Şimdi Ara

Lise sınıf dağılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim TEOG puanım, yerleştiğim okulun puanından 20-30 puan daha yüksek. Yani benim puanım okulun puanından yüksek olduğundan 9. sınıflardaki puanı en yüksek kişilerle aynı sınıfta olacağım değil mi?

Edit: Puanım 415, yerleştiğim okul 380'lerden almaya başlıyor. Ne yazik ki benim okulumdan bir basamak yüksek okulun puanı 430'larda. 50 puan fark var yani tam ortada kaldığımdan puanımdan çok düşük okula girdim :(

• Yani kısaca demek istediğim puanımıza göre mi sınıflara ayrılıyoruz
  • okulun idaresinin kendi tercihi o. Genel bir kural yok. Benim bildiğim çoğu okul puana göre değil rastgele sınıf seçimi yapar. ama istisna okullar da duydum puana göre sıralayıp sınıfları oluşturan.
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    hocam acaba nakil sonucları acıklandımı kardesim 10.sınıfta e okulda hala başvuru devam ediyor yazıyorda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

hocam acaba nakil sonucları acıklandımı kardesim 10.sınıfta e okulda hala başvuru devam ediyor yazıyorda ?

Ben liseden mezun olalı bir sene oldu sistemi bilmiyorum şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 Ağustos'ta açıklanmıştı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ginacarano23 kullanıcısına yanıt
    biz e okula girdigimizde nakil devam ediyor gözüküyor hala bişey belli degil gibi. ayrıca 2.nakil başvuruları basladı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tercih dönemleri şu şekilde.

İlk tercih: 17-21 Ağustos 2015,
    İkinci tercih: 24-28 Ağustos 2015,
    Son tercih: 31 Ağustos-4 Eylül 2015
  • ginacarano23 kullanıcısına yanıt
    hocam onlar 9.sınıflar içinmiş aradım sordum.liseler için ayda bir yapılıyormuş ay sonu belli olacakmış sonuclar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.