10. Sınıfta tanıştıgımız arkadaşla okulu birbirine katıyoruz :D bizim hepimiz aynı sınıftaydık bizim için ogretmenler kurulu toplandı falan sınıfta bırakmak istemiş 3 4 hoca ders işletmiyoruz sınavlar full kopya mesela ben mat biri ing biri biyoloji falan sınıfı geçirdiler ama sınıfları ayırdılar biri a biri b ben c biride d de mudur yardımcısına kaç kere dedim hiç bi sınıfa geçirmiyo okulun en sifli sınıfındayım kimseyle muhabbet yok tenefuste bizim 4 lu grup haftasonu onlar dershane onlar surekli beraberiz :D boyle saglam bi grup kur olumune git ciddiyim biz bize com diyenlere diklendik bize yakalaşamadılar bizden buyukler bizi gorunce yollarını değiştiriyolardı şimdi okulun en buyuguyuz yarın :D baya tantana yapıcaz :D

EDİT: unutmadan grubı kurmadan kimseye diklenme cool ol yoksa çom gel buraya 12 b ye git çantamı getir git ceketimi koy emirleri alırsın biraz korkut siyak giy bi hafta elindeyse belalı gozuk teklikeli dur cıvık olma ( ben sınıfın ****si olarak gozukuyorum ki yaşadıgım şehirdeki kızların yarısıyla cıkmışım bazılarına gore tum kufurlerin birleştigi noktayım) bak lise cok onemli şehirdeki ismini bile etkiler okulda sifli durursan çarşıda gelirler yolunu keseler para isterler ben gordum yaşamadım ama gordum bildigin haraç kesiyolar. Bişey olursa kendin halletmeye calış sakın mudure falan gitme hayatın tehlikeye girer başka işte dedikleri gibi telefon la takıl siyah giy saçını başını duzgun tut apaci gibi olma ilk ben olmak uzere tepene binerim bunu soyluyum elit gozuk hadi iyi şanslar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker97 -- 14 Eylül 2014; 23:24:39 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.