Şimdi Ara

Lise ve uzun saç olayı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum okullar açıldı ben de her zaman ki gibi yazın uzattım saçları üstler 17-18 cm yanlar da bir 10 cm vardır. Geriye atıyorum üstleri gayet düzenli ve temiz saçlarım var. Ama hala müdür yardımcılarından ve bazı hocalardan baskı var saçlarımı kestirmem yönünde. Ama ben kesinlikle kestirmeyeceğim. Tek sıkıntım okula almama ihtimalleri. Almazlarsa velim gidip konuşsa yönetmeliği gösterse (elimde çıktısı var) sorun çözülür mü ? O da olmadı ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvursam olur mu ? Onu da geçtim saçlarının önlerini boyamış erkekler var onlara tek kelime yokken gelip bana çatıyorlar onu hazmedemiyorum. Bu iş sadece saç olayından çıktı inat ve hırs oldu artık, yıllardır karıştılar saçlara artık buna bir dur demek istiyorum.

EDİT : Bugün müdür yardımcısı sınıfımın bulunduğu katın merdivenlerinin başında bekliyordu girişte. Çekti beni " bak sen okul idaresine çok ters gidiyorsun pazartesi o saçlar kesilmezse bozuşuruz " dedi. Saçından makasla bir tutam alıp kestirmek zorunda bırakır dedi bazı arkadaşlar. Gerçekten böyle bir şey yapabilir mi ? Yada başka ne yapabilir ?

EDİT 2 : Evet halen kestirmedim. Bugün iki müdür yardımcısı girişte çekip herkes girdikten sonra bağırdı biraz " elimize yönetmelik geldi saç-sakal yasak diyor " dedi, sakal yasak olsa da saç değil. Yalan söylüyordu. Yanımda da yönetmelik yoktu gösteremedim. Yarın kesinlikle velimle gidip yönetmeliği göstericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 8 Ekim 2014; 17:31:51 >

• Benimde saclar 12 13 cm falan bisey demiyolar hocalar yakistiyor bile mudur yardimcisina sormustum yasak mi diye degil ama kestirsen daha iyi olur dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakal yasakta , saçta değil en azından bizim lisede böyle ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Benimde saclar 12 13 cm falan bisey demiyolar hocalar yakistiyor bile mudur yardimcisina sormustum yasak mi diye degil ama kestirsen daha iyi olur dedi

Bu hafta fazla baskı olmadığı için özel olarak müdürle konuşmadım henüz ama 1-2 müdür yardımcısı pazartesi kestir dedi ben de yarın elimde yönetmelikle gidicem odalarına bakalım ne olacak. Aynı şekil bazı hocalar + tüm arkadaşlarım çok yakıştırıyor
  • Uzun saç hiçbirinize yakışmıyor bence

• Amaaan kestir liseden sonra uzatmak için çok vaktin olacak, hem değişiklik olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Uzun saç hiçbirinize yakışmıyor bence

Hadi senin dediğin gibi yakışmıyor diyelim, yine de karışmak/okula almamak gibi bir hakları yok. Resmen modern zorbalık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dağınık olmadıgı sürece laf etmezler,sakal varsa kesmen şart almıyolar okula,alsalar bile kantinden jilet alıp keseceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet5513

dağınık olmadıgı sürece laf etmezler,sakal varsa kesmen şart almıyolar okula,alsalar bile kantinden jilet alıp keseceksin

Sakallarımı kesiyorum zaten. Saçlarımı ise her sabah yıkayıp arkaya doğru fönleyip gidiyorum.
  • Karışamazlar, derse girebilirsin.
    sen dersine zorla gir kim almayacak koş çık sınıfına, isteyen disipline göndersin hadi bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Hadi senin dediğin gibi yakışmıyor diyelim, yine de karışmak/okula almamak gibi bir hakları yok. Resmen modern zorbalık.

Çok abartıyorsun belli bir disiplin olmalı diğer türlü şaklabanlık alır başını gider

• quote:

quote:

dağınık olmadıgı sürece laf etmezler,sakal varsa kesmen şart almıyolar okula,alsalar bile kantinden jilet alıp keseceksin

Sakallarımı kesiyorum zaten. Saçlarımı ise her sabah yıkayıp arkaya doğru fönleyip gidiyorum.

