Şimdi Ara

Lisede ilk günlerde yapılması gerekenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
23.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noname2465

herkes ile tanismaya calisma ,kendin ol, utangac olma,arada kantine fln git oyle mal mal snfda oturma,ceket varsa ilk gun giy sonra kesinlikle giyme,jole fln aman haaa sakinn,kundura giyme,tanismada espri yapma,en one oturma en arkayada oturma orta arka arasi iyidir.Aklima geldikce yazarim.

en açıklayıcı mesaj bu saırım şu ana kadar. saol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibanez JS 1200 -- 29 Temmuz 2012; 16:10:34 >
  • İlk günü çok iyi hatırlıyorum mal gibi çanta götürmüştüm gerçi herkes çanta getirmişti 9.sınıf döneminde üst sınıflara da bir güzel rezil olmuşuzdur o kısımda neyse rastgele dizildik sıralara müdür çıktı 9a şuraya 9b şuraya falan isimleri okudu C şubesine düşmüştüm o ne biçim sayı ben hep B olurduum diye içimden isyan ettim de duymadı kimse. Çıktık sınıflara geçtik oturduk yerlerimize. Millet birbirine bön bön bakıyor. Yanımdaki elemanla konuştum hemen yalnız kalmamak için birbirimize kanka ayağı yaptık (daha sonra 4 yıl boyunca tek kelime etmedim) sonra önden bir çocuk döndü arkasına ''merhaba ben okan'' dedi elini uzattı. Herkesle böyle tanıştı çocuk (ilerde dalga geçtik bu hareketiyle bayaa ) bir hoca girdi içeri ingilizceci dedi bu sene hayatınız ingilizce olacak (olmuştu da 17 saat İNGİLİZCE!!!) tek tek kaldırdı en önde bir çocuk oturuyordu baya uzundu dedi senin boyun kaç bu çocuk havalara girdi düzleştirdi kendini parmak ucuda kalkmaya başladı sanki boyu kısa da daha da uzun göstermeye çalışıyor ''bir seksen hocam'' dedi böyle gerilerek dedi arkadan biri kalktı ''SINIFIMIZIN MALI DA BELLİ OLDU'' dedi koptuk hepimiz çocuğu sınıfımızın reyisi ilan ettik de sonra ayrıldı çocuk okuldan. Diğer derslerde hocalar sürekli dersin işleyişinden, dersin ne olduğundan falan bahsetti akşama dek herkesle tanışmıştık 8 ders hızlıca geçti servise kaydoldum geldim evime geçtim pc'ye sonrasını hatırlamıyorum

• Geçen sene liseye yeni başlayanlarla eskiler arasında çıkan kavgalarda toplam 137 kişi ölmüş.
    Şakamısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

İlk günü çok iyi hatırlıyorum mal gibi çanta götürmüştüm gerçi herkes çanta getirmişti 9.sınıf döneminde üst sınıflara da bir güzel rezil olmuşuzdur o kısımda neyse rastgele dizildik sıralara müdür çıktı 9a şuraya 9b şuraya falan isimleri okudu C şubesine düşmüştüm o ne biçim sayı ben hep B olurduum diye içimden isyan ettim de duymadı kimse. Çıktık sınıflara geçtik oturduk yerlerimize. Millet birbirine bön bön bakıyor. Yanımdaki elemanla konuştum hemen yalnız kalmamak için birbirimize kanka ayağı yaptık (daha sonra 4 yıl boyunca tek kelime etmedim) sonra önden bir çocuk döndü arkasına ''merhaba ben okan'' dedi elini uzattı. Herkesle böyle tanıştı çocuk (ilerde dalga geçtik bu hareketiyle bayaa ) bir hoca girdi içeri ingilizceci dedi bu sene hayatınız ingilizce olacak (olmuştu da 17 saat İNGİLİZCE!!!) tek tek kaldırdı en önde bir çocuk oturuyordu baya uzundu dedi senin boyun kaç bu çocuk havalara girdi düzleştirdi kendini parmak ucuda kalkmaya başladı sanki boyu kısa da daha da uzun göstermeye çalışıyor ''bir seksen hocam'' dedi böyle gerilerek dedi arkadan biri kalktı ''SINIFIMIZIN MALI DA BELLİ OLDU'' dedi koptuk hepimiz çocuğu sınıfımızın reyisi ilan ettik de sonra ayrıldı çocuk okuldan. Diğer derslerde hocalar sürekli dersin işleyişinden, dersin ne olduğundan falan bahsetti akşama dek herkesle tanışmıştık 8 ders hızlıca geçti servise kaydoldum geldim evime geçtim pc'ye sonrasını hatırlamıyorum

merhaba ben .... demek şuçmudur yani hocam alay konusum oluruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibanez JS 1200

quote:

