Şimdi Ara

LİSEDE ÇETEM VAR (POLAT ALEMDAR'DAN İLHAM ALIYORUZ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://images01.olx.com.tr/ui/4/19/94/68001594_2-KiRALIK-DEPO-2400-M2-H10M-120-X-20-BURSA-YOLUNDA-Yalova.jpg
  • tabi tabi bende ALPAÇİNO yum zaten...
  • Beyler herkes dalga filan bişeyler yazmış ama adamın ciddi olduğunu ve abarttığını düşünerek biraz olsun akıl vermek kimsenin aklına gelmemiş. Arkadaşım bu işler boş işler. Şu an sana belki hepsi iyi güzel hoş eğlenceli havalı geliyor.Ama lise bitip de hayata atıldığın zaman o arkadaşların gibi sen de ortada kalıcan..Bu yaptıklarının da sana hiç bir faydası olmicak.Onun için şöyle diğim bırak bu işleri de okumana bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fe2

Beyler herkes dalga filan bişeyler yazmış ama adamın ciddi olduğunu ve abarttığını düşünerek biraz olsun akıl vermek kimsenin aklına gelmemiş. Arkadaşım bu işler boş işler. Şu an sana belki hepsi iyi güzel hoş eğlenceli havalı geliyor.Ama lise bitip de hayata atıldığın zaman o arkadaşların gibi sen de ortada kalıcan..Bu yaptıklarının da sana hiç bir faydası olmicak.Onun için şöyle diğim bırak bu işleri de okumana bak.

Benim ciddi olduguma karşın ciddi misin =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Beyler herkes dalga filan bişeyler yazmış ama adamın ciddi olduğunu ve abarttığını düşünerek biraz olsun akıl vermek kimsenin aklına gelmemiş. Arkadaşım bu işler boş işler. Şu an sana belki hepsi iyi güzel hoş eğlenceli havalı geliyor.Ama lise bitip de hayata atıldığın zaman o arkadaşların gibi sen de ortada kalıcan..Bu yaptıklarının da sana hiç bir faydası olmicak.Onun için şöyle diğim bırak bu işleri de okumana bak.

Sen senin ciddi olduğunu sanmam konusunda ciddi misin asıl ? iks de

• Başlığı görünce ertuy geldi aklıma
  • quote:

Farklı düşünen olmak için kasma kendini , fail olursun böyle.

O kadar da kafayı yemedi millet , bi yerin fotosunu çekip çetem var diyecek kadar.
  • quote:

quote:

quote:

Sen senin ciddi olduğunu sanmam konusunda ciddi misin asıl ? iks de

sen benim ciddi olduguma karşın ciddi misin sanmam konusunda ciddi degilim yoksa sen ciddi misin? Gel konferansa :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

LİSEDE ÇETEM VAR (POLAT ALEMDAR'DAN İLHAM ALIYORUZ)

Kapışalım mı ?

olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JjoLe -- 16 Mart 2011; 22:13:10 >

• sizin olsa olsa PE"ÇETENİZ" olur. Osbirci ergenler sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass system forever

quote:

10 Kişiden oluşuyor. Çetenin başında ben varım. Bizim Okulda sürekli sabahcılar öğlenciler arasında kavga olur. Ben emir vermedikce sabahcılardan biz karışmayız ama biz karışırsak çok şey değişiyor. Hiç kimse bize gelip birşey demiyor. Geçen gün konferans salonundaydık Tüm sabahcılar ordaydı film izliyorduk. Bizim Çeteden birisine gelip çatmış sevgilisi varken Konferansın ortasında kavga çıkarttık sandalyeler havada uçtu. Çetemden gurur duyuyorum. Sizin okulda varmı böyle olaylar =)

Burasıda bizim mekan. Hepimizde Desert eagle ruhsatlı silahlar var.

Birincisi sandalyeler havada uçuştu falan mübalağa yapma şimdi.
    İkincisi dediğine göre birsürü kavga etmişsindir.Şimdiye kadar disiplin kurulu kararından okuldan TÜM ÇETE atılmalıydınız.Başka okulda olmalıydın.Topluca başka okula mı gittiniz?
    Üçüncüsü kendini polat zannetme koçum

YANİ FAKE

vay baran

http://www.swfcabin.com/swf-files/1295302480.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.oyun -- 16 Mart 2011; 22:29:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

sandalyeden düstüm
  • Eğer o facebook profilindeki sensen sütün allahısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JjoLe

quote:

Kapışalım mı ?

olur

Cooomptoon, yo dre, wassup?

• Boşu boşuna Kurtlar Vadisi'ni tii ye almayın. Cem Yılmaz sizin gibilere çok güzel cevap vermişti zamanında.

+18 ve küfür içerir önceden belirteyim. Herkesin insiyatifine kalmış. Boşu boşuna uyarı yada ban istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

quote:

Orijinalden alıntı: JjoLe

quote:

Kapışalım mı ?

olur

Cooomptoon, yo dre, wassup?

*Boom* Boy u should have known by now

• sondaki "" smileyini koymasan inanacaktım çok profesyonelce olmuş tebrikler.
  • Kurtlar vadisi ergenleri sizi.

Daha dün bebek bezi takıyodun ne çabuk büyüdün kerata.
  • Heavy liseli alert
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.