Şimdi Ara

Lise Önerisi Bursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Bursa da oturuyorum. Meslek lisesi istiyorum ama anadolu da istiyorum ve ortalama anadolu liselerine puanım yetiyor. Meslek lisesini okuldaki kötü niyetli çocuklar faktöründen dolayı pek istemiyorum. Anadolo lisesini de üni kazanamama korkusundan dolayı korkarak seçicem galiba . Bursa da oturan varsa Barış Anadolu Meriç Anadolu ve Cumhuriyet Anadolu arasından hangini seçmemi önerirsiniz. Lütfen nedeni ile birlikte yazarmısınız Şimdiden teşekkürler.

• hürriyet endüstri meslek lisesi...
  • ben çınar lisesinde okudum benim zamanımda düz liseydi şimdi anadolu olmuş yapıştır oraya çınar anadolu
  • meslek iyidir ya
  • nilüfer'deki al'leri yaz gitsin. arkadaş önemli, apaçilerden uzak dur, oralarda pek olmaz.
  • Abi bu Barış Anadolu özel mi ya özel diyorlar arkadaşlar ?
  • twinse71 T kullanıcısına yanıt
    değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kayseri dershane önerisi
    2 yıl önce açıldı
    DENİZLİ DERSHANE ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Dershane önerisi (Antalya)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

ben çınar lisesinde okudum benim zamanımda düz liseydi şimdi anadolu olmuş yapıştır oraya çınar anadolu

Kardesim sakin cınarı yazmada nereyi yazarsan yaz bos beles insan dolu anadolu demeye bin sahit ister hocalarida bi mokmus gibi notlarini dusurcem diye ugrasirlar yeri desen zaten pislik igrenc biyer keko kayniyor. Sana tavsiyem barıs anadoluyu yaz yeni acildi güzel biyer yada meslek diyosan coskunöz tek gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twinse71

Arkadaşlar ben Bursa da oturuyorum. Meslek lisesi istiyorum ama anadolu da istiyorum ve ortalama anadolu liselerine puanım yetiyor. Meslek lisesini okuldaki kötü niyetli çocuklar faktöründen dolayı pek istemiyorum. Anadolo lisesini de üni kazanamama korkusundan dolayı korkarak seçicem galiba . Bursa da oturan varsa Barış Anadolu Meriç Anadolu ve Cumhuriyet Anadolu arasından hangini seçmemi önerirsiniz. Lütfen nedeni ile birlikte yazarmısınız Şimdiden teşekkürler.

Demirtaşpaşa eml de okudum 4 yıl ortamı zevklidir.Makine bölünü seçersen hocalar çok kafa insanlar.Onun dışında okuldan kaçıp gidilcek yer yok zafer,kent,fomara,setbaşı,heykel yakın hepsine okuldan çıkıp pirinçe kızlarla takılmaya giderdik özlinilcek bi lise bence eml seçersen demirtaşpaşaya git

• şehit onbaşı hakanyutkundayım. Sakın gelme pişman olursun okul zaten dağın başında

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Torunu

quote:

ben çınar lisesinde okudum benim zamanımda düz liseydi şimdi anadolu olmuş yapıştır oraya çınar anadolu

Kardesim sakin cınarı yazmada nereyi yazarsan yaz bos beles insan dolu anadolu demeye bin sahit ister hocalarida bi mokmus gibi notlarini dusurcem diye ugrasirlar yeri desen zaten pislik igrenc biyer keko kayniyor. Sana tavsiyem barıs anadoluyu yaz yeni acildi güzel biyer yada meslek diyosan coskunöz tek gecer

. yeri konusunda haklısın mahalle arasında kuytu bir mekan bayada keko apaçi vardı benim zamanımda halende vardır ama hocaları allah var iyi insanlardı şimdi nasıl bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 28 Temmuz 2014; 2:37:33 >

• quote:

quote:

quote:

. yeri konusunda haklısın mahalle arasında kuytu bir mekan bayada keko apaçi vardı benim zamanımda halende vardır ama hocaları allah var iyi insanlardı şimdi nasıl bilmem

Hocalarla basim dertten kurtulmadi benim. Onlarlami ugrasicam yoksa disarda satasan kekolarlami delircektim hocam. Bi okulun önünde her hafta bicaklanma olur mu ya çok şükür kurtuldum özeldeyim artık

• sen ne zaman ordaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 28 Temmuz 2014; 2:44:51 >
  • quote:

sen ne zaman ordaydın

2 sene orda okudum

• quote:

quote:

sen ne zaman ordaydın

2 sene orda okudum

ben 2011 de mezun oldum o kadar abartılacak kadar kötü değildi her gün bıçaklanma felan olmuyordu ama polis devamlı vardı
  • quote:

quote:

quote:

sen ne zaman ordaydın

2 sene orda okudum

ben 2011 de mezun oldum o kadar abartılacak kadar kötü değildi her gün bıçaklanma felan olmuyordu ama polis devamlı vardı

Ya tamam benimde biraz abartmam ama ben rahat büyüdügüm icin gelemem böyle seylere keske biraz daha calissaydim dedim hep sagolsun ailemde özel okula yazdirdi simdi calısıp istedigim yere girmek hedefim hocam sen üniverste okuyor musun

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen ne zaman ordaydın

2 sene orda okudum

Ya tamam benimde biraz abartmam ama ben rahat büyüdügüm icin gelemem böyle seylere keske biraz daha calissaydim dedim hep sagolsun ailemde özel okula yazdirdi simdi calısıp istedigim yere girmek hedefim hocam sen üniverste okuyor musun

4 yılımı verdim o okula az önce sitesinden baktım da derslerime giren hocalardan bazıları duruyor eski günler aklıma geldi kötü günlerim daha çok olsa da iyi günlerimde geçti sayılır.okuyorum hocam ama türkiyede değil yani lisenin bana kazandırdığı bilgi sonucu kazanılmış bir üniversite değil

• Cumhuriyet Anadolu'dayım kardeş gel laf atan olursa söyle bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreRts

quote:

Arkadaşlar ben Bursa da oturuyorum. Meslek lisesi istiyorum ama anadolu da istiyorum ve ortalama anadolu liselerine puanım yetiyor. Meslek lisesini okuldaki kötü niyetli çocuklar faktöründen dolayı pek istemiyorum. Anadolo lisesini de üni kazanamama korkusundan dolayı korkarak seçicem galiba . Bursa da oturan varsa Barış Anadolu Meriç Anadolu ve Cumhuriyet Anadolu arasından hangini seçmemi önerirsiniz. Lütfen nedeni ile birlikte yazarmısınız Şimdiden teşekkürler.

Demirtaşpaşa eml de okudum 4 yıl ortamı zevklidir.Makine bölünü seçersen hocalar çok kafa insanlar.Onun dışında okuldan kaçıp gidilcek yer yok zafer,kent,fomara,setbaşı,heykel yakın hepsine okuldan çıkıp pirinçe kızlarla takılmaya giderdik özlinilcek bi lise bence eml seçersen demirtaşpaşaya git

Kaç yılı mezunusun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: EmreRts

quote:

Kaç yılı mezunusun ?

bu sene bitti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.