Şimdi Ara

Lisede geçme kalma hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçme kalma hakkında her türlü şeyi buradan sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonewolf61 -- 6 Haziran 2012; 12:50:19 >

• ben lise 1deyim fiziğim sıfır ve 4 tane birim var ama ortalamam 2,67 geçermiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtcobain27

ben lise 1deyim fiziğim sıfır ve 4 tane birim var ama ortalamam 2,67 geçermiyim ?

Bi kere derslerin o kadar kotuyse 2.67 ort tutturman cok zor.ama diyelim tutturdun duz veya meslek lisesindeysen evet direk gecersin.yazin sinava girmene gerek kalmaz.ama yine soyluyorum 5 tane kirikla 2.67 cok cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selam, bir sorum olacaktı.

1.dönem 2 gelen not ikinci dönem 1 gelirse 1,5'tan nasıl kalıyoruz? 2 gelmesi lazım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamfreddy

Hocam selam, bir sorum olacaktı.

1.dönem 2 gelen not ikinci dönem 1 gelirse 1,5'tan nasıl kalıyoruz? 2 gelmesi lazım değil mi?

ilk dönem 5 gelsin, ikinci dönem 1 gelirse kalırsın. notta ortalama mantığı yok. ikinci dönem önemli
  • Abi peki 1.dönemle 2.dönemin ortalamasını niye alıyorlar? Tek 2.döneminkini alsalar ya o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamfreddy

Abi peki 1.dönemle 2.dönemin ortalamasını niye alıyorlar? Tek 2.döneminkini alsalar ya o zaman.

hocam dediğinde bencede tamamiyle haklısın. ama meb şöyle düşünüyor;öğrenci diyelim 1. dönem dersini 3 getirmiş 2. dönem bu dersi 1 getirse bile geçer 3+1/'=2 . o yüzden 2. dönem yatar. nasıl olsa 1 gelse bile geçiyo.

işte olayın mantığı bu hocam.meb sırf öğrenci 2.dönem yatmasın diye ilk dönem notun 5 gelse bile 2.ci dönem 1 se kalır stratejisi uyguluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.sınıf devamsızlık kalma
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oncelikle ben lise 4 deyim. Ortalamam 73 ama matematik im 1 oncelikle tesekkur alma ihtimalim varmi ? Ortalama yulkseltme sinaviyla falan ?

Bide simdi ben
    mezun oldum
    degil
    mi altan dersim falan yok diplomam ne zaman cikar ?

Karnemi cuma almassam bir sorun
    olur mu ?

Simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: tülmenli

Oncelikle ben lise 4 deyim. Ortalamam 73 ama matematik im 1 oncelikle tesekkur alma ihtimalim varmi ? Ortalama yulkseltme sinaviyla falan ?

Bide simdi ben
    mezun oldum
    degil

olur mu ?

Simdiden tesekkurler

hocam öncelikle iyi çalışmalar.nede olsa yoğun bi maratondasın.

soruna gelince hocam yazın ortalama yükseltme sınavlarında ortalamanı yükseltsen bile teşekkür yada takdir gibi bir belge alamassın.çünkü ortalama yükseltme sınavları notunu yükseltmek içindir.kaldıki sen 12 sin.ne gerek var.zaten yazın girsende alamassın.istersen matematiği 5 yap.yazın teşekkür yada takdir belgesi vermezler.o konu kapandı. :)

ortalaman 73 ise kasma bile,ama şuan matematiğin 1 ise ortalama yetse dahi teşekkür alamassın diye biliyorum ben.en az 2 olması lazım.

tekrar iyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadir61

quote:

Oncelikle ben lise 4 deyim. Ortalamam 73 ama matematik im 1 oncelikle tesekkur alma ihtimalim varmi ? Ortalama yulkseltme sinaviyla falan ?

Bide simdi ben
    mezun oldum
    degil

olur mu ?

Simdiden tesekkurler

soruna gelince hocam yazın ortalama yükseltme sınavlarında ortalamanı yükseltsen bile teşekkür yada takdir gibi bir belge alamassın.çünkü ortalama yükseltme sınavları notunu yükseltmek içindir.kaldıki sen 12 sin.ne gerek var.zaten yazın girsende alamassın.istersen matematiği 5 yap.yazın teşekkür yada takdir belgesi vermezler.o konu kapandı. :)

ortalaman 73 ise kasma bile,ama şuan matematiğin 1 ise ortalama yetse dahi teşekkür alamassın diye biliyorum ben.en az 2 olması lazım.

tekrar iyi çalışmalar.

Tesekkurker hocam.

Ya diploma ile ilgili sorulara bakarmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yerimseniDH

quote:

Orijinalden alıntı: bahadir61

quote:

Bide simdi ben
    mezun oldum
    degil

olur mu ?

Simdiden tesekkurler

tekrar iyi çalışmalar.

Tesekkurker hocam.

Ya diploma ile ilgili sorulara bakarmisin ?

Hocam diploma konusunda pek bi bilgim yok okulunun idaresiyle konussan daha iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.