Şimdi Ara

Lisede 3 yaş fark

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben lise sondayım ve hoşlandığım kız ise lise 1, konuşuyoruz. İlk gördüğümde hoşlanmıştım sınıfını bilmeden. Sınıfını öğrendikten sonra vazgeçmedim tanıştım iki gündür konuşuyoruz. Kendisi de istekli gibi.

Ancak bu yaş konusu kafamı iyice karıştırmaya başladı. Uygun mu, başkaları ne der falan. Tip olarak çocuksu bir yüzüm var benim kız da çok küçük durmuyor, söylediğim arkadaşlar yakışırsınız gibisinden cümleler kurdu.

Kafama takılan diğer bir konu ise yaşımın avantajını mı kullanıyorum düşüncesi.

Teşekkür ederim.

• Kızlar genelde lisede büyüklere ilgi gösteriyor. Sınav senesi böyle işlere bulaşma bence.Psikolojik olarak hassas bi dönem.Bizde de aynı sınıfta bi çok kişi sevgili olmuştu :D Seneye de büyük ihtimalle şehir değiştireceksin,farklı şehirlerde yürütmek çok zor olur hele o yaştaki bi kız için.Bunlar önemli değil dersen çık.
  • Eğer ki çevrenin senle dalga geçmeyeceğini düşünüyorsan neden olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişiliğin de çocuksu değilse yürümez muhtemelen dostum, kendini abisi gibi hissedersin. Gerçi kimse kabul etmez çocuksu kişiliği olduğunu, çocuksudan kastım olgunlaşamamış.
  • Yaş farkı sorun değil ama kızın yaşı sorun. Lise 1'de olduğuna göre 15 yaşındadır ve oldukça küçük bir yaş. Hani 24 yaşında erkek olur, 21 yaşında kız olur sorun olmaz ama kız küçük. Ama benim tavsiyem, kim ne der diye düşünmeyin, nasıl mutlu oluyorsanız öyle yapın.
  • 1- kim ne der diye düşünme
    2- Yaş farkı değil sizin bulunduğunuz yaşlar önemli
    3- 23-20 ile 18-15 arasında tahminler ötesi fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.