Kesme hacı. Onlar inatsa sen daha inatsın. Hocaların çoğu kel oluyor kıskanıyorlardır seni

Şaka maka öğrencinin eğitim durumuna bakmıyorlar saçına sakalına falan bakıyorlar. Eğitim-Öğretim'in kıstası bu sanki. Adamlar okul kurallarını kendi kafalarına göre yontuyorlar. Kesme kalsın saçına sakalına bakacaklarına neler öğrenip öğrenmediğine baksınlar

• bizim okulda bonus kafa cocuk var birsey diyen yok ama allaha yan bakıyor bebe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çok abartıyorsun belli bir disiplin olmalı diğer türlü şaklabanlık alır başını gider

Birader ben 35 cm saç ile bitirdim liseyi.
    İsa rolünde oynadım saçlarım uzun diye lisede, şaklabanlıktan ne anladığına bağlı, okulun ingilizce sunumlarını yaptım projelerini ben koordine ettim.
    Yıllığını organize ettim.
    Çünkü şaklaban öğretmenlerim aralarındaki kavgadan dolayı 4 sene mahkeme peşinde koştular kavgalarından dolayı okul işleriyle ilgilenmediler.
    Saçım uzun diye şaklaban ben mi oldum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

quote:

quote:

Birader ben 35 cm saç ile bitirdim liseyi.
    İsa rolünde oynadım saçlarım uzun diye lisede, şaklabanlıktan ne anladığına bağlı, okulun ingilizce sunumlarını yaptım projelerini ben koordine ettim.
    Yıllığını organize ettim.
    Çünkü şaklaban öğretmenlerim aralarındaki kavgadan dolayı 4 sene mahkeme peşinde koştular kavgalarından dolayı okul işleriyle ilgilenmediler.
    Saçım uzun diye şaklaban ben mi oldum?

Bu işlerde disiplini elden bırakamazsın hafif gevşediğin anda diğer kurallara da uymamaya başlarlar sen belki sıkıntı çıkarmamış olabilirsin ama böyle adamlar çok var genelleme yaptım yanlış oldu biraz

• Hocam saç konusunda yasa var doğru fakat okul yönetimi olarak ayrıca bir karar alınıp o uygulanıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembatu4444

Hocam saç konusunda yasa var doğru fakat okul yönetimi olarak ayrıca bir karar alınıp o uygulanıyor .

Dostum o senin dediğin serbest kıyafet için, kafalarına göre saç için karar alamazlar. Yasa açık ve net. Saçlar açık ve temiz olmalı diyor. Onlar kim oluyor ki yasalara aykırı davranıp öğrencinin hakkını gasp ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

quote:

Kesme hacı. Onlar inatsa sen daha inatsın. Hocaların çoğu kel oluyor kıskanıyorlardır seni

Şaka maka öğrencinin eğitim durumuna bakmıyorlar saçına sakalına falan bakıyorlar. Eğitim-Öğretim'in kıstası bu sanki. Adamlar okul kurallarını kendi kafalarına göre yontuyorlar. Kesme kalsın saçına sakalına bakacaklarına neler öğrenip öğrenmediğine baksınlar

Ah o kel yok mu kel... Aynen hacı bu sefer işi ciddi ciddi inada bindirdim. Yiyorsa okuldan atsınlar, başka türlü ben ve saçlarımdan kurtuluşları yok

• Okul orası up uzun saç bide sakalla git istersen hocalar en doğrusunu yapıyo tabiki karışılıcak istedin belgeyle git velinle git farketmez sonunda kesilir bak görürsün hadi biraz uzun olur anlarımda 12-13cm ney haklısın kısa bazı insanlara hiç yakısmaz hafif uzatsan olmazmı birde bence belgeyle gitme şahsen bizim okula gitsen belgeyi göstersen kesmek zorunda değilim felan desen sağlam bi tokat yersin hocalarla zıtlaşırsan kötü olur

• quote:

Orijinalden alıntı: kantura2

Okul orası up uzun saç bide sakalla git istersen hocalar en doğrusunu yapıyo tabiki karışılıcak istedin belgeyle git velinle git farketmez sonunda kesilir bak görürsün hadi biraz uzun olur anlarımda 12-13cm ney haklısın kısa bazı insanlara hiç yakısmaz hafif uzatsan olmazmı birde bence belgeyle gitme şahsen bizim okula gitsen belgeyi göstersen kesmek zorunda değilim felan desen sağlam bi tokat yersin hocalarla zıtlaşırsan kötü olur

12-13 cm denen saç, saçların en kötü evresi zaten ben niye o uzunlukta tutmak isteyeyim ki ? Ya kestiririm ya tam uzatıp belli bir uzunluğa gelince gerekirse toplarım. Dediğin gibi orası okul, askeriye değil. Tokat falan da atacaklarını sanmam biraz disiplini sevseler de öyle kaba kuvvete başvuracak müdür yardımcıları değiller. Oldu da attılar bizim de annemiz babamız var yani gidip ağızlarının payını verirler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.