Şimdi Ara

Lisede Alan Seçimi Ne Zaman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Anadolu Lisesinde 9.sınıf öğrencisiyim.Ailecek 2 haftadır şehir dışındayız, ve 2 hafta daha gelmeyeceğiz. Kişisel nedenlerden dolayı. Bu eşit ağırlık, sayısal gibi bölümleri seçme olayı ne zaman yapılıyor? Ortalamam gayet iyi her bölümü seçebilirim zaten seçtim de ama ne zaman yapılacak onu bilmek istiyorum.

• Karne günü haftasından (Bu hafta) sanırım 1 yada 2 hafta kadar süren var.Eğer tercihini yapmazsan okul senin yerine yapacak
  • pff e-okulda açıkland, moralim alt üst oldu zaten, kafam da iyi, başlığı "lisede anal seçimi ne zaman" diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

Karne günü haftasından (Bu hafta) sanırım 1 yada 2 hafta kadar süren var.Eğer tercihini yapmazsan okul senin yerine yapacak

Eminsin değil mi? 1 hafta mı 2 hafta mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Karne günü haftasından (Bu hafta) sanırım 1 yada 2 hafta kadar süren var.Eğer tercihini yapmazsan okul senin yerine yapacak

Normal kural yazın okullar açılıncaya kadar istediğin zaman verebilirsin.Ama önerilen 2 hafta içinde vermen yoksa sakata gelebilir.Aslında en iyisi karne günü vermek
  • Biz 10.sınıfın ilk günü yapmıştık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Normal kural yazın okullar açılıncaya kadar istediğin zaman verebilirsin.Ama önerilen 2 hafta içinde vermen yoksa sakata gelebilir.Aslında en iyisi karne günü vermek

Karne günü okulda olsam veririm ama şehir dışındayım, neyse o zaman gelince hemen okula giderim. İlgilendiğin için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk hafta tm seçmiştim. 1 ay sonra gittim babamla sayısala geçtim okul başladı tm de başlatmışlar. kaydım da tm de. hocam dedim ben sayısala geçmek istiorum hatta konuşmuştuk falan geçirmişti. çok sorun olmuyoru bu işlerde sanıyorum ki. velinle halledebilirsin. ama önce konuşmanız yararınıza olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.