İlk günü çok iyi hatırlıyorum mal gibi çanta götürmüştüm gerçi herkes çanta getirmişti 9.sınıf döneminde üst sınıflara da bir güzel rezil olmuşuzdur o kısımda neyse rastgele dizildik sıralara müdür çıktı 9a şuraya 9b şuraya falan isimleri okudu C şubesine düşmüştüm o ne biçim sayı ben hep B olurduum diye içimden isyan ettim de duymadı kimse. Çıktık sınıflara geçtik oturduk yerlerimize. Millet birbirine bön bön bakıyor. Yanımdaki elemanla konuştum hemen yalnız kalmamak için birbirimize kanka ayağı yaptık (daha sonra 4 yıl boyunca tek kelime etmedim) sonra önden bir çocuk döndü arkasına ''merhaba ben okan'' dedi elini uzattı. Herkesle böyle tanıştı çocuk (ilerde dalga geçtik bu hareketiyle bayaa ) bir hoca girdi içeri ingilizceci dedi bu sene hayatınız ingilizce olacak (olmuştu da 17 saat İNGİLİZCE!!!) tek tek kaldırdı en önde bir çocuk oturuyordu baya uzundu dedi senin boyun kaç bu çocuk havalara girdi düzleştirdi kendini parmak ucuda kalkmaya başladı sanki boyu kısa da daha da uzun göstermeye çalışıyor ''bir seksen hocam'' dedi böyle gerilerek dedi arkadan biri kalktı ''SINIFIMIZIN MALI DA BELLİ OLDU'' dedi koptuk hepimiz çocuğu sınıfımızın reyisi ilan ettik de sonra ayrıldı çocuk okuldan. Diğer derslerde hocalar sürekli dersin işleyişinden, dersin ne olduğundan falan bahsetti akşama dek herkesle tanışmıştık 8 ders hızlıca geçti servise kaydoldum geldim evime geçtim pc'ye sonrasını hatırlamıyorum

Bizim arkadaş ortamında dalga geçtik işte ama çocukta dalga geçilecek tip yani belki başkası dese dalga geçmezdik denebilir alay konusu olmaz kolay kolay

• quote:

quote:

Merhaba ben mesut cevik de sinifin reyisi olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk gün okula zamanında git ben geç kalmıştım amele gibi sıra taşımıştım.İlk gün zaten çabuk geçer.Tanışma faslı felan fişman.Neyse müdür sen ilk haftalarda ağırbaşlı ol.Hemen kızların araya kaynama sonra olaylar moka sarıyor.Derslerini baştan sıkı tut yoksa 10.sınıfta lan ben 9.sınıfta ne mok yedim diyorsun :.Hocaları tahlil etmeye çalış onların aradığı bir tip ol.Ama unutma onların aradığı bir tip oluyum derken kendin olmaktan vazgeçme.Espri yapma(çok önemli yoksa cıvık diye bilinirsin).Arkadaşlarında dediği gibi kantine git okulun bahçesine çık dolaş(ben bunları yapmadım ve çok pişmanım).Fazla süslü püslü olma jöle felan aman diyim.Böyle ya zaten ilk hafta hemen geçer.

Aklına takılan bir şey olursa PM

• Pısırık kalma sakın millet muhabbet ederken sonra hep öyle bir izlenim bırakırsın.Daha ilk günden sınıftaki en iri yarı çocuğa uçan tekme at
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX-NoVa®

İlk gün okula zamanında git ben geç kalmıştım amele gibi sıra taşımıştım.İlk gün zaten çabuk geçer.Tanışma faslı felan fişman.Neyse müdür sen ilk haftalarda ağırbaşlı ol.Hemen kızların araya kaynama sonra olaylar moka sarıyor.Derslerini baştan sıkı tut yoksa 10.sınıfta lan ben 9.sınıfta ne mok yedim diyorsun :.Hocaları tahlil etmeye çalış onların aradığı bir tip ol.Ama unutma onların aradığı bir tip oluyum derken kendin olmaktan vazgeçme.Espri yapma(çok önemli yoksa cıvık diye bilinirsin).Arkadaşlarında dediği gibi kantine git okulun bahçesine çık dolaş(ben bunları yapmadım ve çok pişmanım).Fazla süslü püslü olma jöle felan aman diyim.Böyle ya zaten ilk hafta hemen geçer.

