Şimdi Ara

lisede en iyi bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi bölüm hangisidir sizce ea mf vs nedeniyle yazarsanız sevinirim

• meslek liseleri

elektronik,bilgisayar vs

Hiç değilse mesleğin olur.
  • bilişim teknolojileri

gerçi biz okudukda noldu şuan pazarlama okuyoz
  • matematiğim çok zayıf ea düşünüyorum ben
  • önemli değilmiş artık o bölümler üniversite için daha doğrusu sınava etki yapmıyormuş.. sadece lisede eğitimin için önemli dersler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJuquR

matematiğim çok zayıf ea düşünüyorum ben

Olm matematiğim zayıf diyosun ea düşünüyorum diyosun sonra neden hep matematikten 1 alıyorum diye konu açarsın mat yapamıyorsan sözele gideceksin. Yoksa 3 yıl çok zor.
  • tm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

fs

O ne lan ?
  • Ben Bilişim Teknolojileri / Veritabanı Programcılığı okudum. İyi ki okumuşum diyorum ama bu bölüm olmasaydı fotoğrafçılık okurdum herhalde .. :))
  • MF
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

fs

O ne lan ?

Fen Sosyal falan mı acaba
  • En ıyı bolum dıye bırsey yok ilerde hangı meslegı ıstıyorsan ona gore sececegın bolum senın ıcın en ıyı olandır
  • sözele git
  • Ben lise 1 de sayısala kafayı koymuştum sonuçta sağlık(tıp eczacılık diş hekimliği) ve tüm mühendislik alanları sayısaldadır. Lise 1 sonundaki alan tercih aşamasında hangi bölüme gircekseniz o bölümün derslerinin ortalaması 2.5 olması gerekiyordu. (Anadolu Lisesinde böle). Benim karnede ise fizik 3 kimya 3 bioloji 3 matematik ise 1 di ama ben kafaya koymuştum vede sayısal ders ortalamam 2.6 çıktı 0.2 puan olmasa giremicektim. Tabiki bazı kişiler gülmüştü bana. Çoğu arkadaşım özellikle biolojiden dolayı sayısala girmedi gittiler tm ye. Ama size şunu diim lisede en zor bioloji lise 1 dedir. Lise 1 biolojisi konu olarak diğer yıllara göre biraz daha zor gelir insana çünkü ilk defa görmüşsünüzdür bu dersi ve paso ezberdir. Ama bir sonraki yılın biolojisi size inanın çok kolay gelcektir. İkincisi benim lise hayatım boyunca matematiğim hep 1 ve 0 geldi ama tabi bunun nedeni konuyu zamanında öğrenmeme ders dinlememem oldu. Eğer her dersi anlayarak geçerseniz hiçbir sorun yoktur. Matematik lise birde zor gelmiştir ama bunun nedeni sadece sissiniz unutmayın. Sonuçta fonksiyonlar gibi baba bi konu var vede 4 yıl boyu her an karşınızda. Ama tabi ben çok ümitsizdim bu matematikten öss de. Daha sonra lise 4 olduk bizde ve inanın kendim oturup öss için çalışınca öğrenemediğim konuyu çok çabuk çözdüğümü gördüm yani inanın zor diil sadece elinize bi konu anlatımlı kitap ve yavaş yavaş çalışmak başka bişi yok. Tabi şunuda diim sayısalların en en zorlandığı yıl lise 4 olur hem 1-2-3 konularını çalış öss için hemde o yılki dersleri öğren ama hakkaten baba konular hep lise 4 tedir bunu neden dedim çünkü eğer konuları öğrenmeden geçerseniz lise sonda kesinlikle ve kesinlikle össde ii bi bölümü unutun. Çünkü imkansız bişi hem okula sabahtan akşama git gel hem yazılılara çalış hemde öss ye çalış hele ygs sınavı nisan da yada martta oluyo yani siz eğer 1-2-3 konularını hallederek geçerseniz lise 4'e öss size garanti. Ama çalışmassanız zamanında 2 defa öss ye hazırlanırsınız. Birde konulara yazılı için çalışmayın sonuçta lise 1'i sorunsuz hallederseniz hiç sınıfta kalmadan lise 4 üde bitirirsiniz unutmayın kendinizi yazılı için kasmayın yazılı için kesinlikle o piskolojiyle hazırlanmayın yani ben yazılı için çalışıyom demeyin 2 gün sonra unutulur ama öss için diye o piskolojiyle çalışırsanız hem yazılıda başarı hem össde başarılı olursunuz. Sonuçta karneninde pek bi önemi yok artık takmayın taktir ve teşekküre mesela ben lisede teşekkür bile alamadım. Tabi bide kesinlikle lise 1 de bütünlemeye kalmayın veremessiniz 2 yıl boyu unutmayın.

İkincisi hangi bölüm seçeceğiniz %100 sayısal derim çok kişi gördüm keşke sayısalcı olsam diyorlar ve bende iyiki kimseyi dinlemedim ve sayısala ogün geçtim iyiki. Kendine has bi havası vardır sayısalın okulda. Göğüsünü gere gere sayısalcıyım dersin. Vede öss de en kolay sorular sayısaldan gelir çünkü eleman olarak sayısalcı bu ülkede ihtiyaç vardır. Unutmayın sözel daha zordur çok ii bi ezber lazımdır. Son olarak eğer lise bir de derslerçok fecise ve sayısal alanda bi meslek hayalinisse kesin ve kesin gidin inanın aynı şeyleri bende yaşadım belkide lise boyu en kötü karne okulda benimdi. Her insanın kafası sayısal derslere basar sonuçta mükemmel bi beynimiz var bizim ama tabi bu beynimizi bol soru ile açmamız gerekiyo.

• en zevkli ve en kıyak bölüm dil bölümüdür. her okul dil sınıfı açmıyor yalnız.

(dil bölümünden mezunum, puanları hep yüksek çalışmadan güzel biryere girmek gerçekten zor)
  • MF
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

fs

O ne lan ?

fena ...
  • Ben Anadolu Teknik elektronik bölümündeyim, bilişimde yer kalmadığı için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 15 Kasım 2010; 23:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJuquR

matematiğim çok zayıf ea düşünüyorum ben

En çok yapılan yanlış matematiğim zayıf diye bişi yoktur sadece matematikten korkuyorum vardır bu korkuyla birikte matematiğe soğuruz. Senin mat zayıfsa fen-matematiğe git sakın türkçe matematiğe gitme. Eğer gidersen össde sürekli türkçe çalışır matematiğe elini sürmessin kıytırık bi yere gidersin. Eğer fen mat seçersen fen bakarken kendini mat bakmayada zorlarsın ben tm ye karşıyım sonuçta çok tezat bi bölüm hem sözel hem sayısal var okey.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.