Şimdi Ara

Lise önemli mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
16.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

quote:

Orijinalden alıntı: SiradanÇinkoKarbonPil

lisenin Allah belasını versin. edebiyat ingilizce almanca.... tüm hocaların buradan..... neyse.

kardeş şöyle açıklayım ilkokulda başarılı bir çocuktum. lise atatürk anadolu. obp 72 .

okull zerre bişey katmadı. ha belkide ben alamadım orasını bilemem ama lise 4 geçerken sadece ygs mat ve geoyu tam biliyodum.

yani bi düz lisede okusaydım şu an belki obp 90 dı.

ygs 2600 lys de 5k dan çıkmasam bari diye yırtınıyorum

Obp max 60

kardeşim sürekli şu tepkiyle karşılaşıyorum lan anlayın işte diploma notu yanlış yazmışım özür dilerim

• Uaadan kabataş geçmiş olmak bir şey değiştirir mi ? Uppppppppp
  • UPPP
  • UPPPPPP
  • UPPP
  • Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ?? Ben şuan 10. sınıftayım özel bir fen lisesinde okuyorum sınıfımdan ve okulumdan pek memnun değilim temel liseye geçmeyi düşünüyorum fakat endişelerim var. bu sene temel liselerin ilk senesi olacak disiplin tam sağlanır mı,çalışma ortamı nasıl olur ,iyi bir eğitim verebilirler mi ? diplomada temel lise veya fen lisesi mezunu yazması işe girerken çok farkeder mi ??

Veya şimdiki okulumda devam mı edeyim ??
    Yardımcı olursanız sevinirim
  • UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • UPPPP
  • tabiki önemli, üstteki arkadaşın da dediği gibi bir fen lisesi mezunuyla meslek lisesi mezununun aralarında çok fark var.. CV'ye yazılıyor bunlar sonuçta
  • benim için farkeder mi? uaadan kabataşa geçtim
  • fark etmez ikisede top10 liseleri. adı yeter ikisinin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 15 Nisan 2015; 16:03:28 >
  • top 10 içinde hareket etmek farketmez değil mi? derken robertten koça demiyorum mesela, robert,iel,gsl farklı bi statüde ama mesela ikinci seviye toplar içinde, kal,kabataş,koç,uaa gibi?
  • uppppppppppppppppppppppppppppp
  • upppppppppp
  • up
  • Neyini upluyon konunun alamadın mı daha cevabını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle onemli hatta onemli olan lise yani delirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upppppppppppppppp
  • upp. İşe alımda lise önemli mi, İstanbul lisesi vs gibi bir liseden açık liseye geçtiysek cvye ne yazmalıyız
  • up
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.