Aklına takılan bir şey olursa PM

böyle cevaplara devam edelim

• Şöyle girişeyim ben de;
    Lisenin ilk gününde gittim en arka sıraya oturdum, kolejden geldiğim için herkesin kafasında "kolejli bebe" olarak kalmışım ama sonraları değişmiş bu. Seni sevip sevmemeleri tamamen şans, sınıfın geneline bağlı yani. "Ooo espiri seviyolar espiri çakayım." ile olmuyor yani. "İlk günden espiri yapma, kızlarla tanışma." demişler konuda, o da sınıfın geneline bağlı. Gitar çalıyorsun sanırım, direk "Gitar çalıyom qnq." diye dal demiyorum ama başka böyle ilgilenen biri varsa yardımcı ol, ya da sohbet et müzik hakkında. Sınıfta illaki kendini belli etmeye çalışanlar olacaktır, ne bileyim, derslerinle dikkat çek, arkadaşlarına yaptığın iyiliklerle dikkat çek. Sevilmeye çalış, üstün olmaya çalışma. Dediğim gibi, insanlar ile ortak yönler bulmaya çalış. Adamlar diyelim ki LoL oynayıp da muhabbetini ediyorlarsa, sen de öğrenmeye başla, yardım iste. Bizim sınıf eşyalarını korumazdı pek, adamlar kirli ellerini silmek için başkalarının montlarını kullanıyorlardı, düşün. Öyle bir ortama Penguen, Uykusuz, Leman getirdim, bana pek yararı olmadı ama sizin sınıf dikkatli olursa öyle konularda getir bence.
    Ağır asosyal olduğum için bırak ilk haftalarda, yılın tamamında 4-5 kere anca gitmişimdir kantine. Herkes "donun kıçına yapışmadı mı artık?" diyor. "İlk günlerde kızlarla tanışmaya çalışma." demişler, sınıftan tanış kızlarla tabii ama gidip de her tenefüs diğer sınıfların kızlarının yanına gitme. Hem o sınıfın erkekleri hem kızları sevmez seni.
    Biriyle tanışmaya çalışıyorken karşıdakinin sıkıldığını fark ettiğinde sakın eğlendirmeye falan çalışma, ya daha çok sıkacak ya da aptal durumuna düşeceksin, tecrübeyle sabit.
    Başka da ne yazılır bilemedim valla, ilk düşününce aklıma bunlar geldi, sonralarda da öğrendiğim şeyler vardır muhakkak, hatırlarsam yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZıplayanKarınca

quote:

başlıktada yazdığı gibi lisenin ilk 1 haftası yapılacaklarla ilgili daha önce teecrübesi olanlardan yardım istiyorum

not: başınıza gelmiş olaylarıda yazarsanız daha açıklayıcı bi konu olur benim gibi lsieye başlayacak arkadaşlara.

cool takılıcaksın. öyle mal gibi her sınıfta yapılan espriye gülmeyecen.elinde bi telefon olsun. telefona bak sadece yeter

ilk günden telefonu hocalara kaptırıp rezil olmayalım.

• arkaya otur güzel espriler yap ama düzgün kendini ağırdan sat gelip senle tanışmalarını bekle
  • Bak evlat sakın kızlara falan sulanıyım deme onlar sana bakmazlar zaten 11 ler 10lara gidicek %90'ı.Doğal ol.Basketbol oynamayı iyi biliyorsan iyi çevre yapabilirsin(And. Lisesi için).Doğal ol.Kendini övme.Sınıfta derste her b.ka atlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr bodos

