Şimdi Ara

Lise okul başkanlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim lisede başkan olmam lazım sizce bunu için nasıl bir konuşma hazırlamalıyım? Çok fazla abartmadan yardım edebilirseniz sevinirim.

Edit: Yazım Yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokomoko -- 2 Ağustos 2012; 15:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dokomoko

Arkadaşlar benim liesede başkan olmam lazım sizce bunu için nasıl bir konuşma hazırlamalıyım? Çok fazla abartmadan yardım edebilirseniz sevinirim.

neden olmak istiyorsun ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

Arkadaşlar benim liesede başkan olmam lazım sizce bunu için nasıl bir konuşma hazırlamalıyım? Çok fazla abartmadan yardım edebilirseniz sevinirim.

neden olmak istiyorsun ki ?

Okul daha geçen sene açıldı başkalık olursa hemöğretmenlerle aram iyi olacak hem de öğrencilerle ;)
  • Aklın varsa lisede başkanlıktan uzak durursun.Gerçi bizim başkan bir bok yapmıyordu ya o ayrı mesele
  • Okul baskani olman icin lise 1 den calismaya baslaman lazim.Lise 3 te de adayligini koyarsin.Calismaktan kastim herkesle tanismak, arani iyi tutmak, okulda taninmak.Lise 3 te de secim propagandasi yaparak kazanabilirsin.Eger baskanliga aday olcaksan lise 3 te en onemlisi 9.siniflardir.Cunku 10 ve 11 ler okuldakileri tanidigi icin yakin arkadasi olana verir.9 lar ise kimseyi tanimadigi icin daha sicak davranana verir.Dediklerimi uygulardan belki olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ökaryot

Okul baskani olman icin lise 1 den calismaya baslaman lazim.Lise 3 te de adayligini koyarsin.Calismaktan kastim herkesle tanismak, arani iyi tutmak, okulda taninmak.Lise 3 te de secim propagandasi yaparak kazanabilirsin.Eger baskanliga aday olcaksan lise 3 te en onemlisi 9.siniflardir.Cunku 10 ve 11 ler okuldakileri tanidigi icin yakin arkadasi olana verir.9 lar ise kimseyi tanimadigi icin daha sicak davranana verir.Dediklerimi uygulardan belki olabilirsin.

Ben lise 2'yim suan okul gecen sene acildi o yuzden sansim var gibi duzgun bir propaganda ornekleri verebilecek var mi aranizda?

• quote:

quote:

Okul baskani olman icin lise 1 den calismaya baslaman lazim.Lise 3 te de adayligini koyarsin.Calismaktan kastim herkesle tanismak, arani iyi tutmak, okulda taninmak.Lise 3 te de secim propagandasi yaparak kazanabilirsin.Eger baskanliga aday olcaksan lise 3 te en onemlisi 9.siniflardir.Cunku 10 ve 11 ler okuldakileri tanidigi icin yakin arkadasi olana verir.9 lar ise kimseyi tanimadigi icin daha sicak davranana verir.Dediklerimi uygulardan belki olabilirsin.

Ben lise 2'yim suan okul gecen sene acildi o yuzden sansim var gibi duzgun bir propaganda ornekleri verebilecek var mi aranizda?

Kendi yasitlarinla arani iyi tutcaksin, arkadas cevren genis olcak.Baskan oldugun sene de 9'lara gitceksin "okul yonetiminde siz de olcaksiniz, ezilmiycrksiniz" felan diyceksin, bir kac tane yapabilecegin proje soyleyeceksin.Propaganda dedigin bu istr.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite disiplin.
    2 yıl önce açıldı
    Turizm meslek lisesi staj
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kendi yasitlarinla arani iyi tutcaksin, arkadas cevren genis olcak.Baskan oldugun sene de 9'lara gitceksin "okul yonetiminde siz de olcaksiniz, ezilmiycrksiniz" felan diyceksin, bir kac tane yapabilecegin proje soyleyeceksin.Propaganda dedigin bu istr.

Cevrem genistir o onemli degil benim icin gerekli olan sembolik bir konusma meselsa siz de olsa neler yapilmasi hosunuza giderdi?

• Benim de bir çikolatam olsa, benim de bir püskevitim olsa. Müdür bana niye püskevit almıyorsun ?
  • Kardeşlerim gözlerinizde özgürlügü görüyorum.Gözlerinizde hayalini kurduğunuz okul yasamının özgürlük üzerine sekillendigini goruyorum. Kardeşlerim bugun okulumuzun tarihini degistirecegimiz gündür. Bugun her hafta hot dog yeme yarısmalarının duzenlenecegi herkesin kendi klubunu acabilme yetkisine sahip olabilecegi avrupai bir okulun tohumunlarının ekilecegi gundur. KARDEŞLERİM BUGUN OZGURLUGUN BASLANGICIDIR. Oylarınızı bekliyorum tesekkurler. bunu demen yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Kardeşlerim gözlerinizde özgürlügü görüyorum.Gözlerinizde hayalini kurduğunuz okul yasamının özgürlük üzerine sekillendigini goruyorum. Kardeşlerim bugun okulumuzun tarihini degistirecegimiz gündür. Bugun her hafta hot dog yeme yarısmalarının duzenlenecegi herkesin kendi klubunu acabilme yetkisine sahip olabilecegi avrupai bir okulun tohumunlarının ekilecegi gundur. KARDEŞLERİM BUGUN OZGURLUGUN BASLANGICIDIR. Oylarınızı bekliyorum tesekkurler. bunu demen yeterli

Hocalardan laf yemeyelim? :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Kardeşlerim gözlerinizde özgürlügü görüyorum.Gözlerinizde hayalini kurduğunuz okul yasamının özgürlük üzerine sekillendigini goruyorum. Kardeşlerim bugun okulumuzun tarihini degistirecegimiz gündür. Bugun her hafta hot dog yeme yarısmalarının duzenlenecegi herkesin kendi klubunu acabilme yetkisine sahip olabilecegi avrupai bir okulun tohumunlarının ekilecegi gundur. KARDEŞLERİM BUGUN OZGURLUGUN BASLANGICIDIR. Oylarınızı bekliyorum tesekkurler. bunu demen yeterli

Hocalardan laf yemeyelim? :)

hocalardan niye bu kadar korkuyosun lise hayatım boyunca hocalara ters gittim ve hiç bişey yapamadılar bana korkma yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.