Şöyle girişeyim ben de;
    Lisenin ilk gününde gittim en arka sıraya oturdum, kolejden geldiğim için herkesin kafasında "kolejli bebe" olarak kalmışım ama sonraları değişmiş bu. Seni sevip sevmemeleri tamamen şans, sınıfın geneline bağlı yani. "Ooo espiri seviyolar espiri çakayım." ile olmuyor yani. "İlk günden espiri yapma, kızlarla tanışma." demişler konuda, o da sınıfın geneline bağlı. Gitar çalıyorsun sanırım, direk "Gitar çalıyom qnq." diye dal demiyorum ama başka böyle ilgilenen biri varsa yardımcı ol, ya da sohbet et müzik hakkında. Sınıfta illaki kendini belli etmeye çalışanlar olacaktır, ne bileyim, derslerinle dikkat çek, arkadaşlarına yaptığın iyiliklerle dikkat çek. Sevilmeye çalış, üstün olmaya çalışma. Dediğim gibi, insanlar ile ortak yönler bulmaya çalış. Adamlar diyelim ki LoL oynayıp da muhabbetini ediyorlarsa, sen de öğrenmeye başla, yardım iste. Bizim sınıf eşyalarını korumazdı pek, adamlar kirli ellerini silmek için başkalarının montlarını kullanıyorlardı, düşün. Öyle bir ortama Penguen, Uykusuz, Leman getirdim, bana pek yararı olmadı ama sizin sınıf dikkatli olursa öyle konularda getir bence.
    Ağır asosyal olduğum için bırak ilk haftalarda, yılın tamamında 4-5 kere anca gitmişimdir kantine. Herkes "donun kıçına yapışmadı mı artık?" diyor. "İlk günlerde kızlarla tanışmaya çalışma." demişler, sınıftan tanış kızlarla tabii ama gidip de her tenefüs diğer sınıfların kızlarının yanına gitme. Hem o sınıfın erkekleri hem kızları sevmez seni.
    Biriyle tanışmaya çalışıyorken karşıdakinin sıkıldığını fark ettiğinde sakın eğlendirmeye falan çalışma, ya daha çok sıkacak ya da aptal durumuna düşeceksin, tecrübeyle sabit.
    Başka da ne yazılır bilemedim valla, ilk düşününce aklıma bunlar geldi, sonralarda da öğrendiğim şeyler vardır muhakkak, hatırlarsam yazarım.

saol dostum.

• quote:

Bunu okumuştum daha önce sanki.

• Sinifin konumuna gore siraya otur. Gunes alan bir sinifsa duvar tarafina otur. Kuzey cephe ise sinif(11 ve 12. sinifi okulun kuzey cephesinde olan bir sinifta okudum, mont bile fayda etmedi. Gerci yazin soguk olur ama.) Pencerenin yanindaki siralara gecme. Soguk hava eser. Pencere tarafinin bir yaninda otur.
    En arka veya en one oturma. 3. veya 4. sira iyidir.
    Herkese kardesim ayagi cekme.
    Ustun basin temiz olsun.

Benim eyyorlamam bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bizim arkadaş ortamında dalga geçtik işte ama çocukta dalga geçilecek tip yani belki başkası dese dalga geçmezdik denebilir alay konusu olmaz kolay kolay

Onu diyenle direk dalga geçerim ben. Okulun bitmesine 2-3 hafta kalmıştı, yeni eleman geldi, hocalarla bile "Merhaba, benim adım Cem." diye tanıştı. Gerçi "aşk adamıyım yha bnnn" de diyordu, ondan da dalga geçiyorduk.

• 9. sınıfta sevgili yapmaya kalkma sakın tecrübeyle sabit dostum olaylar kesinlikle moka sarıyor. Öyle çok fazla kuğul olacam havasıyla tek başına da çok gezme sap gibi tanış birileriyle, çünkü orada herkes yeni arkadaş arıyor kendine göre. Aklıma başka şeyler gelirse eklerim.
  • Fazla gülme daha dorusu hiç gülme sert ol onlar senin yanında dolaşırlar zaten.Sakın birisi sataştığı zaman alttan alma seni döveceği kesin bile olsa.
  • öncelikle amacın ne, şimdiden başlayıp iyi bir üniversite hedeflemek istiyorsan tavsiyem lise 1 de her haltı yap lise 2 den başla. Bundan 7 yıl önce lise 1 deyken ilk gün artistlik yapanlar falan olmuştu. Başkada bir şey hatırlayamıyorum ama özellikle yatılıysan lise yılları çok tatlıdır, ele geçmezdir iyi değerlendir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.